• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στρώματα

Αποτελέσματα για

Στρώματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BETTEN RABOLT LUDWIG RABOLT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETTEN RABOLT LUDWIG RABOLT GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καναπέδες- κρεβάτια, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, ξυλινα κρεβατια, κρεβατι καπιτονε, Καναπέδες- κρεβάτια, και Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  2. BELLADOR

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELLADOR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρώματα. Έχει έδρα σε Munderkingen, Γερμανία.

  3. MATRATZEN MADE IN GERMANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία MATRATZEN MADE IN GERMANY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρωματα. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  4. HOLCIM TECHNICAL SOLUTIONS AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Holcim Technical Solutions and Products GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή, στην επεξεργασία και στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας από καουτσούκ. Η γνώση που απορρέει από αυτήν την παράδοση σε συνδυασμό με τη δέσμευση για άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, καθώς και ο σταθερός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση εγγυώνται την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας. Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας τομέων των μειγμάτων, των προϊόντων σε μορφή διαδρόμου και των αεροπορικών δαπέδων παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Θεωρούμε την εστίαση στον πελάτη ως τη βάση για καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η αναγνωρισμένη ποιότητα των προϊόντων, η ασφαλής παράδοση κει μαι εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης είναι περαιτέρω εργαλεία για την κοινή επιτυχία με τους εταίρους μας. Με την καλλιεργούμενη εντατική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με την ανάπτυξη και την παραγωγή στο εργοστάσιο του Mannheim (Engineered and Made in Germany) διασφαλίζουμε γρήγορες και αποδοτικές λύσεις προβλημάτων στο πνεύμα των πελατών μας. Ανάπτυξη και παραγωγή στη Γερμανία

  5. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι Dieter και Silvi Hemstedt ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση με στόχο να παράγουν υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένους σωλήνες θέρμανσης. Ο στόχος επιτυγχάνεται: λίγα χρόνια αργότερα απασχολούνται ήδη 20 συνεργάτες στην επιχείρηση, ενώ ο κύκλος εργασιών και οι απαιτήσεις χώρου αυξάνονται ραγδαία. Στο ίδιο πλαίσιο διευρύνεται και η γκάμα των προϊόντων. Προστίθεται η τεχνολογία ψυκτικών θαλάμων και ολοένα και περισσότεροι πελάτες ζητούν εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες η Hemstedt είναι σε θέση να υλοποιεί γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Hemstedt έγινε γρήγορα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ολοένα και πιο συχνά αποστέλλονται προϊόντα από τη μονάδα παραγωγής της Σουηβίας στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα εργάζονται περισσότεροι από 60 συνεργάτες σε 17500 τετραγωνικά μέτρα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή. Η επιχείρηση επενδύει σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη και σ την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων θέρμανσης και ολοκληρωμένων σχεδίων που συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της οικίας όχι ουδέτερου αλλά και θετικού κλίματος.

  2. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

  3. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιοφιλτροπρεσες, Συστήματα φίλτρων, επεξεργασια και ανακυκλωση υγρων αποβλητων, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, φίλτρα για ψυκτικά υγρά, φιλτρα για εργαλειομηχανες, αυτοκαθαριζομενα φιλτρα για εγκαταστασεις υδατων, υπηρεσιες διηθησης βιομηχανικων ελαιων, και φιλτρα πολλαπλων στρωματων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. REX INDUSTRIE-PRODUKTE. GRAF VON REX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία REX INDUSTRIE-PRODUKTE. GRAF VON REX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφασματα απο υαλονηματα, Πυρίμαχα υφάσματα, υφασματα απο αραμιδικες ινες, Μονωτικά προϊόντα υψηλών θερμοκρασιών, και Στρώματα υαλοβάμβακα. Έχει έδρα σε Vellberg, Γερμανία.

  5. GB VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GB VERTRIEB GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  1. NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηχομονωτικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδερένιο σύρμα, Μη υφαντά υφάσματα, Σιδερένιο σύρμα, Μη υφαντά υφάσματα, Στρώματα υαλοβάμβακα, και σιγαστηρες για οχηματα. Έχει έδρα σε Waibstadt, Γερμανία.

  2. BETTEN PRINZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETTEN PRINZ GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Σχολικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Παιδικά έπιπλα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Σχολικά έπιπλα, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  1. RELAX-PILLOW.

    Γερμανία

    Η εταιρεία RELAX-PILLOW., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. SEIDENWALD AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEIDENWALD AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Λευκά είδη, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Υφάσματα, Λευκά είδη, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, και Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. HAPEKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAPEKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  4. WASSERBETTEN-FABRIK MÜHLACKER M. LIEHR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WASSERBETTEN-FABRIK MÜHLACKER M. LIEHR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Λευκά είδη, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  5. HOTELYS (TRECA-SIMMONS-DUNLOPILLO)

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTELYS (TRECA-SIMMONS-DUNLOPILLO), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. PRAKTISCHE MÖBEL UND TEXTILIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRAKTISCHE MÖBEL UND TEXTILIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Υφάσματα, Λευκά είδη, Πετσέτες μπάνιου, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Υφάσματα, Λευκά είδη, και Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Neuenstadt, Γερμανία.

  7. CENTA-STAR BETTWAREN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CENTA-STAR BETTWAREN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Λευκά είδη, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, Παιδικά έπιπλα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Λευκά είδη, και Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. BETTENHAUS MANZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETTENHAUS MANZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Υφάσματα, Λευκά είδη, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Υφάσματα, Λευκά είδη, και Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  1. BETTEN-DIRECT

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETTEN-DIRECT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Hofstetten, Γερμανία.

  2. IBED DIPL. ING. MARTIN INHOFFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBED DIPL. ING. MARTIN INHOFFEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Σχολικά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Sexau, Γερμανία.

  3. REINHARD GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINHARD GMBH & CO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Παιδικά έπιπλα, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  4. ALBERT WEGST

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT WEGST, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Λευκά είδη, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Υφάσματα, Λευκά είδη, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, και Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. BETTEN-RITTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETTEN-RITTER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. VITAL KISSEN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITAL KISSEN E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  7. JOYFILL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOYFILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Λευκά είδη, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Ανδρικά ενδύματα, Υφάσματα, Λευκά είδη, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Heitersheim, Γερμανία.

  8. BETTEN STEIN - GUT LIEGEN IST UNSER ANLIEGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETTEN STEIN - GUT LIEGEN IST UNSER ANLIEGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Σχολικά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  9. BHM DIE HILFSMITTELMANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία BHM DIE HILFSMITTELMANUFAKTUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  10. LAY DOWN WASSERBETTEN FLORIAN GRÜNEWALD E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAY DOWN WASSERBETTEN FLORIAN GRÜNEWALD E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στρώματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

76 Επιχειρήσεις