• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προιοντα καθαρισμου

Αποτελέσματα για

Προιοντα καθαρισμου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  2. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

  3. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφερικά συστήματα, ποιότητα προσωπικού και πολυδιάστατο εύρος στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. «Τα πάντα» είναι πάντοτε δυνατά. Ωστόσο, τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα από τον καθαρισμό του δαπέδου έως τον καθαρισμό υψηλής πίεσης οδηγούν με τη δική μας εμπειρία πολύ συχνά σε λύσεις που προσεγγίζουν το «απόλυτο». Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής συστημάτων υψηλής πίεσης. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η εξειδικευμένη υποστήριξή μας διασφαλίζουν την ασφάλεια του έργου σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού δεξαμενών, ένα σύστημα καθαρισμού εσωτερικού δοχείων ή ένα σύστημα πλύσης κάτω πλευράς αμαξώματος. Τα δικά μας συστήματα υψηλής πίεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών είναι σε συνεχή χρήση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  4. -

    Γερμανία

    Στην περιοχή του Böblingen, η εταιρεία GF SERVICES διατηρεί περίπου 40 υπερσύγχρονα εμπορευματοκιβώτια σε 20 σημεία. Επί του παρόντος, ο μηνιαίος όγκος συλλογής είναι περίπου 100 τόνοι. Μπορείτε να δείτε άμεσα τα εμπορεύματα στην αποθήκη μας κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτουμε στοκ τζιν των παρακάτω εταιρειών: MARCO POLO / BIG STAR / BONOBO / MAC JEANS / MUSTANG / MORGAN / EVE / SCHOOL RAG / LOIS / TEDDY SMITH / HERRLICHER /FREMANN THE PORTER. Επίσης διαθέτουμε προϊόντα με μικρά ελαττώματα, πανιά καθαρισμού και κρέμες

  5. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  2. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  3. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  4. CENTRIAIR DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CENTRIAIR DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Edingen-Neckarhausen, Γερμανία.

  5. HAKA KUNZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HAKA KUNZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικά απορρυπαντικά, απορρυπαντικα, και Μαλλιά - προϊόντα. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

  1. PEGASUS PRO GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996, η Pegasus Pro GmbH παράγει προϊόντα για τη συντήρηση και την περιποίηση τατουάζ, Piercing και μόνιμου μέικ απ. Τα δικά μας προϊόντα περιποίησης παράγονται από πιστοποιημένη εταιρεία στη Γερμανία σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα καλλυντικά. Τα πρότυπα παραγωγής πληρούν τις απαιτήσεις του ιατρικού κλάδου και υπερκαλύπτουν τις νομικές προδιαγραφές. Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια διατεθείσες μονάδες διαθέτουμε την κρέμα τατουάζ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε επίσης προϊόντα άλλων προμηθευτών.

  2. ASEPA DIENSTLEISTUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASEPA DIENSTLEISTUNGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Nußloch, Γερμανία.

  1. BÜDO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜDO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  2. RÜHLE & CO REINIGUNGSBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÜHLE & CO REINIGUNGSBEDARF GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. KLAUS K. VAAS REINIGUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS K. VAAS REINIGUNGSSYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Mögglingen, Γερμανία.

  4. REMSGOLD CHEMIE GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία REMSGOLD CHEMIE GMBH & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  5. PROPERTY SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROPERTY SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Remseck Am Neckar, Γερμανία.

  6. CP POWER SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CP POWER SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Bad Boll, Γερμανία.

  7. HYGIENE-PROFI-SHOP.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYGIENE-PROFI-SHOP.DE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. GIROLAMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIROLAMI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολυμαντικά, μη ιατρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, δοσομετρητες, τοποθετησεις φιλτρων νερου, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. STERN-SERVICE REINIGUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STERN-SERVICE REINIGUNGS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Bad Dürrheim, Γερμανία.

  2. VITALGA-NATURCOSMETIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITALGA-NATURCOSMETIC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικά για spa. Έχει έδρα σε Reute, Γερμανία.

  3. PILIMO UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PILIMO UG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαριστικα. Έχει έδρα σε Kirchheim Unter Teck, Γερμανία.

  4. LAT-LABTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAT-LABTECH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού υδάτων. Έχει έδρα σε Böhmenkirch-Steinenkirch, Γερμανία.

  5. MC CLEAN 24 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MC CLEAN 24 GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  6. SÄER.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÄER., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης, αντιολισθητικες επενδυσεις, αντιολισθητικες επενδυσεις για μηχανηματα, και προϊοντα καθαρισμου αυτοκινητου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. BLUEFACE SIO2 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUEFACE SIO2 GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αφαίρεσης σκουριάς, και ανοξειδωτος χαλυβας. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  8. GERO BÜRSTENFABRIK GEBR. ROTHWEILER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERO BÜRSTENFABRIK GEBR. ROTHWEILER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  9. PERCENTA

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERCENTA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. VILEDA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VILEDA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προιοντα καθαρισμου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

522 Επιχειρήσεις

Kατηγορια