• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πόρτα και παράθυρα από pvc

Αποτελέσματα για

Πόρτα και παράθυρα από pvc

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHATTAUER GRAVUREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHATTAUER GRAVUREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  2. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  3. ROLLADEN-BAUER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLADEN-BAUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα από PVC. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες εσωτερικές, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες εσωτερικές, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. JANS TÜREN UND TORE

    Γερμανία

    Η εταιρεία JANS TÜREN UND TORE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές πόρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πορτες και παραθυρα. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  5. ROLAND SCHERZINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND SCHERZINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Παράθυρα, Παράθυρα από PVC, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Παράθυρα, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EHLERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EHLERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  2. FENSTER STARZ FENSTER UND FASSADEN GMBH

    Γερμανία

  3. THEO BECHTOLD GMBH & CO KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEO BECHTOLD GMBH & CO KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα από PVC, Ξύλινα παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα από PVC, και Ξύλινα παράθυρα. Έχει έδρα σε Kronau, Γερμανία.

  4. ROLLADEN-MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLADEN-MÜLLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. BROSS-KUNSTSTOFF UND BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BROSS-KUNSTSTOFF UND BAUELEMENTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  1. GEORG GUTFLEISCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG GUTFLEISCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. FENSTER & TÜREN DIREKT - RAFAL WASNIOWSKI

    Γερμανία

    Η εταιρεία FENSTER & TÜREN DIREKT - RAFAL WASNIOWSKI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Παράθυρα από PVC, παραθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  1. FENSTERBAU ABEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FENSTERBAU ABEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  2. FEKU FENSTERHERSTELLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEKU FENSTERHERSTELLER GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Ξύλινα παράθυρα, Παράθυρα από PVC, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Ξύλινα παράθυρα. Έχει έδρα σε Ruppertshofen, Γερμανία.

  3. APP GMBH & CO. , KUNSTSTOFF-FENSTERBAU KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία APP GMBH & CO. , KUNSTSTOFF-FENSTERBAU KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Zaisenhausen, Γερμανία.

  4. BRÄUER-FENSTER BF-FENSTERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRÄUER-FENSTER BF-FENSTERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Schwendi, Γερμανία.

  5. SAUER FENSTERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUER FENSTERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, Πλαστικά - για την οικοδομή, Παράθυρα από PVC, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Limbach, Γερμανία.

  6. KÖWO-KUNSTSTOFF-FENSTERBAU + BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖWO-KUNSTSTOFF-FENSTERBAU + BAUELEMENTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  7. MONICA TITTEL GMBH & CO. FENSTER UND TÜREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MONICA TITTEL GMBH & CO. FENSTER UND TÜREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Ξύλινα παράθυρα, Παράθυρα από PVC, Πόρτες οικιακής χρήσης, Ξύλινα παράθυρα, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. GEHRING UND ZIMMERMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEHRING UND ZIMMERMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα από PVC. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Ξύλινα παράθυρα, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  1. ZIEGLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Παράθυρα, Παράθυρα από PVC, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Παράθυρα, Παράθυρα από PVC, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  2. SIEGMAR ZANKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEGMAR ZANKER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Παράθυρα από PVC, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Auenwald, Γερμανία.

  3. ROTO DACH- UND SOLARTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTO DACH- UND SOLARTECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Παράθυρα, Παράθυρα από PVC, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Παράθυρα, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  4. FENSTERBAU ADAMCZYK GMBH

    Γερμανία

  5. KLAUKE KUNSTSTOFF-FENSTERGMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUKE KUNSTSTOFF-FENSTERGMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Reute, Γερμανία.

  6. HEKA HERZOG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEKA HERZOG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Graben-Neudorf, Γερμανία.

  7. HAAG FENSTERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAAG FENSTERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Niederstetten, Γερμανία.

  8. ENGELMEIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENGELMEIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Ottersweier, Γερμανία.

  9. SPÄTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPÄTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Παράθυρα από PVC, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  10. WERU AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERU AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πόρτα και παράθυρα από pvc

Αριθμός αποτελεσμάτων.

213 Επιχειρήσεις