• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συγκόλληση μετάλλων

Αποτελέσματα για

Συγκόλληση μετάλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. WALTER GMBH

    Γερμανία

    Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

  2. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH είναι ένας πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλουπιών χάλυβα και μετάλλων. Επίσης δραστηριοποιείται στους τομείς των αισθητήρων μέτρησης, σιλλιπασμάτων, εμβόλων κοπής, εργασιών συγκόλλησης, αφαίρεσης υλικού σε μικρές σειρές για την κατασκευή εργαλείων, μεμβρανών συγκόλλησης, μέσων συγκόλλησης και μέσων συγκόλλησης σκληρών μετάλλων. Η έδρα της βρίσκεται στο Nellingen της Γερμανίας.

  3. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  4. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  5. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  2. FALL-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FALL-TEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  3. MSR WALA

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSR WALA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Oftersheim, Γερμανία.

  4. REHM GMBH U. CO KG SCHWEISSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία REHM GMBH U. CO KG SCHWEISSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  5. EMAG ELDEC INDUCTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMAG ELDEC INDUCTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγωγικη σκληρυνση, επαγωγικες γεννητριες, γεννητριες με επαγωγη για συγκολληση μεταλλων, και γεννητριες με επαγωγη για τη σκληρυνση μεταλλων. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  1. SCHWEISSFACHBETRIEB WEIL

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWEISSFACHBETRIEB WEIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. WAGNER MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Ρομπότ συγκόλλησης, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, κατασκευες απο χαλυβα, Ρομπότ συγκόλλησης, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. HARRIS DEUTSCHLAND EINE BETRIEBSSTÄTTE DER LINCOLN ELECTRIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARRIS DEUTSCHLAND EINE BETRIEBSSTÄTTE DER LINCOLN ELECTRIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Berkheim, Γερμανία.

  2. SONIKKS® ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONIKKS® ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεννήτριες υπερήχων, μηχανες συγκολλησης με ηπερηχους (sonotrode), και συγκολληση σημειου. Έχει έδρα σε Dobel, Γερμανία.

  3. MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. SCHWEISSTECHNIKBARIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWEISSTECHNIKBARIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. GERHARD TATZKE GAS- UND SCHWEISS-VERTRIEB INH. HERMANN BÄR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD TATZKE GAS- UND SCHWEISS-VERTRIEB INH. HERMANN BÄR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε March, Γερμανία.

  6. APS SCHWEISSMASCHINEN LIESEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία APS SCHWEISSMASCHINEN LIESEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  7. LASERSCHWEISSTECHNIK KLAUS BULACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LASERSCHWEISSTECHNIK KLAUS BULACH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Bad Wurzach, Γερμανία.

  8. LITGES & CO. SCHWEISSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία LITGES & CO. SCHWEISSTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  1. AH SCHWEISS- UND ROBOTERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AH SCHWEISS- UND ROBOTERTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  2. ADOLF CLAUSS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOLF CLAUSS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Esslingen Am Neckar, Γερμανία.

  3. BTM EUROPE BLECHVERBINDUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BTM EUROPE BLECHVERBINDUNGSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Ottersweier, Γερμανία.

  4. PG SCHWEISSTECHNIK PAUL GÖRMILLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PG SCHWEISSTECHNIK PAUL GÖRMILLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  5. STORZ ELEKTROTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία STORZ ELEKTROTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  6. EKS PETER KELLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EKS PETER KELLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  7. SCHWEISSTECHNIK OERLIKON KORNWESTHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWEISSTECHNIK OERLIKON KORNWESTHEIM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  8. S.T.F. - SCHWEIßTEILE - FERTIGUNG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία S.T.F. - SCHWEIßTEILE - FERTIGUNG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  9. HABA HÄHNLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HABA HÄHNLE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  10. S & K SCHWARZWALD SCHWEISSTECHNIK GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία S & K SCHWARZWALD SCHWEISSTECHNIK GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συγκόλληση μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

42 Επιχειρήσεις