• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πριονοκορδέλλες - λεπίδες

Αποτελέσματα για

Πριονοκορδέλλες - λεπίδες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. WITTMANN-KOMET METALL CUTTING SAWS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εξειδίκευση της εταιρείας Komet που βρίσκεται στο Weil am Rhein είναι οι λεπίδες σιδηροπρίονων HSS που διαθέτουν δόντια με ιδιαίτερο σχήμα και γεωμετρία. Έτσι προτείνουμε μια εξορθολογισμένη και οικονομική κοπή των διαφόρων υλικών. Η μεταβλητή γεωμετρία των δοντιών, π.χ. για τις λεπίδες σιδηροπρίονων, παρουσιάζει θετική γωνία κοπής για την κοπή σκληρού ανοξείδωτου χάλυβα. Αυτό μειώνει τη δύναμη κοπής, βελτιώνει την απομάκρυνση των ρινισμάτων και αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Μια πρόσφατα αναπτυγμένη λεπίδα σιδηροπρίονου, πριν εξέλθει από το συνεργείο μας, υποβάλλεται πραγματική εξέταση, διότι εφαρμόζουμε πάντοτε το σύνθημα «Η ποιότητα είναι η καλύτερη διαφήμισή μας».

  2. WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ευθυγραμμες λεπιδες, πριονοκορδελες, και Πριονοκορδέλλες - λεπίδες. Έχει έδρα σε Eislingen/fils, Γερμανία.

  3. SULTAN ORTA E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SULTAN ORTA E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονοκορδέλλες - λεπίδες, και ευθυγραμμες λεπιδες. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  4. B.Y.SCHNEIDWERKZEUGE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία B.Y.SCHNEIDWERKZEUGE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονοκορδέλλες - λεπίδες, και ευθυγραμμες λεπιδες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.