• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πληρωτικο υλικο

Αποτελέσματα για

Πληρωτικο υλικο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STW KAUTZMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρηση Schwarzwälder Textil-Werke Heinrich Kautzmann GmbH (STW) αναπτύσσει και παράγει με περισσότερους από 90 συνεργάτες ίνες άριστης ποιότητας για το δικός κλάδο και τις δικές σας εφαρμογές. Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για ινώδη πληρωτικά υλικά, ίνες κομμένες σε μικρό μήκος, Fibride & Pulp, καθώς και ειδικές λύσεις, επεξεργαζόμαστε όλα τα ινώδη υλικά που χρειάζεστε - από φυσικές και ορυκτές ίνες, έως συνθετικές ίνες και ίνες υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών, στη συνεχή έρευνα και στον έντονο προσανατολισμό στον πελάτη είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα με τις δικές μας λύσεις ινών σε νέες απαιτήσεις. Και επειδή δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 70 χώρες, θα βρείτε πάντοτε στην περιοχή σας έναν εξειδικευμένο ειδικό σε ό, τι αφορά στις ίνες.

  2. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  3. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

  4. FLUORTEK INC.

    Γερμανία

    Από το 1980, η FLUORTEK προμηθεύει τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ιατρικών εργαλείων με εύκαμπτους σωλήνες ακριβείας. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή και στην ανάπτυξη εξωθημένων προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η ομάδα μας σάς συνοδεύει από την ανάπτυξη έως την παραγωγή και δίδει έμφαση σε γρήγορες και αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις. Κάθε εξώθηση είναι ένα προϊόν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εύκαμπτων σωλήνων PTFE με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για την ιατρική βιομηχανία, η FLUORTEK διαθέτει μια μοναδική γκάμα εξωθημένων προϊόντων PTFE. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε υπόψη τις χρωματικές επιθυμίες των πελατών, καθώς και ακτινοσκιερά πληρωτικά υλικά. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP.

  5. GÜPO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στις 17 Σεπτεμβρίου 1959 καταχωρίστηκε η Aerosol-Betrieb Günter Hermann Pohls με την εταιρική επωνυμία Güpo στο εμπορικό μητρώο. Παρήγαγε καλλυντικά και τεχνικά σπρέι, μ.ά., με την αναπτυγμένη από τον ίδιο τεχνολογία πλήρωσης και παροχής αερίου. Το 1975 ιδρύθηκε η εταιρεία GmbH, ενώ το 1978 κατασκευάστηκαν νέες εγκαταστάσεις στο Kehl-Sundheim. Στο επίκεντρο εκεί ήταν η παραγωγή σπρέι με βάση το νερό, κυρίως αφριστικών μέσων για τον εντοπισμό διαρροών σε εγκαταστάσεις που είναι υπό πίεση αερίου ή αέρα. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε στο μεταξύ υπό τη νέα διεύθυνση της επιχείρησης με σταθερό αναπτυξιακό έργο. Το 1998 προστέθηκε η εμπορία αποξεστικών μέσων (πρώτες ύλες για τη στίλβωση και τον καθαρισμό) ως νέο επιχειρηματικό πεδίο. Αρχικά, η δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε αλουμίνες στίλβωσης (οξείδια αργιλίου, Al2O3). Επειδή αυτά παρέχουν λύσεις μόνο σε περιορισμένο τμήμα εφαρμογών της αγοράς, το πρόγραμμα διευρύνθηκε σύντομα με πυριτικά άλατα και υδροξείδια αργιλίου, καθώς και άλλα αποξεστικά μέσα, συνθετικά και ορυκτά.