• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πορτες

Αποτελέσματα για

Πορτες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. WEINLIEBHABER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINLIEBHABER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτο. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. LISBOA-LUSITANA

    Γερμανία

    Η εταιρεία LISBOA-LUSITANA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Πορτό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Πόρτο, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Πόρτο. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  3. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  4. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  5. PROMOTEC MISCHLER TORSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROMOTEC MISCHLER TORSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει έδρα σε Willstätt / Legelshurst, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. B+H SOLUTIONS E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία B+H SOLUTIONS E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί - χωρίσματα και πόρτες. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  2. INTEK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INTEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας. Έχει έδρα σε Oberriexingen, Γερμανία.

  3. EAS TECHNISCHER BRANDSCHUTZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EAS TECHNISCHER BRANDSCHUTZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας. Έχει έδρα σε Grünsfeld, Γερμανία.

  4. SCHUTZ IN FORM SPEZIALTÜREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHUTZ IN FORM SPEZIALTÜREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Ahorn-Buch, Γερμανία.

  5. HACKER AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HACKER AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. BETONBAU GMBH UND CO. KG

    Γερμανία

    Ένα φάσμα προϊόντων για τεχνικά κτίρια που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προϊόντα δομημένα δομοστοιχειωτά που λειτουργούν εξίσου καλά σε μεμονωμένη βάση όπως και σε ένα σύστημα. Εξυπηρέτηση που αρχίζει από το σχεδιασμό και δεν σταματά σε καμία περίπτωση με την εμπρόθεσμη παράδοση. Ικανοποιημένοι πελάτες που υποστηρίζονται με την εξειδικευμένη γνώση της εταιρείας μας στον κλάδο. Η ποιότητα έχει μέλλον. Αυτό είναι το όραμά μας. Σάς προσκαλούμε να το μοιραστείτε μαζί μας! Οι εγκαταστάτες μας – όλοι τους πεπειραμένοι ειδικοί τεχνικοί στον τομέα των πολυώροφων, υπόγειων και χαλύβδινων κατασκευών – είναι ικανότατοι επαγγελματίες σε ό, τι αφορά στο θέμα της συναρμολόγησης κυψελωτών μονάδων. Στόχος μας είναι να συζητούμε στο ίδιο επίπεδο με τους πελάτες μας για τις τεχνικές εφαρμογές. Για το λόγο αυτό απασχολούμε στους τομείς της διάθεσης, της κατασκευής και της παραγωγής πεπειραμένους μηχανικούς, αρχιεργάτες και τεχνικούς με ειδίκευση στους τομείς των ενεργειακών συστημάτων, της κατασκευής εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και των κλασικών πολυώροφων και υπόγειων κατασκευών.

  2. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  1. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Γερμανία

    Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.

  2. CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Γκαραζόπορτες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Γκαραζόπορτες. Έχει έδρα σε Beilstein, Γερμανία.

  3. ATTAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATTAS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. BERGHEIMER INDUSTRIE- & GARAGENTORE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERGHEIMER INDUSTRIE- & GARAGENTORE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  5. APERTO TORANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APERTO TORANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  6. LANGE - AUTOMATIKTÜREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANGE - AUTOMATIKTÜREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες πτυσσόμενες και συρόμενες βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Steinheim An Der Murr, Γερμανία.

  7. SCHRÖDER METALLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHRÖDER METALLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  8. SCHAUB FRONTGESTALTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHAUB FRONTGESTALTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Seelbach, Γερμανία.

  1. GINZ SCHLOSSEREI UND METALLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία GINZ SCHLOSSEREI UND METALLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Βιομηχανικές πόρτες. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  2. WILLI KOPP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLI KOPP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  3. ROBERT SCHWEIKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT SCHWEIKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βεράντες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα αλουμινίου, Ρολά (παντζούρια), Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα αλουμινίου, μαρκιζες, και Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  4. FABIAN HAURY

    Γερμανία

    Η εταιρεία FABIAN HAURY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Pfaffenweiler, Γερμανία.

  5. SIMONE LOTHS TÜRAUTOMATION GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIMONE LOTHS TÜRAUTOMATION GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Marbach, Γερμανία.

  6. KAMO KRAN- UND TORANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAMO KRAN- UND TORANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  7. ZUANI DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUANI DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για ξυλουργικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, κατασκευάζονται παράθυρα, και πορτα ξυλου-αλουμινιου. Έχει έδρα σε Hohenstein, Γερμανία.

  8. SCHATTAUER GRAVUREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHATTAUER GRAVUREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  9. SCHREINEREI GROHSKURTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHREINEREI GROHSKURTH GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  10. STOLLSYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOLLSYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Χαρτόνι - κατασκευή, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πορτες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

622 Επιχειρήσεις