• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σταμπες

Αποτελέσματα για

Σταμπες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Είμαστε κατασκευαστές εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών και τη βιομηχανία συνθετικών υλικών. Τα εργαλεία μας διακοσμούν πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και λειτουργίας. Τα εργαλεία μας χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς: Στην ιατρική τεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία καπνού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και πολλές άλλες. Επιβάλλουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στην ποιότητα, την ακρίβεια και τη γρήγορη διαθεσιμότητα των ανάγλυφων σφραγίδων και των εργαλείων μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο αφήνουμε τη σφραγίδα μας με τις υψηλής ποιότητας λύσεις ανάγλυφης αποτύπωσης που προσφέρουμε και διατηρούμε με σιγουριά την ηγετική μας θέση στην αγορά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μέλος του παγκόσμιου ομίλου KURZ, ο οποίος διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία ανάγλυφης αποτύπωσης εν θερμώ ως κατασκευαστής μεμβρανών ανάγλυφης αποτύπωσης.

  2. TECHNOKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNOKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  3. KOLIBRI METALS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOLIBRI METALS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.

  4. PAUL SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAUL SCHWARZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαραξεις μεσω υπολογιστη, και στοιχειοθετημενα αυτοκολλητα γραμματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. ANDREAS RATZMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS RATZMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Γραφείο - αναλώσιμα, Σφραγίδες και στάμπες, Εκτύπωση, Γραφείο - αναλώσιμα, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Meckenbeuren, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STEMPEL MAURER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL MAURER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Σφραγίδες και στάμπες, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BROCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BROCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Σφραγίδες και στάμπες, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Holzgerlingen, Γερμανία.

  3. DECOR - STEMPEL MARGARETE MACCARONE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DECOR - STEMPEL MARGARETE MACCARONE KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγίδες και στάμπες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Isny, Γερμανία.

  4. WEEBER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEEBER GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγίδες και στάμπες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. STEMPEL-WINKLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL-WINKLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγίδες και στάμπες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  1. STEMPEL-MERKLE KG INHABERIN MONIKA SEIFRIED E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL-MERKLE KG INHABERIN MONIKA SEIFRIED E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγίδες και στάμπες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. ERICH KALTSCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERICH KALTSCHMIDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Σφραγίδες και στάμπες, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  1. STEMPEL WACKER CONCEPT UND PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL WACKER CONCEPT UND PRODUKTIONS GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφικό σχέδιο και παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγίδες και στάμπες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.