• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνθετο υλικο

Αποτελέσματα για

Συνθετο υλικο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

  2. FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Λύσεις με σύστημα. Προμηθευτής συστημάτων βαφών και λύσεων εφαρμογών στους τομείς των βιομηχανικών βαφών, σκονών ηλεκτροστατικής βαφής, βαφών ηλεκτρικής εμβάπτισης και Composite.

  3. MENZOLIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MENZOLIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνθετα υλικα, θερμοσκληρυνομενα, συστατικό έγχυσης, και σκληρές ενώσεις. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  4. RIA - POLYMERS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIA - POLYMERS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πολυμερή, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πολυμερή, και συνθετα υλικα. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  5. PIO KUNSTSTOFFE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIO KUNSTSTOFFE GMBH & CO KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Ενισχυμένα πλαστικά - μορφοποίηση, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, συνθετα υλικα, και Ενισχυμένα πλαστικά - μορφοποίηση. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. J.H. ZIEGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η J.H. Ziegler είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για βελονοειδή μη υφαντά υλικά, σύνθετα αφρώδη μη υφαντά υλικά, υλικά Nonwoven πολυστρωματικής δομής και λαμιναρισμένων υλικών για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής: ως υψηλής απόδοσης ηχομονωτικά υλικά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αυτοκινήτων, ως υλικό στρωματοποίησης για λαμινάρισμα δερμάτων ή ως υλικό καπιτονέ για καθίσματα αυτοκινήτων και καθιστικά έπιπλα, για την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση κτιρίων και αντικειμένων, άλλα πεδία εφαρμογής είναι τα υλικά Composite και οι λειαντικοί δίσκοι. Επί του παρόντος παράγουμε με συνολικά 390 συνεργάτες στη Γερμανία, στην Ουγγαρία και στην Κίνα. Εκτός από συνθετικές ίνες, όπως PET και PP χρησιμοποιούνται επίσης τεχνικές ίνες, όπως γυαλί και οξειδωμένο πολυακρυλονιτρίλιο. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, τα μη υφαντά υλικά Ziegler είναι υδρόφοβα, ελαιόφοβα, δύσφλεκτα και μονωτικά. Μπορούν να στρωματοποιηθούν με αφρώδες υλικό, δέρμα, πανί, μη υφασμένο ύφασμα ή μεμβράνη και πολλά άλλα υλικά. Διαθέτουμε πιστοποίηση IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001, OEKO TEX Standard 100.

  2. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  3. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  4. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  5. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

  1. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Είμαστε κατασκευαστές εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών και τη βιομηχανία συνθετικών υλικών. Τα εργαλεία μας διακοσμούν πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και λειτουργίας. Τα εργαλεία μας χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς: Στην ιατρική τεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία καπνού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και πολλές άλλες. Επιβάλλουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στην ποιότητα, την ακρίβεια και τη γρήγορη διαθεσιμότητα των ανάγλυφων σφραγίδων και των εργαλείων μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο αφήνουμε τη σφραγίδα μας με τις υψηλής ποιότητας λύσεις ανάγλυφης αποτύπωσης που προσφέρουμε και διατηρούμε με σιγουριά την ηγετική μας θέση στην αγορά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μέλος του παγκόσμιου ομίλου KURZ, ο οποίος διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία ανάγλυφης αποτύπωσης εν θερμώ ως κατασκευαστής μεμβρανών ανάγλυφης αποτύπωσης.

  2. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

    Γερμανία

    «Συστήματα συσκευασίας Kopp. Διαθέτουν τα πάντα.» Και μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες. Η εταιρεία Kopp Verpackungssysteme εξειδικεύτηκε νωρίς σε συστήματα για τη συσκευασία εντελώς διαφορετικών προϊόντων σε εύκαμπτα υλικά, όπως μεμβράνη, στρωματοποιημένο υλικό, υλικό με στρώμα φραγής και σύνθετα υλικά. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα προϊόντων διευρύνθηκε και προσαρμόστηκε στις ειδικές ανάγκες των πελατών και του χρόνου: διατίθενται μικρές, φορητές συσκευές και σιαγόνες σφράγισης, συσκευές συγκόλλησης μεμβράνης με λειτουργίες ελέγχου έως συστήματα συρρικνούμενης συσκευασίας και συσκευές θαλάμων κενού, μηχανήματα σωληνωτών σακουλών κατακόρυφης και οριζόντιας λειτουργίας, καθώς και μηχανήματα πτύχωσης και συλλογής για την επιλογή της ιδανικής μεθόδου συσκευασίας. Δίδουμε έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος: οι συσκευές μας επεξεργάζονται επίσης λιπασματοποιούμενες και ανακυκλώσιμες μεμβράνες. Για τον έλεγχο νέων, αειφόρων υλικών χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο συσκευές εργαστηριακών ελέγχων της εταιρείας Kopp.

