• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου

Αποτελέσματα για

Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. LAYHER AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μεταγωγή, κίνηση, διαμόρφωση, αποδοτικά και ευέλικτα: Η επωνυμία Layher διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αξίες, οι οποίες σήμερα δεν είναι πλέον αυτονόητες, αλλά βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο για τους συνεργάτες μας, επειδή εξυπηρέτηση σημαίνει για εμάς: Θέλουμε να είστε πάντοτε ικανοποιημένοι με το έργο μας. Το σύνθημά μας είναι: μόνον αυτός που επιχειρεί το αδύνατο θα φτάσει στα όρια του δυνατού. Αυτό κάνουμε με τη γνωστή σουηβική συνέπεια και επιμονή. Με αυτήν τη νοοτροπία, οι μηχανικοί και το τμήμα ανάπτυξης της Layher έχουν ήδη σχεδιάσει λύσεις που παρέχουν αδιανόητες δυνατότητες. Προς όφελος των πελατών μας με τους οποίους θεωρούμε ότι συνδεόμαστε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα; Καλέστε μας και ζητήστε την εξειδίκευσή μας - χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις!

  2. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, σωληνες απο καουτσουκ, σωληνες υψηλης πιεσης, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  3. AIGO-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AIGO-TEC από τη Σουηβία είναι ο συνεργάτης ανάπτυξης και παραγωγής για προσαρμοσμένα εξαρτήματα ακριβείας και ασφαλείας από μέταλλο, καουτσούκ και πλαστικό, για αφαίρεση υλικού και τη συναρμολόγηση μεμονωμένων εξαρτημάτων, καθώς και για συνδέσεις καουτσούκ-μετάλλου. Για πελάτες από τους τομείς των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας, η AIGO-TEC διαθέτει απαιτητικές, τεχνικές και υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις, λειτουργικά ασφαλείς και εξατομικευμένα προσαρμοσμένες για το συνεργάτη και την εκάστοτε εφαρμογή. Από μικρές έως μεγάλες σειρές πάντοτε με τη μέγιστη ακρίβεια, η AIGO-TEC συνοδεύει τον πελάτη σε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας προϊόντων. Βάση αποτελούν η άνω των 100 ετών εμπειρία, το βάθος δημιουργίας προστιθέμενης αξίας και το δραστήριο, προγνωστικό πνεύμα ανάπτυξης που είχε ήδη ο ιδρυτής της εταιρείας Richard Steiff.

  4. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  5. HANS HUONKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS HUONKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία μετάλλων, και Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.