• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προσοψεις

Αποτελέσματα για

Προσοψεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHÄFER + PETERS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

  2. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  3. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

  4. LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διατρυσεις διευρυνσης, Ξυλεία για βεράντες, Ξύλινη πρόσοψη, και σπίτια από κορμούς ξύλου. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  5. STO AKTIENGESELLSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία STO AKTIENGESELLSCHAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επενδύσεις προσόψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμομόνωση - υλικά, και Θερμομόνωση - υλικά. Έχει έδρα σε Stuehlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PINGUIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PINGUIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυσιμο προσοψεων. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  2. KITTEL GMBH BAUFLASCHNEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία KITTEL GMBH BAUFLASCHNEREI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδυσεις προσοψεων. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  3. WITTENAUER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WITTENAUER GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επενδύσεις προσόψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη ξυλινων σκεπων, και αρχιτεκτονικες προσοψεις. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

  4. ROHO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROHO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επενδύσεις προσόψεων. Έχει έδρα σε Igersheim, Γερμανία.

  5. SCHAFFERT & UNBEHAUEN GMBH U.CO.KG

    Γερμανία

  1. KORTE BAUTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KORTE Bauteile GmbH παράγει και διαθέτει κοίλα προφίλ σοβατεπί, προφίλ ποταμού και στάλαξης από πολυμερή ρητίνη. Τα προϊόντα μας: προφίλ αρμοκάλυπτρων, προφίλ προσόψεων, κοίλα προφίλ σοβατεπί, προφίλ ποταμού, εξυγίανση παλιών κτιρίων, οικοδομικά προφίλ, προϊόντα εξυγίανσης κτιρίων, συντήρηση σκυροδέματος, εξυγίανση σκυροδέματος, επίστρωση δαπέδων εποξειδικής ρητίνης, εξυγίανση βιομηχανικών δαπέδων, επισκευή μπαλκονιών, εξυγίανση κουζίνας, πλαστικά προφίλ, πλαστικά προφίλ για τον οικοδομικό κλάδο, εξυγίανση γεφυρών

  2. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  1. ELVEDI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELVEDI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρόβολος, και πρόβολος. Έχει έδρα σε Blumberg, Γερμανία.