• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προστασια

Αποτελέσματα για

Προστασια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, Εξαρτήματα ψυχρής διέλασης, Εξαρτήματα διέλασης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Πρεσαριστά εξαρτήματα CNC, και αρθρωτα πιεστηρια. Έχει έδρα σε Ubstadt-weiher, Γερμανία.

  2. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  3. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  4. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  5. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  2. RUDOLF GUTBROD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rudolf Gutbrod GmbH στο Dettingen/Erms του Schwabing θέτει νέα πρότυπα στην καινοτόμο τεχνολογία επίστρωσης. Ως εταιρεία επεξεργασίας φθοριοπολυμερών, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας επιστρώσεων με φθοριοπολυμερή στη Γερμανία, ενώ στην Ευρώπη είναι γνωστή ως εξουσιοδοτημένος προμηθευτής γνωστών κατασκευαστών πρώτων υλών, όσον αφορά τις λειτουργικές επιστρώσεις με μη κολλητική επίδραση, με χημική και αντιδιαβρωτική προστασία. Η τελευταία τεχνολογία εξασφαλίζεται από τις σταθερές δραστηριότητες ανάπτυξης.Προμηθεύουμε πρώτες ύλες παγκοσμίως. Η παγκόσμια και αδιάκοπη ανταλλαγή εμπειριών εγγυάται τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας στις λύσεις διαφόρων απαιτήσεων των πελατών και στο μέλλον.

  3. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  4. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

  5. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  1. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  2. JACOB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Jacob είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για διόδους καλωδίων. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων και μια ομάδα μηχανολογίας για λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  1. ROLLOMEISTER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROLLOMEISTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

  2. FUCHS NEUE TECHNOLOGIEN GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FUCHS NEUE TECHNOLOGIEN GMBH & CO. KG., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Staig, Γερμανία.

  3. XBK-KABEL XAVER BECHTOLD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία XBK-KABEL XAVER BECHTOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενώσεις γεμισμένοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια εγκατάστασης, καλώδια θωρακισμένα, καλωδια χωρις αλογονο, Πλαστικοί ελαστικοί αγωγοί, Καλώδια ρεύματος υψηλής τάσης, Καλώδια ελέγχου, καλώδια μετάδοσης δεδομένων, Καλώδια οχημάτων, και Τηλεγραφικά και τηλεφωνικά καλώδια. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  4. POLY-PRODUKT-VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία POLY-PRODUKT-VERTRIEB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία για οχήματα. Έχει έδρα σε Angelbachtal, Γερμανία.

  5. COSY ELECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα σύνδεσης. Από τη βασική μας επιχειρηματική δραστηριότητα, την παραγωγή στρογγυλών βυσμάτων σύνδεσης ITT-Cannon εντός 24 ωρών, έχουμε αναδειχθεί στον κορυφαίο εξειδικευμένο προμηθευτή βυσμάτων σύνδεσης – επειδή γνωρίζουμε επακριβώς την αγορά και την ποιότητα κάθε μάρκας και προϊόντος και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας με εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο τρόπο. Από το 2007 αποτελούμε μέρος του ελβετικού ομίλου Compona. Παρεχόμενα προϊόντα: Συναρμολογούμε βάσει αδείας στρογγυλά βύσματα μάρκας ITT CANNON / ITT VEAM και χάρη στη μεγάλη αποθήκη μας διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Εκτός αυτού διαθέτουμε όλα τα βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης (BRAD) και ορθογώνια βύσματα σύνδεσης HDC (GWconnect), καθώς και περιβλήματα αλουμινίου MOLEX . Βιδωτοί σύνδεσμοι καλωδίων HUGRO, διαμορφωμένα εξαρτήματα της εταιρείας RAYCHEM, εργαλεία επεξεργασίας DMC και ειδικά τερματικά περιβλήματα συμπληρώνουν το πρόγραμμα των προϊόντων μας. Το πεδίο εφαρμογής των προϊόντων μας εκτείνεται από βιομηχανικές εγκαταστάσεις έως εξωτερικές χρήσεις.

  6. EVERGLOW GMBH

    Γερμανία

    Η ασφάλεια σημαίνει περισσότερα από την τήρηση νομικών κανονισμών. Όταν σβήνουν τα φώτα, τότε κανένας νόμος δεν παρέχει βοήθεια, αλλά μόνο ο βέλτιστος εξοπλισμός ασφαλείας για την προστασία και τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής - και μάλιστα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Για την EverGlow, η ασφάλεια είναι ζήτημα ευθύνης. Θέτουμε πρότυπα για προϊόντα και υπηρεσίες. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε, σε αυτήν την ευθύνη είμαστε στο πλευρό τ ων πελατών μας ως γνήσιος εταίρος για το θέμα της ασφάλειας. Ως διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση είμαστε εξοικειωμένοι με τους παγκόσμιους κανονισμούς και νόμους και διασφαλίζουμε τη βέλτιστη ασφάλεια σχεδιασμού. Τέσσερις ουσιαστικοί πυλώνες περιγράφουν τα κύρια πεδία δραστηριότητας της επιχείρησης από τα οποία αποκομίζουν άμεσα όφελος οι πελάτες μας: υποστήριξη έργων, παραγωγή, διάθεση και σέρβις, έρευνα και ανάπτυξη, κατάρτισης, σεμινάρια και διαλέξεις.

  7. GISATEX GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Αντιολισθητικές επιστρώσεις, επενδύσεις τοίχου και οροφής. Κατασκευαστής στρωμάτων κατά παραγγελία για σκάφη, θαλαμηγούς, πλοία, τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα & εκδρομικά οχήματα. Εταίρος της βιομηχανίας κατασκευής θαλαμηγών & τροχόσπιτα & αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. ΗGISATEX®, Germany είναι στη δεύτερη γενιά σε οικογενειακή ιδιοκτησία. Ειδικεύεται σε τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. 3mesh original DRYWEAVE®, διαστελλόμενη επένδυση τοίχου και οροφής, αντιολισθητική επίστρωση & επίστρωση δαπέδου πλοίων. Υλικά μαξιλαριών εξωτερικής χρήσης. Στρώματα κατά παραγγελία. Προστατευτικά στρωμάτων. Μικρό βάρος, χαμηλό ύψος κατασκευής. Εξαιρετική βαθμολογία για το άνετο πλάγιασμα. Γκάμα προϊόντων: αντιολισθητικές επιστρώσεις για σκάφη, τάπητες σκαφών, επίστρωση δαπέδου σκαφών, οροφή σκάφους, στρώματα σκάφους, μαξιλάρια σκάφους κατά παραγγελία, υλικό μαξιλαριών σκάφους, μοκέτα σκάφους, στρώμα τροχόσπιτου, εσωτερικές επενδύσεις, κόλλες για σκάφη, στρώματα κατά παραγγελία, υποστρώματα στρωμάτων Aqua Stop, υλικά μαξιλαριών εξωτερικής χρήσης, στρώματα τροχόσπιτου, ηχομόνωση, ηχοπροστασία, στρώματα πλοίου, μοκέτες για σκάφη, στρώμα αερισμού, στρώματα θαλαμηγών, μαξιλάρια θαλαμηγών.

  8. EKATO RÜHR- UND MISCHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EKATO RÜHR- UND MISCHTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες, με αντιεκρηκτική προστασία, μαγνητικοι αναδευτηρες, και Βιομηχανικοί αναδευτήρες. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  1. BM SPIEL-DESIGN GBR INHABER FRAU MARTINA BROSS UND HERR ROLF MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BM SPIEL-DESIGN GBR INHABER FRAU MARTINA BROSS UND HERR ROLF MÜLLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  2. KLAIBER SONNEN- UND WETTERSCHUTZTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAIBER SONNEN- UND WETTERSCHUTZTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

  3. NEHER SYSTEME GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEHER SYSTEME GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Frittlingen, Γερμανία.

  4. SCHANZ ROLLLADENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHANZ ROLLLADENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Simmersfeld, Γερμανία.

  5. DORRING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DORRING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  6. LORENZ UND SCHINDLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORENZ UND SCHINDLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

  7. CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Γκαραζόπορτες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Γκαραζόπορτες. Έχει έδρα σε Beilstein, Γερμανία.

  8. HAUSER HOLZBEARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSER HOLZBEARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

  9. INTERCONTAKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERCONTAKT GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αειφορος αναπτυξη, εξαρτηματα αυτοκινητων χονδρικης, Οικολογία-προστασία του περιβάλλοντος, και Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  10. HELIOVITAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELIOVITAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφασματα για στορια, ύφασμα ηλιακής προστασίας, Ελάσματα από πλαστικό, και περσιδες. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προστασια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

364 Επιχειρήσεις