• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες

Αποτελέσματα για

Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AACURAT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AACURAT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Hüttlingen, Γερμανία.

  2. HAAG REHATECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAAG REHATECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Kronau, Γερμανία.

  3. HUMANTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUMANTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Weil Am Rhein, Γερμανία.

  4. PRO ACTIV REHA - TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO ACTIV REHA - TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Dotternhausen, Γερμανία.

  5. RAMPEN DIREKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAMPEN DIREKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλατφορμες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BEROLLKA-AKTIV ROLLSTUHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEROLLKA-AKTIV ROLLSTUHLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  2. MARLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARLAND GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  3. R & E STRICKER REHA-ENTWICKLUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία R & E STRICKER REHA-ENTWICKLUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  4. LEOBA - LEBEN OHNE BARRIEREN - BERATUNGS- UND VERTRIEBS GMBH FÜR REHA-PRODUKTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEOBA - LEBEN OHNE BARRIEREN - BERATUNGS- UND VERTRIEBS GMBH FÜR REHA-PRODUKTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  5. WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νοσοκομεία - έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής- είδη για άτομα με ειδικές ανάγκες, Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί, Ηλεκτροκαρδιογράφοι, Επίδεσμοι και γάζες, Είδη υγιεινής- είδη για άτομα με ειδικές ανάγκες, Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί, Ηλεκτροκαρδιογράφοι, και Επίδεσμοι και γάζες. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.