• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύσεις με σύστημα. Προμηθευτής συστημάτων βαφών και λύσεων εφαρμογών στους τομείς των βιομηχανικών βαφών, σκονών ηλεκτροστατικής βαφής, βαφών ηλεκτρικής εμβάπτισης και Composite.

  2. AKGÜN – FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AKGÜN – FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  3. DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  4. RENA POLSKA SP. Z O.O.

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENA POLSKA SP. Z O.O., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Gütenbach, Γερμανία.

  5. HÄNSSLER KUNSTSTOFF- UND DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄNSSLER KUNSTSTOFF- UND DICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ACRYL DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACRYL DESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  2. TECNARO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECNARO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  3. KANZLEITER KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KANZLEITER KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  4. BKT KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BKT KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  5. MENZOLIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MENZOLIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνθετα υλικα, θερμοσκληρυνομενα, συστατικό έγχυσης, και σκληρές ενώσεις. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  1. BADA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά εξαρτήματα, θερμοπλαστικα ελαστομερη, και πλαστικο και πολυεστερας. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  2. DANQUINSA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DANQUINSA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυεστέρας, Πολυουρεθάνη, Πολυεστέρας, Πολυαμίδιο, και μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Dettenhausen, Γερμανία.

  1. VERLAG MANIAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERLAG MANIAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. NAGEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία NAGEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  3. PROFILPLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROFILPLAST GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Geisingen, Γερμανία.

  4. HEINZ HENGSTELER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ HENGSTELER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  5. LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K

    Γερμανία

    Η εταιρεία LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  6. ULMER KUNSTSTOFFTEILE INH. HELMUT ULMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULMER KUNSTSTOFFTEILE INH. HELMUT ULMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  7. WERNER WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER WAGNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  8. GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Illerrieden, Γερμανία.

  1. HANS EGGERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS EGGERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  2. LOGIPACK GERO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGIPACK GERO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  3. PROTON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROTON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  4. QUALIPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUALIPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  5. PEX VAKUUMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEX VAKUUMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  6. REISER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REISER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  7. AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  8. POLYPLUS MATERIALMANAGEMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYPLUS MATERIALMANAGEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυμερή, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πολυμερή, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Trossingen, Γερμανία.

  9. STREICHER PLAST GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STREICHER PLAST GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Denkingen, Γερμανία.

  10. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

283 Επιχειρήσεις