• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προιοντα ορου

Αποτελέσματα για

Προιοντα ορου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  2. BALLERSTAEDT & CO. OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σφράγισης, η BALLERSTAEDT & CO. OHG διαθέτει μια μοναδική γκάμα προϊόντων που παράγονται με βάση τα πρότυπα ISO και HACCP: Τα καλύμματα σφράγισης αλουμινίου, τα επαγωγικά ένθετα και η μεμβράνη σφράγισης σε ρολά διασφαλίζουν την απόλυτη στεγανότητα και την αξιόπιστη προστασίας της ποιότητας και της αυθεντικότητας, καθώς και την προστασία από εξωτερικές επιδράσεις. Χάρη στην καινοτομική ψηφιακή εκτύπωση είμαστε επίσης σε θέση να διαμορφώνουμε τις σφραγίσεις σε προσιτές τιμές και εξατομικευμένα ήδη σε ελάχιστες ποσότητες. Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια! Διαθέτουμε επίσης καλύμματα σφράγισης χωρίς αλουμίνιο ή αυτοκόλλητα, ευαίσθητα στην πίεση ένθετα από αφρώδες υλικό που σφραγίζουν με ασφαλή τρόπο ξηρά προϊόντα, όπως μπαχαρικά. Και δεν είναι μόνο αυτό: Από χειροκίνητες και ημιαυτόματες συσκευές σφράγισης έως πλήρως αυτόματα συστήματα πλήρωσης και σφράγισης, η BALLERSTAEDT σάς παρέχει ένα εξατομικευμένο σύστημα σφράγισης από τον ίδιο προμηθευτή με ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και γρήγορη παράδοση. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία έχουν ήδη δημιουργηθεί πολλές καινοτομίες με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, μεταξύ αυτών η αξιόπιστη σφράγιση δοχείων από γυαλί και λαμαρίνα.

  3. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προιοντα ορου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις