• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα σφράγισης

Αποτελέσματα για

Προϊόντα σφράγισης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

  2. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

  3. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  4. BALLERSTAEDT & CO. OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σφράγισης, η BALLERSTAEDT & CO. OHG διαθέτει μια μοναδική γκάμα προϊόντων που παράγονται με βάση τα πρότυπα ISO και HACCP: Τα καλύμματα σφράγισης αλουμινίου, τα επαγωγικά ένθετα και η μεμβράνη σφράγισης σε ρολά διασφαλίζουν την απόλυτη στεγανότητα και την αξιόπιστη προστασίας της ποιότητας και της αυθεντικότητας, καθώς και την προστασία από εξωτερικές επιδράσεις. Χάρη στην καινοτομική ψηφιακή εκτύπωση είμαστε επίσης σε θέση να διαμορφώνουμε τις σφραγίσεις σε προσιτές τιμές και εξατομικευμένα ήδη σε ελάχιστες ποσότητες. Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια! Διαθέτουμε επίσης καλύμματα σφράγισης χωρίς αλουμίνιο ή αυτοκόλλητα, ευαίσθητα στην πίεση ένθετα από αφρώδες υλικό που σφραγίζουν με ασφαλή τρόπο ξηρά προϊόντα, όπως μπαχαρικά. Και δεν είναι μόνο αυτό: Από χειροκίνητες και ημιαυτόματες συσκευές σφράγισης έως πλήρως αυτόματα συστήματα πλήρωσης και σφράγισης, η BALLERSTAEDT σάς παρέχει ένα εξατομικευμένο σύστημα σφράγισης από τον ίδιο προμηθευτή με ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και γρήγορη παράδοση. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία έχουν ήδη δημιουργηθεί πολλές καινοτομίες με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, μεταξύ αυτών η αξιόπιστη σφράγιση δοχείων από γυαλί και λαμαρίνα.

  5. BALLERSTAEDT & CO. OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σφράγισης, η BALLERSTAEDT & CO. OHG διαθέτει μια μοναδική γκάμα προϊόντων που παράγονται με βάση τα πρότυπα ISO και HACCP: Τα καλύμματα σφράγισης αλουμινίου, τα επαγωγικά ένθετα και η μεμβράνη σφράγισης σε ρολά διασφαλίζουν την απόλυτη στεγανότητα και την αξιόπιστη προστασίας της ποιότητας και της αυθεντικότητας, καθώς και την προστασία από εξωτερικές επιδράσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FIEGE ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Fiege Heißkanalregeltechnik: με την ιδιαίτερη αίσθηση και αυτό το εννοούμε κατά λέξη. Πρόκειται για την ιδιαίτερη αίσθηση αφενός για τους πελάτες μας και αφετέρου για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο σύστημα ρύθμισης θερμού καναλιού. Και τα δύο απαιτούν υψηλό επαγγελματισμό, τεκμηριωμένη εμπειρία και την ικανότητα να παρέχει κανείς περισσότερα από τους άλλους. Συσκευές ρύθμισης – Ανώτερης κατηγορίας εξυπηρέτηση συμπεριλαμβανομένης διασφαλισμένης ποιότητας, προσωπικών συνεργατών επικοινωνίας, εξατομικευμένης παραγωγής και καινοτομικής τεχνολογίας από την ίδια εταιρεία όπου καθένας είναι υπεύθυνος. Οι δικοί μας ρυθμιστές θερμού καναλιού χρησιμοποιούνται παντού όπου διαμορφώνεται πλαστικό: αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρική, συσκευασία, ηλεκτρική βιομηχανία, οικιακές χρήσεις, συστήματα σφράγισης κλπ. Μας λέτε τι χρειάζεστε – διαθέτουμε την κατάλληλη συσκευή ρύθμισης, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή θερμού καναλιού, για όλα τα υλικά και τους βαθμούς δυσκολίας. Ενδιαφέρον από το πρώτο τηλεφώνημα Η Fiege electronic διαθέτει 25 χρόνια τεκμηριωμένης τεχνογνωσίας και σταθερή ανάπτυξη προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας ρύθμισης θερμού καναλιού. Τι μας διακρίνει από τον ανταγωνισμό; ? Η δέσμευση, η αξιοπιστία και τα μικρά διαστήματα ανταπόκρισης στα αιτήματά σας. Διότι αντιμετωπίζουμε πολύ προσωπικά την εξυπηρέτηση των πελατών. Ακόμη και όταν το τεχνικό μας όραμα είναι πάντοτε προσανατολισμένο στο μέλλον – στο θέμα αυτό παραμένουμε σταθερά „old school“: Οι γραμμές αναμονής και τα ρομπότ τηλεφωνικού κέντρου είναι άγνωστες λέξεις για εμάς. Μιλάτε πάντοτε προσωπικά με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

  2. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

    Γερμανία

    «Συστήματα συσκευασίας Kopp. Διαθέτουν τα πάντα.» Και μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες. Η εταιρεία Kopp Verpackungssysteme εξειδικεύτηκε νωρίς σε συστήματα για τη συσκευασία εντελώς διαφορετικών προϊόντων σε εύκαμπτα υλικά, όπως μεμβράνη, στρωματοποιημένο υλικό, υλικό με στρώμα φραγής και σύνθετα υλικά. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα προϊόντων διευρύνθηκε και προσαρμόστηκε στις ειδικές ανάγκες των πελατών και του χρόνου: διατίθενται μικρές, φορητές συσκευές και σιαγόνες σφράγισης, συσκευές συγκόλλησης μεμβράνης με λειτουργίες ελέγχου έως συστήματα συρρικνούμενης συσκευασίας και συσκευές θαλάμων κενού, μηχανήματα σωληνωτών σακουλών κατακόρυφης και οριζόντιας λειτουργίας, καθώς και μηχανήματα πτύχωσης και συλλογής για την επιλογή της ιδανικής μεθόδου συσκευασίας. Δίδουμε έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος: οι συσκευές μας επεξεργάζονται επίσης λιπασματοποιούμενες και ανακυκλώσιμες μεμβράνες. Για τον έλεγχο νέων, αειφόρων υλικών χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο συσκευές εργαστηριακών ελέγχων της εταιρείας Kopp.

  3. BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η συσκευασία υγρών προϊόντων σε στερεά δοχεία είναι ο τομέας μας. Κατασκευάζουμε μεμονωμένα μηχανήματα, καθώς και ολοκληρωμένες γραμμές συσκευασίας: Μηχανές τοποθέτησης φιαλών, μηχανές πλήρωσης και μηχανές σφράγισης. Οι πελάτες μας είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως και η δική μας επιχείρηση. Στην τρίτη γενιά παράγουμε από το 1960 στο Schwäbisch Hall με μια ομάδα περίπου 100 συνεργατών της μηχανές μας.