• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ροτορες

Αποτελέσματα για

Ροτορες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρίποδα για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, Ηλεκτρογόνα σύνολα, Τρίποδα για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, γεννητριες ρευματος, Ηλεκτρογόνα σύνολα, χυτευση αλουμινιου υπο πιεση, ροτορες, και κιβωτιο μειωτηρα. Έχει έδρα σε Gemmingen, Γερμανία.

  2. MECHASYS GMBH

    Γερμανία

    Η mechaSYS GmbH είναι ο δικό σας ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ πρωτοτύπων, δειγμάτων και μικρών σειρών από έλασμα και ηλεκτρικό έλασμα. Ο σαφής προσανατολισμός και ταυτόχρονα η οριοθέτηση του τομέα δραστηριοτήτων είναι η κατασκευή πρωτοτύπων και η παραγωγή μικρών σειρών. Έτσι δεν ανταγωνιζόμαστε τους πελάτες μας που κατά κανόνα παράγουν οι ίδιοι και συνεπώς μπορούν να επικεντρώνονται στις δικές τους διαδικασία μαζικής παραγωγής/παραγωγής και στην κατασκευή εργαλείων. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος λάθος για έναν κατασκευαστή εργαλείων και/ή εγκαταστάσεων, από το να αναθέσει ένας πελάτης την παραγγελία και μετά να χρειαστεί εκ των προτέρων 500 ή 5.000 ακόμη πρωτότυπα έως τη μαζική παραγωγή. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην παραγωγή ή οι δυνατότητες έχουν ήδη εξαντληθεί λόγω των ολοένα και πιο μικρών προθεσμιών παράδοσης. Πιθανή συνέπεια: υπέρβαση της προθεσμίας ή υψηλότερο κόστος. Η υποστήριξη στην περίπτωση αυτή αποτελεί το δικό μας τομέα δραστηριότητας! Επικοινωνήστε μαζί μας! Με αυτό το υπόβαθρο, ο δικός μας επιχειρηματικός στόχος είναι: μακροπρόθεσμη ανάπτυξη από κοινού με τους πελάτες μας! www.mechaSYS.de

  3. SEPA EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η SEPA EUROPE ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει συνεπώς εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της ψύξης στον τομέα της ηλεκτρονικής. Από αυτήν βγαίνουν κερδισμένοι οι πελάτες μας! Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον τομέα των εξατομικευμένων λύσεων ψύξης με ενθουσιασμό και τεχνογνωσία. Η γκάμα εκτείνεται από ανεμιστήρες ιδιοκατασκευής έτοιμους προς σύνδεση, με μήκη καλωδίων και βύσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε συναρμολογημένες μονάδες ψυκτικών σωμάτων με ανεμιστήρες, ανεμιστήρες κατασκευασμένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέχρι και σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας σε συσκευασίες βελτιστοποιημένες για πώληση. Ως ειδικός στην ψύξη στον τομέα της ηλεκτρονικής, η SEPA EUROPE έχει δημιουργήσει τον όρο MagFix®. MagFix® σημαίνει η μαγνητική στερέωση του τροχού του ανεμιστήρα ή. του ρότορα σε ανεμιστήρες με έδρανα ολίσθησης. Με αυτήν την τεχνολογία ήταν δυνατή η ανάπτυξη ανεμιστήρων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ικανοποιούμε επίσης τους πελάτες μας με το εκτεταμένο πρότυπο πρόγραμμά μας.

  4. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Ως συνεργάτης της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας διαθέτουμε στους επιχειρηματικούς μας τομείς Προσομοίωση φορτίου, Πτερύγιο ρότορα, πύργος και Δομή ολοκληρωμένες λύσεις για εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας. Η τεχνογνωσία από την άνω των 30 ετών παροχή υπηρεσιών μηχανικών στον τομέα της αιολικής ενέργειας και η εμπειρία των συνεργατών μας αποτελούν στιβαρό θεμέλιο για την επιτυχία των έργων μας. Με το πάθος για την αιολική ενέργεια, τη διατομεακή συνεργασία των μηχανικών μας και την ολοκληρωμένη κατανόηση της αιολικής ενέργειας από αυτούς αναπτύσσουμε προϊόντα για ένα καθαρό, ανανεώσιμο μέλλον. Η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, η ανοικτή επικοινωνία και η γρήγορη και τεκμηριωμένη απάντηση στα ερωτήματά τους έχουν απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Η ευελιξία και η δημιουργική σκέψη έχουν έτσι ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων.