• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστήματα αποθήκευσης

Αποτελέσματα για

Συστήματα αποθήκευσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

  2. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η DAMBACH Lagersysteme είναι ένας εδραιωμένος προμηθευτής συστημάτων αποθήκης και μεταφοράς. Με άνω των 45 εμπειρία, η DAMBACH διαμορφώνει το μέλλον των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκης. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευές χειρισμού ραφιών, συστήματα μετακίνησης παλετών, ηλεκτρική επιδαπέδια τροχιά, συστήματα ανύψωσης φορτίων, συστήματα ελέγχου και λύσεις αυτοματισμού. Η DAMBACH συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας συστήματα μεταφοράς και αποθήκης για φορείς μεγάλων και μικρών φορτίων σε αποδοτικά συστήματα. Γενικές επιχειρήσεις και ολοκληρωτές συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τα δικά μας διαχρονικά συστήματα αποθήκης - MADE IN GERMANY.

  3. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  4. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  5. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAMBACH COMPONENTS

    Γερμανία

    Ως πεπειραμένος προμηθευτής μέσων ανάληψης φορτίων και στοιχείων μεταφοράς, η DAMBACH COMPONENTS συνδυάζει την ανάπτυξη και την παραγωγή σε μία μονάδα στη Γερμανία. Η σταθερά υψηλή ποιότητα και οι προσανατολισμένες στο χρήστη λύσεις διακρίνουν τα στοιχεία. Ο αυτόνομος επιχειρηματικός τομέας της DAMBACH Lagersysteme GmbH & Co. KG διαθέτει εμπειρία άνω των 45 ετών. Κατασκευαστές συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς αποκομίζουν οφέλη από την εξειδικευμένη υποστήριξη και τα προσαρμοσμένα προϊόντα. Με το καινοτομικό σύστημα τρισδιάστατης διαμόρφωσης Online, οι πελάτες μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το επιθυμητό προϊόν στις δικές τους απαιτήσεις.

  2. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι ένας κορυφαίος σε ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντων μεγάλου μήκους και αυτόματων συστημάτων πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού. Επικεντρωμένη ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων στάθμευσης για πολυώροφους χώρους στάθμευσης, οικονομική και οικολογική σύμπτυξη χώρου στάθμευσης. Τα προϊόντα μας: συστήματα διεκπεραίωσης πολυώροφων χώρων στάθμευσης, πολυώροφοι χώροι στάθμευσης, σχεδιασμός και εξυγίανση πολυώροφων χώρων στάθμευσης.

  3. ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sipplingen, Γερμανία.

  4. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει όλες σχεδόν τις συσκευές και μηχανές για την αποθήκευση, την τύλιξη και την κοπή καλωδίων, αγωγών, συρματόσχοινων, σωλήνων, εύκαμπτων σωλήνων και προφίλ.

  5. LAFLOW REINRAUMTECHNIK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAFLOW REINRAUMTECHNIK GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Blaubeuren, Γερμανία.

  1. GEORG WURST METALLTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG WURST METALLTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Höchenschwand, Γερμανία.

  2. SAUER LAGERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUER LAGERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ραφιων βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Breisach, Γερμανία.

  1. BARTH INDUSTRIEVERPACKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BARTH INDUSTRIEVERPACKUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πλαστικές συσκευασίες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Donzdorf, Γερμανία.

  2. HOLZVERARBEITUNG BIEKERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZVERARBEITUNG BIEKERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορευματοκιβώτια, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Εμπορευματοκιβώτια, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Treffelhausen, Γερμανία.

  3. BRAMM - HOLZBAU GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAMM - HOLZBAU GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινες συσκευασίες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  4. WOOD-PALETTEN RAPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOOD-PALETTEN RAPP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  5. BS BODENSYSTEME DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BS BODENSYSTEME DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Τραπέζια και καρέκλες, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Gruibingen, Γερμανία.

  6. BUBENHOFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUBENHOFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

  7. HD SYSTEME LAGERTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HD SYSTEME LAGERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Οικιακά έπιπλα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Freudenstadt, Γερμανία.

  8. ROLF RAYHER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLF RAYHER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλετες, κιβωτια, και παλστικές παλέτες. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  1. INTOP-PRECISION

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTOP-PRECISION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Οπτικά όργανα, Οπτομετρία - εξοπλισμός και όργανα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Οπτικά όργανα, Οπτομετρία - εξοπλισμός και όργανα, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  2. LÄMMLE-INDUSTRIEPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT ZELL MBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LÄMMLE-INDUSTRIEPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT ZELL MBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πλαστικές συσκευασίες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Rot, Γερμανία.

  3. MANZ HOLZVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANZ HOLZVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Gomadingen, Γερμανία.

  4. GÜLTSTEINER HOLZCENTER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜLTSTEINER HOLZCENTER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Herrenberg-Gültstein, Γερμανία.

  5. HOLZ-SCHMID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZ-SCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορευματοκιβώτια, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Εμπορευματοκιβώτια, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Sauldorf, Γερμανία.

  6. FTZ REUTLINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FTZ REUTLINGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  7. FRIEDRICH RECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH RECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Mainhardt, Γερμανία.

  8. ANTROS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTROS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Ράφια αποθήκευσης, Οικιακά έπιπλα, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Ράφια αποθήκευσης, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Holzgerlingen, Γερμανία.

  9. ABL SYSTEM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABL SYSTEM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Οικιακά έπιπλα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  10. HOTI PALETTENSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTI PALETTENSERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παλέτες, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συστήματα αποθήκευσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

125 Επιχειρήσεις