• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστήματα αρχειοθέτησης για γραφεία

Αποτελέσματα για

Συστήματα αρχειοθέτησης για γραφεία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STL SYSTEMTECHNIK LUDWIG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STL SYSTEMTECHNIK LUDWIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αρχειοθέτησης για γραφεία, και Συστήματα αρχειοθέτησης για γραφεία. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. RAWOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η RAWOTEC GmbH που ιδρύθηκε στις αρχές του 2002 και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στους τομείς του αυτοκινήτου, της ιατρικής τεχνολογίας και της αισθητικής, λειτουργεί αφενός ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε ό, τι αφορά στο θέση ´βάσεις και βαγονέτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για εξοπλισμό διάγνωσης και Π/Υ´. Με τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Müller-Beiter και Schairer, η RAWOTEC διαθέτει σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα εμπειρία άνω των 30 συνολικά ετών. Εκτός από τις υπηρεσίες (σχεδίαση, ανάπτυξη), στην RAWOTEC είναι στο προσκήνιο η εμπρόθεσμη παραγωγή σειρών για πελάτες ΚΑΕ και οι σχετικές υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. •Εξατομικευμένη διαμόρφωση: Νέα σχεδίαση και επανασχεδίαση• Ανάπτυξη (Engineering, 3D-CAD) και κατασκευή πρωτοτύπων• Παραγωγή σειρών (έργα από 20 έως 2500 τεμ./έτος)• Διοικητική μέριμνα (αποθήκευση, Just-in-Time, παράδοση σε μεγάλες αποστάσεις)

  3. TAKKT AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAKKT AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. JENTER-MONTAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία JENTER-MONTAGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, και Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων. Έχει έδρα σε Gomaringen, Γερμανία.

  5. FISTRO REGAL- UND EINRICHTUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISTRO REGAL- UND EINRICHTUNGSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, και Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων. Έχει έδρα σε Wald, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEHMANN GMBH & CO. MASSIVHOLZMÖBEL KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEHMANN GMBH & CO. MASSIVHOLZMÖBEL KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποδυτήρια - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, και Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  2. MDS RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η MDS Raumsysteme είναι ένας καινοτομικός κατασκευαστής ευέλικτων συστημάτων χώρων και διαχωριστικών τοιχωμάτων επαγγελματικής χρήσης προς πώληση, ενοικίαση ή Leasing. Στο εργοστάσιό μας στο Engen-Welschingen παράγουμε γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες άριστης ποιότητας. Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής, αλλά και επαγγελματικός συνεργάτης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη σωστή συναρμολόγηση. Οι ειδικοί σύμβουλοί μας σχεδιάζουν στις δικές σας εγκαταστάσεις και σας υποβάλλουν συγκεκριμένη προσφορά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Ο Dirk Solbach και η ομάδα MDS-Team. Ορισμένα από τα προϊόντα μας: Γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες, αποστειρωμένοι θάλαμοι, καθαροί θάλαμοι, βιομηχανικά διαχωριστικά τοιχώματα, χώροι μετρήσεων, διαχωριστικά τοιχώματα αποθήκης

  3. MABOX GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MABOX GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου, και Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  4. MAPPEN-WOLF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAPPEN-WOLF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου, και Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

  5. CONFORM ORGANISATION PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONFORM ORGANISATION PRODUCTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου, ειδη γραφειου, Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου, και κλασερ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. WILHELM WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM WAGNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου, και Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.