• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρολα

Αποτελέσματα για

Ρολα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. METO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

  2. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  3. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  4. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  5. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ITW INDUSTRIETORE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITW INDUSTRIETORE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε Donzdorf, Γερμανία.

  2. STARK GUMMIWALZEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STARK GUMMIWALZEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα απο καουτσουκ, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, ακαμπτοι αγωγοι απο καουτσουκ, ευκαμπτοι αγωγοι απο καουτσουκ, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Sontheim, Γερμανία.

  3. ERNST FRIEDRICH HEUER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ERNST FRIEDRICH HEUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουρτινες ρολα. Έχει έδρα σε Schlierbach, Γερμανία.

  4. HAHN SONNENSCHUTZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HAHN SONNENSCHUTZ GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε Zimmern O.r., Γερμανία.

  5. ETIKETTENDRUCK FÖRSTER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETIKETTENDRUCK FÖRSTER GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμοκολλημένες ετικέτες, ετικετες, επιτύπωση ετικετών, τυπωμενες ετικετες, τυπωμενες αυτοκολλητες ετικετες, ετικετες γραφειου, ετικετες για ψηφιακη εκτυπωση, ετικετες συσκευασιας, και ετικέτες κρασιών και οινοπνευματωδών. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  1. KREMER PIGMENTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KREMER PIGMENTE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πινέλα και ρολά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πινελα, συσσωματικα, συνδετικα προϊοντα, και συνθετικοι συμπυκνωτες. Έχει έδρα σε Aichstetten, Γερμανία.

  2. MEISSNER GMBH TORANLAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEISSNER GMBH TORANLAGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε Kehl-Auenheim, Γερμανία.

  1. H. R. RATHGEBER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. R. RATHGEBER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκήνωση - εξοπλισμός, Ιμάντες για ρολά, Κατασκήνωση - εξοπλισμός, και Ζώνες, τυπωμένες. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  2. ROBERT SCHWEIKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT SCHWEIKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βεράντες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα αλουμινίου, Ρολά (παντζούρια), Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα αλουμινίου, μαρκιζες, και Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  3. ZUE - ZWIRNEREI UNTEREGGINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUE - ZWIRNEREI UNTEREGGINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστές και νήματα υφαντουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στριψιμο κλωστων, και μικρα ρολα. Έχει έδρα σε Eggingen, Γερμανία.

  4. CARL STAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL STAHL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώνες ασφαλείας για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά υφαντά λουριά, Ζώνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, Βιομηχανικά υφαντά λουριά, και Ιμάντες για ρολά. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  5. SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNEIDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα χαρτιου, θερμογραφικο χαρτι, ταψια απο σιλικονη, και περιτυλιξη. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  6. HESS BSH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESS BSH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα απο καουτσουκ, σχεδιασμος και μελετη δερματινων ειδων, επενδυση τροχων απο πολυουρεθανη, και κατεργασια πολυουρεθανης. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

  7. MULTITOOL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MULTITOOL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πινελα και ρολα. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  8. E. WERTHEIMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. WERTHEIMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Φεγγίτες και παράθυρα φωταγωγών, Προϊόντα κάλυψης σε ρολά, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Φεγγίτες και παράθυρα φωταγωγών, Προϊόντα κάλυψης σε ρολά, και Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  1. DS SICHERHEITSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DS SICHERHEITSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουνουπιερες κατα παραγγελια, ρολα μεταλλικα και pvc, και κουνουπιερες. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  2. BONROLLEN UND KASSENROLLEN - POSPRINT24

    Γερμανία

    Η εταιρεία BONROLLEN UND KASSENROLLEN - POSPRINT24, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταμειακές μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα θερμικου χαρτιου, χαρτι σε ρολο για ταμειακες μηχανες, και ρολα χαρτιου. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  3. S I R A L ROLLADEN UND SICHERHEITSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία S I R A L ROLLADEN UND SICHERHEITSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκίνητα ρολά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  4. ZIEGLER METALLBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER METALLBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές αλουμινίου, Μεταλλικά Ρολά, Κατασκευές αλουμινίου, και Μεταλλικά Ρολά. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  5. GEMATIC GESELLSCHAFT FÜRTORANTRIEBSTECHNIK UND ELEKTROAPPARATEBAU MBH

    Γερμανία

  6. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  7. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  8. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

  9. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  10. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν