• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σαρωτες

Αποτελέσματα για

Σαρωτες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZDS BÜROSYSTEME VERTRIEB & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZDS BÜROSYSTEME VERTRIEB & SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαρωτές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεομοιότυπα (φαξ), Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Τηλεομοιότυπα (φαξ), και Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει έδρα σε Walddorfhäslach, Γερμανία.

  2. MICROFORM GMBH VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR ARCHIVSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICROFORM GMBH VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR ARCHIVSYSTEME, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαρωτές, και Σαρωτές. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  3. ACD-ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACD-ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαρωτές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Achstetten, Γερμανία.

  4. TRITEC SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRITEC SYSTEME GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαρωτές, και Σαρωτές. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. ASOPA FILDERSTADT GMBH & CO.KG SOFTWARE & CONSULT SOFTWARE & CONSULTING

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASOPA FILDERSTADT GMBH & CO.KG SOFTWARE & CONSULT SOFTWARE & CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Σαρωτές, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, και Σαρωτές. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KODAK GMBH, DOCUMENT IMAGING

    Γερμανία

    Η εταιρεία KODAK GMBH, DOCUMENT IMAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαρωτές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαρωτες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  3. DÜRR NDT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η DÜRR NDT διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης για τον τομέα ZfP: Δικτυωμένα, ψηφιακά ακτινοσκοπικά συστήματα συνδεδεμένα με καινοτομικό λογισμικό. Αυτά περιλαμβάνουν σαρωτές ακτινοσκοπικών πλακών υψηλής ανάλυσης (CR) και επίπεδους ανιχνευτές (DDA), λογισμικό για την καταγραφή και την ανάλυση εικόνων, συμβατά με τα πρότυπα ψηφιακά εργαλεία αρχειοθέτησης και την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης ροής εργασιών και αναφορών ZfP DRIVE NDT. Τα καινοτομικά συστήματα της DÜRR NDT είναι πάντοτε υπερσύγχρονα και θέτουν συνεχώς νέα πρότυπα όσον αφορά στην ανάλυση, στη χρηστικότητα και στη μακρά διάρκεια ζωής. Όπως πάντοτε, ο μοναδικός κατασκευαστής CR με πιστοποιημένη κατά BAM βασική τοπική ανάλυση 30 μm σε ολόκληρο τον κόσμο! Σε σχεδόν 20 χρόνια, τα συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ της DÜRR NDT έχουν εδραιωθεί σε πολυάριθμες βιομηχανικές εφαρμογές, κινητές και σταθερές και χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  4. DIMESS - DIMENSIONELLE MESSTECHNIK, FRANK SAILER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIMESS - DIMENSIONELLE MESSTECHNIK, FRANK SAILER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαρωτής 3D. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  5. ZOLLER & FRÖHLICH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZOLLER & FRÖHLICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού 3D, τοπογραφικο αναγλυφο, Σαρωτές λέιζερ 3D, καλωδια, Ψαλίδες για καλώδια και σύρματα, εξαρτήματα για σύρματα και καλώδια, κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, Προκατασκευασμένα καλώδια, και Προγράμματα λογισμικού 3D. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  1. SHINING 3D TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η SHINING 3D ιδρύθηκε το 2004 και επικεντρώνεται στην έρευνα και στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στην εφαρμογή ψηφιακών τρισδιάστατων προϊόντων μέγιστης ακρίβειας. Η επιχείρηση έχει θέσει ως στόχο να εξελιχθεί σε μια επιχείρηση τρισδιάστατης ψηφιακής τεχνολογίας με παγκόσμια επίδραση που προάγει τη διάδοση και τη χρήση τρισδιάστατων ψηφιακών τεχνολογιών από την τρισδιάστατη σάρωση έως την τρισδιάστατη εκτύπωση και διαθέτει προσβάσιμες, αποδοτικές και εύχρηστες λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Η SHINING 3D εδρεύει στο Hangzhou, Κίνα και διατηρεί διεθνή παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στη Γερμανία (Στουτγάρδη) και στις ΗΠΑ (San Francisco, Καλιφόρνια και Tampa, Φλόριντα). Η SHINING 3D είναι μια επιστημονική τεχνική επιχείρηση καινοτομίας που επικεντρώνεται σε ψηφιακό τρισδιάστατο λογισμικό και τεχνολογία υλισμικού υψηλής ακρίβειας. Η SHINING 3D ασχολείται κυρίως με την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση οδοντιατρικού και επαγγελματικού ψηφιακού τρισδιάστατου εξοπλισμού σάρωσης, λογισμικού και τρισδιάστατων εκτυπωτών για τελικούς καταναλωτές, τη βιομηχανία και την οδοντιατρική.

  2. WENGLOR SENSORIC GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης, συστήματα ασφαλείας και οπτικά συστήματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας για τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε καινοτόμα κορυφαία προϊόντα αντιμετωπίζουμε τόσο ασυνήθιστες όσο και τυπικές απαιτήσεις αποτελεσματικά. Προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα πάνω από 30 χρόνια τόσο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και διεθνείς ομίλους. Εκτός από τους oπτoηλεκτρovικούς και επαγωγικούς αισθητήρες, στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας ανήκουν επίσης οι αισθητήρες με υπερήχους και οι αισθητήρες υγρών, τα οπτικά συστήματα, οι σαρωτές barcode και οι σαρωτές κώδικα 2D/3D, καθώς και οι τεχνολογίες ασφαλείας. Στόχος μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες με καινοτόμες λύσεις – οποιαδήποτε ημέρα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επώνυμες αυτοκινητοβιομηχανίες και όμιλοι παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές μηχανών βασίζονται συνειδητά στην γκάμα των προϊόντων μας. Στα προϊόντα μας βασίζονται, επίσης, εταιρείες από τον τομέα της τεχνολογίας διακίνησης, καθώς και της βιομηχανίας ποτών, ξύλου, ηλεκτρικών ειδών, πλαστικών, υφασμάτων και συσκευασίας.

  1. AMETEK GMBH - DIVISION CREAFORM

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή, διάθεση φορητών λύσεων τρισδιάστατων συστημάτων μέτρησης (τρισδιάστατοι σαρωτές & συσκευές μέτρησης συντεταγμένων) και υπηρεσιών τρισδιάστατων συστημάτων μέτρησης.