• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στροφεις

Αποτελέσματα για

Στροφεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHÄFER + PETERS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

  2. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  3. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  4. ABPRO (INDIAN SME CONSORTIUM) INH. TASVVAR ALI

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ABPRO (INDIAN SME CONSORTIUM) INH. TASVVAR ALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. DR. FRITZ FAULHABER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DR. FRITZ FAULHABER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το 1924, η εταιρεία GEORGII KOBOLD εξειδικεύεται στην ηλεκτρομηχανική τεχνολογία μετάδοσης κίνησης στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η GEORGII KOBOLD απασχολεί 65 καταρτισμένους και δραστήριους συνεργάτες που εργάζονται ευχαρίστως για λογαριασμό σας. Στην GEORGII KOBOLD θα βρείτε κινητήρες ροπής, σερβοκινητήρες, γραναζωτούς σερβοκινητήρες και ηλεκτρονικά συστήματα κίνησης. Κινητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και κινητήρες πέδης και τριφασικοί κινητήρες είναι στη διάθεσή σας.

  2. HALSTRUP-WALCHER GMBH

    Γερμανία

    Η halstrup-walcher παράγει και διαθέτει συστήματα τοποθέτησης για την αυτόματη αλλαγή μεγέθους, μηχανικές-ηλεκτρονικές λύσεις μηχανισμών κίνησης και συστήματα μέτρησης πίεσης – με εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες.

  3. A&G AUTOMATION AND GEARS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία A&G AUTOMATION AND GEARS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Deggenhausertal, Γερμανία.

  4. AMT SCHMID GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMT SCHMID GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, διαφορικα αυτοκινητων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Sauldorf, Γερμανία.

  5. LOGIC INDUSTRIEAUTOMATION & MESSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGIC INDUSTRIEAUTOMATION & MESSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Vörstetten, Γερμανία.

  1. HUEGIN-TRIETEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUEGIN-TRIETEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Efringen-Kirchen, Γερμανία.

  2. ROLLS ROYCE POWER SYSTEMS AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLS ROYCE POWER SYSTEMS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  1. GSR GETRIEBESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSR GETRIEBESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Αυτοκίνητα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  2. LEOPOLD BASTIAN

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEOPOLD BASTIAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. IMS GEAR SE & CO. KGAA

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMS GEAR SE & CO. KGAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Eisenbach, Γερμανία.

  4. BM SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BM SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  5. RIADRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIADRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  6. HI-TEC ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HI-TEC ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  7. GMEINDER GETRIEBESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GMEINDER GETRIEBESERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  8. EHLEN ELEKTROINSTALLATIONEN MASCHINENSTEUERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EHLEN ELEKTROINSTALLATIONEN MASCHINENSTEUERUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Dettenhausen, Γερμανία.

  1. BAUER GEAR MOTOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER GEAR MOTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. M&K ANTRIEBSTECHNIK BERND MAST

    Γερμανία

    Η εταιρεία M&K ANTRIEBSTECHNIK BERND MAST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Καουτσούκ - προϊόντα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

  3. B&K ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B&K ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  4. TECO WESTINGHOUSE DEUTSCHLAND SÜD, ÖSTERREICH, SCHWEIZ UND EASTERN EUROPE

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECO WESTINGHOUSE DEUTSCHLAND SÜD, ÖSTERREICH, SCHWEIZ UND EASTERN EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Weinsberg, Γερμανία.

  5. KLAUS DÄUMLING

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS DÄUMLING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Αντλίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Αντλίες, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  6. ALLEN GEARS LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALLEN GEARS LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  7. BELTING & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELTING & SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  8. FRITZ ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Berglen, Γερμανία.

  9. DPS - DIRK PETERSEN SYSTEMBERATUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DPS - DIRK PETERSEN SYSTEMBERATUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

  10. BREITINGER ANTRIEBSTECHNIK VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BREITINGER ANTRIEBSTECHNIK VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Berghülen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στροφεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

50 Επιχειρήσεις