• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασία

Αποτελέσματα για

Συσκευασία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  2. CENTAX PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.

  3. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

  4. VERPACKUNGS-SERVICE REINHARD SCHWEIZER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VERPACKUNGS-SERVICE REINHARD SCHWEIZER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  5. LESER GMBH

    Γερμανία

    Η Haus Leser αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής ιστορίας της εταιρείας στο σημερινό της μέγεθος και σπουδαιότητα. Η Leser GmbH ιδρύθηκε στο Lahr το 1937 και κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην αγορά συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Ήδη η τέταρτη γενιά θέτει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της εταιρείας στο επίκεντρο, με στόχο τη διατήρηση και τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης. Για την εδραίωση και την περαιτέρω διεύρυνση της θέση στην εγχώρια και ξένη αγορά και το άνοιγμα νέων επιχειρηματικών ζωνών, απαιτείται η αντίστοιχη αποδοτικότητα. Αποτελεί προϋπόθεση για την εξασφάλιση επενδύσεων στους εργαζομένους και την τεχνολογία, τη διατήρηση των εργαζομένων στο χώρο εργασίας και τη διατήρηση της ανεξαρτησίας ως οικογενειακή επιχείρηση. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις με υψηλό επίπεδο δέσμευσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  2. VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, χαρτοδεσια, κουτια για ενδυματα, ευκαμπτες συσκευασιες απο πολυαιθυλενιο, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  3. SONOCO CONSUMER PRODUCTS EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONOCO CONSUMER PRODUCTS EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεια απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  4. PROBOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROBOTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση αποθηκών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασία κατά παραγγελία, Αυτοματισμός, συσκευασία, και ρουλεμαν. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  5. INCAP EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INCAP EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

  1. AMPAC FLEXIBLES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMPAC FLEXIBLES GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει έδρα σε Eberdingen, Γερμανία.

  2. ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία, θερμοπλαστικες επενδυσεις, θερμοπλαστικη πολυουρεθανη, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Bietigheim-bissingen, Γερμανία.

  1. POLYSCIENCES, INC.

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYSCIENCES, INC., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά λειαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  2. PACK-ON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACK-ON GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια τορνου. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  3. U-PACK VERPACKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία U-PACK VERPACKUNGEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  4. LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι συσκευασιών, και Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  5. RATIOVIT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RATIOVIT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  6. ASIMBLY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASIMBLY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  7. HOS INDUSTRIESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HOS INDUSTRIESERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  8. ZELLAEROSOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZELLAEROSOL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  2. HOMO NOVUS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOMO NOVUS GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Erlenbach, Γερμανία.

  3. S. F. VISION GMBH AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία S. F. VISION GMBH AUTOMATISIERUNGSTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις, και Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  4. IG SPRÜHTECHNIK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IG SPRÜHTECHNIK GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις, και Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Wehr, Γερμανία.

  5. WALPA GESELLSCHAFT FÜR ÜBERSEE- UND SPEZIALVERPACKUNG MBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALPA GESELLSCHAFT FÜR ÜBERSEE- UND SPEZIALVERPACKUNG MBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευαστές για ακτοπλοϊκές μεταφορές, και Συσκευαστές για ακτοπλοϊκές μεταφορές. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  6. WÜRSCHUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÜRSCHUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  7. CTA GMBH

    Γερμανία

  8. NEUGEBAUER EXPORTVERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

  9. RIXIUS AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rixius AG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής & προμηθευτής συσκευασιών από γυαλί, πλαστικό & λευκοσίδηρο στη Γερμανία. Εδώ θα βρείτε γυάλινες φιάλες, πλαστικές φιάλες, κουτιά και πολλά άλλα. Οι φιάλες, τα κάνιστρα και οι κάδοι συμπληρώνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη με κατάλληλα παρελκόμενα, όπως καπάκια, πώματα, ψεκαστήρες, αντλίες, διανομείς κλπ. Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης και τοποθέτησης εξατομικευμένων ετικετών σε φιάλες και κάνιστρα. Ως κατασκευαστής και εμπορικός εταίρος μπορούμε να παράγουμε χάρη στη μεγάλη γνώση της αγοράς προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και τιμής για τον πελάτη.

  10. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

210 Επιχειρήσεις