• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σιδηροδρομικα συστηματα

Αποτελέσματα για

Σιδηροδρομικα συστηματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  2. EMTRION GMBH

    Γερμανία

    emtrion - your partner for embedded systems! Η emtrion GmbH από την Καρλσρούη της Γερμανίας υποστηρίζει πελάτες βήμα προς βήμα σε όλα τα επίπεδα της διαδικασία ανάπτυξης και κατά την συνακόλουθη ενσωμάτωση. Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκτείνεται από τη σχεδίαση του υλισμικού και του υλικολογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού και τη μαζική παραγωγή, Made in Germany. Όλες οι τυποποιημένες μονάδες είναι μεταξύ τους συμβατές, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις διάφορες μονάδες. Η υψηλή μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα έως 15 ετών καθιστά δυνατή τη χρήση σε σιδηροδρομικά συστήματα και συστήματα ιατρικής τεχνολογίας επιπλέον των βιομηχανικών εφαρμογών.

  3. ERA - CONTACT GMBH

    Γερμανία

    Η era-contact GmbH, εταιρεία του ομίλου aichele GROUP, δραστηριοποιείται διεθνώς, και αποτελεί επιχειρηματικά διοικούμενη εταιρεία 2ης. γενιάς, με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στους τομείς των σιδηροδρόμων, αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων, μηχανημάτων κατασκευής, καθώς και σε τομείς μετρήσεων και ιατρικής τεχνολογίας, μηχανικής και μηχανικής εγκαταστάσεων. Ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς για ηλεκτρικές ζεύξεις σιδηροδρόμων και ως καινοτόμος προμηθευτής συστημάτων για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και λύσεων στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων, των συστημάτων συνδετήρων UIC και των συστημάτων επαφής, αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε για κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και κορυφαίες εταιρίες στην αγορά. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την εμπειρία και τις γνώσεις της αγοράς που διαθέτουμε, από την οργάνωση των διαδικασιών που είναι προσανατολισμένη στους πελάτες μας και από τη συνεχή βελτίωση της ποιότητάς μας. Σας στηρίζουμε στους τομείς της ανάπτυξης ιδεών, δημιουργίας σχεδίων, σχεδιασμού, τρισδιάστατης μοντελοποίησης και παραγωγής σχεδίων, υπολογισμών FEM, καθώς και στην παραγωγή πρωτοτύπων και τη σειριακή παραγωγή.

  4. ISMET GMBH

    Γερμανία

    Ξεκινώντας από την ηλεκτρική και τη μηχανική κατασκευή και φτάνοντας σε έτοιμους για χρήση μετασχηματιστές, θεωρούμε πολύ σημαντική την υψηλή καθετοποίηση. Με τους ικανούς εργαζομένους και τις αξιόπιστες διαδικασίες μας εγγυόμαστε ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Οι μετασχηματιστές και τα πηνία Ismet χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Οι κλάδοι της αιολικής και ηλιακής ενέργειας, της κατασκευής σιδηροδρόμων και του εξοπλισμού πλοίων θέτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στους μετασχηματιστές μας. Λόγω της σχολαστικής επεξεργασίας συστημάτων μόνωσης υψηλής ποιότητας διασφαλίζονται η ασφάλεια και η ετοιμότητα χρήσης ακόμα και στις δυσκολότερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα τμήματα αγοράς μας: κατασκευή μηχανών και συστημάτων, ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, συστήματα κίνησης, υποδομές της τροφοδοσίας ενέργειας, αυτοματισμοί κτιρίων