• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρυθμιστες συχνοτητας

Αποτελέσματα για

Ρυθμιστες συχνοτητας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HIMMELWERK HOCH- UND MITTELFREQUENZANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HIMMELWERK HOCH- UND MITTELFREQUENZANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επαγωγικής θέρμανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεννητριες υψηλων συχνοτητων, επαγωγικες γεννητριες, Φασματόμετρα, Ρυθμιστές συχνότητας, και επαγωγικη σκληρυνση. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  2. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

  3. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

  4. ZENTRO ELEKTRIK GMBH KG

    Γερμανία

    Η Zentro-Elektrik σχεδιάζει το μέλλον εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Είμαστε η κορυφαία γερμανική επιχείρηση ηλεκτρονικών ισχύος στην αγορά και στους συνεργάτες μας και όταν απαιτείται η ευέλικτη αντίδραση σε εναλλασσόμενες απαιτήσεις και συνθήκες, το δημιουργικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει πάντα για καινοτομικά προϊόντα και ικανοποιεί με την κατάρτισή του ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, καθώς η ποιότητα των προϊόντων μας είναι το στοιχείο που μας διακρίνει και αποτελεί το σύμβολο της εμπειρίας και της αξιοπιστίας μας. Έχουμε μακρά παράδοση πίσω μας και διαθέτουμε τόσο μεγάλη και πολυετή εμπειρία και καινοτομικότητα που δεν είναι εύκολο να αντιγραφούν. Χάρη στην φιλοσοφία μας που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα, η Zentro-Elektrik αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας στην αγορά των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων συστημάτων τροφοδοσίας ρεύματος. Το Pforzheim αποτελεί από την ίδρυσή μας το 1956 το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.

  5. PERMASALE

    Γερμανία

    Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.