• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνδεσμοι στεγανοποιησης

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι στεγανοποιησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  2. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  3. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  4. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

  5. GUMMITECHNIK MANFRED SCHMIDT GTS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GUMMITECHNIK MANFRED SCHMIDT GTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεία έδρανα, Δακτύλιοι στεγανοποίησης, Αρθρωτά έδρανα, Λεία έδρανα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελονοτριβεις, κυλινδρικα εδρανα, κεφαλες με αρθρωσεις, και Κυλινδρικά ρουλεμάν. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. STAHLCON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STAHLCON GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσαρμογείς σπειρωμάτων. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

  3. SEALS-SHOP.COM - TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

    Γερμανία

    Το Seals-Shop διαθέτει μεγάλη γκάμα διαφόρων στεγανοποιήσεων Trelleborg προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών στεγανοποιήσεων κάθε είδους που κατασκευάζονται από θερμοπλαστικά υλικά υψηλής απόδοσης, πολυμερή και ελαστομερή υλικά. Οι στεγανοποιήσεις μας σχεδιάζονται ειδικά για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής απόδοσης της εφαρμογής σας. Για το λόγο αυτό επενδύουμε αποκλειστικά σε υψηλής ποιότητας στεγανοποιήσεις κορυφαίων κατασκευαστών.

  4. BUCK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, διαχωριστές σταγονών, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, βασαλτης, και Σύνθετα ινώδη υλικά. Έχει έδρα σε Bondorf, Γερμανία.

  5. FIXXPROFILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIXXPROFILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο καουτσουκ, και Λαστιχένια προφίλ. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  1. ELRINGKLINGER AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELRINGKLINGER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Κυλινδροκεφαλές, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Θήκες, και πλαστικά υψηλής απόδοσης. Έχει έδρα σε Dettingen/erms, Γερμανία.

  2. CONTA ELASTOMERS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTA ELASTOMERS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαστομερη. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  1. AESSEAL DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AESSEAL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, και Δακτυλιολαβές καλωδίων. Έχει έδρα σε Kronau, Γερμανία.

  2. SDW SUEDDEUTSCHES DICHTUNGSWERK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SDW SUEDDEUTSCHES DICHTUNGSWERK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι για εμβολα. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  3. WEIGEL DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEIGEL DICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Notzingen, Γερμανία.

  4. SIEMENS AG, DF FA SE DS EMC 3, TYPPRÜFZENTRUM

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEMENS AG, DF FA SE DS EMC 3, TYPPRÜFZENTRUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. CONCAVE-OPTIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONCAVE-OPTIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Bad Wildbad, Γερμανία.

  6. BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  7. GERHARD WEIGELE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD WEIGELE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  8. GUMMI BENDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUMMI BENDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  1. HARALD PACH, PACH SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARALD PACH, PACH SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, τεντωτηρες, Έδρανα κύλισης, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  2. CREATEC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CREATEC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  3. SPENGLER-GUMMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPENGLER-GUMMI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

  4. DICOFEMA INH. ÖMER YAMAN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DICOFEMA INH. ÖMER YAMAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  5. NAGEL DICHTUNGSTECHNIK E.KFM.

    Γερμανία

    Η εταιρεία NAGEL DICHTUNGSTECHNIK E.KFM., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  6. FELTEN DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FELTEN DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

  7. JOHN CRANE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHN CRANE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  8. COLORSEALS

    Γερμανία

    Η εταιρεία COLORSEALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, και Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Bermatingen, Γερμανία.

  9. GUILLIARD & DÖRR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUILLIARD & DÖRR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, θερμοπλαστικα συνθετα, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, διαφραγματα, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  10. TDR DIREKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TDR DIREKT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι στεγανοποιησης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

43 Επιχειρήσεις