• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασιες

Αποτελέσματα για

Συσκευασιες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. TVV TRANSPORT- UND VERSAND VERPACKUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TVV TRANSPORT- UND VERSAND VERPACKUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για συσκευασίες. Έχει έδρα σε Nattheim, Γερμανία.

  2. SIRIUS PACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIRIUS PACK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  3. FLAKADO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLAKADO GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, χαρτοδεσια, κουτια για ενδυματα, ευκαμπτες συσκευασιες απο πολυαιθυλενιο, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  5. ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία, θερμοπλαστικες επενδυσεις, θερμοπλαστικη πολυουρεθανη, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Bietigheim-bissingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUGUST FALLER KG OFFSETDRUCKVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUGUST FALLER KG OFFSETDRUCKVERARBEITUNG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  2. CHUANGXING

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHUANGXING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.