• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποιοτητα σχεδιασμου

Αποτελέσματα για

Ποιοτητα σχεδιασμου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CONCEPT-S LADENBAU & OBJEKTDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η επωνυμία concept-s σημαίνει εξελιγμένα συστήματα παρουσίασης, προθήκες εμπορικού σήματος και κατασκευαστικές λύσεις καταστημάτων για οπτικούς, καταστήματα ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα λιανικής, μόδα, ρολόγια, κοσμήματα, κομμωτήρια και κάβες. Βασικός τομέας εξειδίκευσης είναι η ανάπτυξη συστημάτων παρουσίασης για τους κλάδους των οπτικών και των ακουστικών βαρηκοΐας. Αλλά και άλλοι κλάδοι, όπως της ωρολογοποιίας και των κοσμηματοπωλείων θα βρουν σ' εμάς καινοτομικές ιδέες παρουσίασης. Κατά την ανάπτυξη των συστημάτων παρουσίασης λαμβάνονται υπόψη εκτός από τα λειτουργικά ζητήματα και τις πτυχές εσωτερικής αρχιτεκτονικής και ζητήματα μάρκετινγκ. Εκτός από τη μαζική παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση, η concept-s σχεδιάζει και υλοποιεί επίσης ολοκληρωμένα αντικείμενα από την ιδέα έως την ολοκλήρωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων της concept-s παρέχουν υποστήριξη στον πελάτη καθ' όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Εκτός αυτού διατίθενται υψηλής ποιότητας καθιστικά έπιπλα και επαγγελματικοί σχεδιασμοί φωτισμού για ένα προσαρμοσμένο στη διαρρύθμιση του καταστήματος σύστημα φωτισμού.

  2. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  3. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  4. HBC-RADIOMATIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

  5. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  2. HUGO BRENNENSTUHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    brennenstuhl® σημαίνει ποιότητα και καινοτομία. Αυτή η απαίτηση συνοδεύει την οικογενειακή μας επιχείρηση για περισσότερα από 60 χρόνια κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι οι βασικές μας προτεραιότητες, και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο. Ο κατάλογος των πολύπριζων που διαθέτουμε είναι μοναδικός σε ποικιλία, σχεδιασμό και λειτουργία. Από το συνηθισμένο πολύπριζο τριών θέσεων έως την εξελιγμένη πλακέτα υψηλής τεχνολογίας με προστασία υπέρτασης, αυτόματη λειτουργία και άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά, ανταποκρινόμαστε σε διάφορες απαιτήσεις. Το πρόγραμμα καρουλιών για καλώδια προσφέρει την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή, είτε πρόκειται για χρήση στο σπίτι είτε για στιβαρή επαγγελματική λειτουργία. Στην τεχνολογία φωτισμού εμπιστευόμαστε τις συναρπαστικές ιδιότητες της τεχνολογίας LED. Ο κατάλογος λαμπτήρων φωτισμού LED που διαθέτουμε, αντικατοπτρίζει τη δυναμική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα και προσφέρει ελκυστικές νέες λύσεις στο σχεδιασμό, την ενεργειακή απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

  3. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Εξειδικευμένη επιχείρηση για υδραυλικά συστήματα: από την κατασκευή των εγκαταστάσεων έως το σέρβις. Ως γνωστό εργοστάσιο μηχανικής, σας υποστηρίζουμε στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας. Με την επωνυμία «Combiloop» κατασκευάζουμε και διανέμουμε ψυκτικά συστήματα υψηλής πίεσης για τον κλάδο των εργαλειομηχανών. Ειδικευόμαστε τόσο σε νέες εγκαταστάσεις, καθώς και στη μετασκευή εξοπλισμού ήδη σε χρήση. Τα προϊόντα μας: Τα προϊόντα μας: αντλίες υψηλής πίεσης, υδραυλικά συγκροτήματα, υδραυλικά στοιχεία.

  4. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1919 η MEIERLING Ventilatoren GmbH δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ανεμιστήρων. Μέσα σε αυτό το διάστημα η MEIERLING έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε σχεδιαστικές λύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χάρη στην οποία μπορεί σήμερα αλλά και στο μέλλον να επιτύχει ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα δεν απαιτούν απλώς εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και κατασκευής, αλλά και ικανότητες παραγωγής. Έτσι, η MEIERLING εφαρμόζει διαδικασίες πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων εργασιών, που απαιτούν ειδικές δεξιότητες από τους εργαζόμενους. Επιπλέον, η MEIERLING διαθέτει υψηλό επίπεδο καθετοποίησης παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπου είναι εφικτό και εύλογο, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας και ορθολογικό τρόπο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και από την συνεργαζόμενη εταιρεία μας. Η γκάμα μας εκτείνεται από μεμονωμένα ανταλλακτικά μέχρι ολόκληρες σειρές.

  5. METRAX GMBH

    Γερμανία

    Πραγματικά καινότομη επιχείρηση σε θέματα ιατρικού εξοπλισμού, η METRAX παίζει έναν κινητήριο ρόλο στην εξέλιξη της ιατρικής άμεσης δράσης στον κόσμο. Από το 1973, συνδυάζουμε την εξαιρετική μας εμπειρογνωμοσύνη με τις έξυπνες ιατρικές τεχνολογίες και με τι πιο πρόσφατες κλινικές έρευνες για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο των απινιδωτών αυτόματης λειτουργίας και επαγγελματικής χρήσης που έχουν αναγνωριστεί με το σήμα PRIMEDIC. Μια ρεαλιστική σκέψη καινοτομίας και μια εμπεριστατωμένη πείρα δίνουν καθημερινά κίνητρο στις εργασίες έρευνας και ανάπτυξης. PRIMEDIC. Σώζει ζωές. Προϊόντα ανώτατης ποιότητας, κατασκευασμένα στην Γερμανία: Παντού στον κόσμο, οι απινιδωτές PRIMEDIC φημίζονται για τα αυστηρά τους πρότυπα στην ασφάλεια, την γρήγορη διαθεσιμότητα τους και την απλότητα χρήσης τους, και αυτό με μια απαράμιλλη σχέση ποιότητας/ τιμής. Στον γενικό κύκλο ζωής των προϊόντων μας μπορείτε να βασιστείτε σε μια υψηλή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς και σε μια λειτουργία χωρίς περιορισμούς, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

  1. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφερικά συστήματα, ποιότητα προσωπικού και πολυδιάστατο εύρος στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. «Τα πάντα» είναι πάντοτε δυνατά. Ωστόσο, τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα από τον καθαρισμό του δαπέδου έως τον καθαρισμό υψηλής πίεσης οδηγούν με τη δική μας εμπειρία πολύ συχνά σε λύσεις που προσεγγίζουν το «απόλυτο». Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής συστημάτων υψηλής πίεσης. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η εξειδικευμένη υποστήριξή μας διασφαλίζουν την ασφάλεια του έργου σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού δεξαμενών, ένα σύστημα καθαρισμού εσωτερικού δοχείων ή ένα σύστημα πλύσης κάτω πλευράς αμαξώματος. Τα δικά μας συστήματα υψηλής πίεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών είναι σε συνεχή χρήση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  1. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)