  1. AQUATEC INFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία aquatec inform GmbH είναι προμηθευτής στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών και μετάλλων. Παράγουμε βάσει σχεδίων του πελάτη και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των εντολέων μας με μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία μετάλλου: με μεγάλη εμπειρία και καταρτισμένους συνεργάτες παράγουμε για τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος μετάλλων της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Τόρνος - Φρεζάρισμα - Λοξοτομή - Λέιζερ - Χάραξη - Χημική χάραξη και ηλεκτρική στίλβωση. Τεχνολογία πλαστικών: Οι δραστήριοι συνεργάτες μας επεξεργάζονται και κατεργάζονται βασικά υλικά, όπως PP, PE, PVC και PVDF, καθώς και υψηλής ποιότητας και πιο σύνθετα υλικά, όπως ECTFE και PFA. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος πλαστικών της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Φρεζάρισμα - Τόρνος - Φρεζάρισμα 5 αξόνων - Βαθιά κοίλανση - Κάμψη - Διαμόρφωση σωλήνων - Κατόπτριση

  2. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  3. GGB

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GGB συμβάλλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος κίνησης με ελάχιστες απώλειες τριβής μέσω ρουλεμάν και τεχνολογιών επιφανείας. Με έρευνα και ανάπτυξη, μονάδες ελέγχου και παραγωγής στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία, στη Σλοβακία και στην Κίνα, η GGB συνεργάζεται στενά με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανάπτυξη αποδοτικών και οικολογικών λύσεων τριβολογικής σχεδίασης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι μηχανικοί της GGB μοιράζονται την εξειδικευμένη γνώση και το πάθος τους για την τριβολογία με πολυάριθμους βιομηχανικούς κλάδους, την αυτοκινητοβιομηχανία, τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, καθώς και με τον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες για την τριβολογία επιφανειών της GGB επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ggbearings.com. Η GGB είναι μια επιχείρηση της EnPro Industries (NYSE: NPO).

  4. BUCK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, διαχωριστές σταγονών, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, βασαλτης, και Σύνθετα ινώδη υλικά. Έχει έδρα σε Bondorf, Γερμανία.

  5. 3A COMPOSITES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3A COMPOSITES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φύλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακες αλουμινιου, πλαισια alucobond, θερμοδιαμορφωση πλαστικων πλακων, και πανελ απο συνθετικο υλικο. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  6. GÜPO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στις 17 Σεπτεμβρίου 1959 καταχωρίστηκε η Aerosol-Betrieb Günter Hermann Pohls με την εταιρική επωνυμία Güpo στο εμπορικό μητρώο. Παρήγαγε καλλυντικά και τεχνικά σπρέι, μ.ά., με την αναπτυγμένη από τον ίδιο τεχνολογία πλήρωσης και παροχής αερίου. Το 1975 ιδρύθηκε η εταιρεία GmbH, ενώ το 1978 κατασκευάστηκαν νέες εγκαταστάσεις στο Kehl-Sundheim. Στο επίκεντρο εκεί ήταν η παραγωγή σπρέι με βάση το νερό, κυρίως αφριστικών μέσων για τον εντοπισμό διαρροών σε εγκαταστάσεις που είναι υπό πίεση αερίου ή αέρα. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε στο μεταξύ υπό τη νέα διεύθυνση της επιχείρησης με σταθερό αναπτυξιακό έργο. Το 1998 προστέθηκε η εμπορία αποξεστικών μέσων (πρώτες ύλες για τη στίλβωση και τον καθαρισμό) ως νέο επιχειρηματικό πεδίο. Αρχικά, η δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε αλουμίνες στίλβωσης (οξείδια αργιλίου, Al2O3). Επειδή αυτά παρέχουν λύσεις μόνο σε περιορισμένο τμήμα εφαρμογών της αγοράς, το πρόγραμμα διευρύνθηκε σύντομα με πυριτικά άλατα και υδροξείδια αργιλίου, καθώς και άλλα αποξεστικά μέσα, συνθετικά και ορυκτά.

  7. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η LILA GmbH δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Εκτός από την κοπή και τη διάτρηση ακριβείας, η συγκόλληση λέιζερ ακριβείας αποτελεί μια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Σε 25 συστήματα στερεών σωμάτων και λέιζερ ίνας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντελώς διαφορετικά μέταλλα, καθώς και κεραμική υλικά. Η διασφάλιση της ποιότητας στο ανώτατο επίπεδο είναι υποχρεωτική στην LILA και για το λόγο αυτό όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά DIN EN ISO 9001 και σύμφωνα με το ιατρικό πρότυπο DIN EN ISO 13485. Ιατροτεχνολογικοί καθετήρες, ηλεκτρόδια μέτρησης, χειρουργικά εργαλεία, στοιχεία για ευαίσθητες συσκευές μέτρησης ή σύνθετα εξαρτήματα για μηχανουργικές επιχειρήσεις ακριβείας είναι χαρακτηριστικά τεμάχια κατεργασίας από μέταλλο που παράγονται από την LILA. Ιδίως στον τομέα κεραμικών υλικών μεγάλου πάχους, η LILA είναι η κορυφαία επιχείρηση και μπορεί να επεξεργάζεται υλικά πάχους από 0, 1 mm έως 27 mm. Το φάσμα των εφαρμογών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναστρεφόμενες πλάκες κοπής, σήτες για βιομηχανικούς μύλους λεπτόκοκκων υλικών, λάμες για ιατρικά ψαλίδια και μαχαίρια, έδρανα για οχήματα Φόρμουλα 1, συστήματα δορυφόρων, καθώς και διαφράγματα για κάμερες και συστήματα μέτρησης. Επειδή η LILA δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους ως προς την ποιότητα κλάδους, όπως η ιατρική τεχνολογία, οι αισθητήρες ή η αεροπορική και διαστημική τεχνολογία, η απόλυτη ακρίβεια μέτρησης και η αξιοπιστία περιλαμβάνονται στις βασικές απαιτήσεις κάθε έργου. Έτσι η LILA διεκπεραιώνει κάθε παραγγελία με την ίδια αποτίμηση και επιμέλεια.

  8. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  1. GREINER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

  2. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  3. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εσείς γνωρίζετε επακριβώς πώς πρέπει να είναι το προϊόν σας: η λειτουργικότητα, η σχεδίαση και η συνολική ποιότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται για την υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Η τεχνογνωσία μας σε ό, τι αφορά στην επιφανειακή επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη χάρη στην άνω των 75 ετών πολυδιάστατη εμπειρία μας και μοναδική με τις διάφορες εξειδικεύσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται απόλυτα και πάντοτε στο ότι οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα υλικά που παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα. Παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που καθιστούν δυνατές πολυάριθμες επεξεργασίες της επιφάνειας. Για την απογρέζωση, τον καθαρισμό, τη λείανση, τη δημιουργία ματ επιφανειών, την προκαταρκτική και την τελική στίλβωση, για προϊόντα ασυνήθιστων διαστάσεων ή σύνθετης μορφής τα εργαλεία μας εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα, υφή και εμφάνιση της επιφάνειας.

  4. MOSCA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mosca GmbH παράγει αποδοτικές μηχανές περίδεσης, ταινίες περίδεσης υψηλής ποιότητας και σύνθετα συστήματα περίδεσης για την ασφάλιση μεταφερόμενων υλικών

  5. EKATO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Από την ανάμειξη και την ομογενοποίηση υγρών υλικών έως υλικών υψηλού ιξώδους (UNIMIX) έως την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών υλικών (SOLIDMIX): Τα συστήματα μεταποίησης κενού της EKATO SYSTEMS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ομάδες πεπειραμένων ειδικών τεχνικών χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για καινοτομικές λύσεις των πλέον σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας μεταποίησης. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων μεταποίησης κενού στον εργαστηριακό, τεχνικό και παραγωγικό τομέα, η EKATO SYSTEMS διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το συνολικό κύκλο ζωής των συστημάτων: από το στάδιο Engineering έως τα τεχνικά πειράματα και τη θέση σε λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή. Για τη μεμονωμένη εγκατάσταση ή για εγκαταστάσεις Turn-Key σε έκδοση ΓΤΟ με ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού – τα συστήματα EKATO μετεξελίσσονται συνεχώς. Το τεχνικό τμήμα της EKATO SYSTEMS στο Schopfheim παρέχει τις ιδανικές προϋποθέσεις για πειράματα Scale-up , καθώς και για την ανάπτυξη διαδικασιών και τη βελτιστοποίηση υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής.

  6. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.