• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικές συσκευασίες

Αποτελέσματα για

Πλαστικές συσκευασίες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  2. GRIP-PACK VERPACKUNGSLÖSUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GRIP-PACK VERPACKUNGSLÖSUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Schlierbach, Γερμανία.

  3. APTAR VILLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APTAR VILLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. BERNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BERNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουτια για ενδυματα, πλαστικα ποτηρια, συσκευασια pet, Πλαστικές συσκευασίες εδεσμάτων, συσκευασίες για ζαχαρώδη, και Κουτιά μεταφοράς φαγητού από πλαστικό. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  5. ELKE PLASTIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELKE PLASTIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Rielasingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEBR. ZIRWICK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEBR. ZIRWICK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  2. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  3. WILD KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Wild design συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευασιών και προθηκών για ρολόγια, κοσμήματα, γραφική ύλη, κοσμήματα και μετάλλια, καθώς και ιατρικά και οδοντιατρικά είδη. Από το 1924, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά δικής μας παραγωγής, διαθέσιμη γρήγορα και σε ευέλικτες ποσότητες, αλλά και την εξατομικευμένη παραγωγή σειρών μεγάλων αριθμών τεμαχίων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία και συνεπώς εξακολουθεί να ισχύει ο χαρακτηρισμός «Made in Germany». Η Wild design διαθέτει επίσης πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από την εποχή της εισαγωγής της επεξεργασίας πλαστικών το 1952 με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σε εξειδικευμένη επιχείρηση χύτευσης με έγχυση και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα διαδεδομένα θερμοπλαστικά πλαστικά.

  4. FRAPAK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRAPAK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  5. BIO-NAWA FA. HANNES PRESSMAR - HANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIO-NAWA FA. HANNES PRESSMAR - HANDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Schallstadt-Wolfenweiler, Γερμανία.

  1. EBA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  2. NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, Κάδοι διανομής, χαρτοδεσια, και cad. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  1. METZ EPS-HARTSCHAUMZUSCHNITTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZ EPS-HARTSCHAUMZUSCHNITTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Gemmrigheim, Γερμανία.

  2. HAFNER VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAFNER VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  3. BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, και χυτευση με εγχυση πλαστικων. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  4. INPAC MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INPAC MEDIZINTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  5. DS-SERVICE INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DS-SERVICE INDUSTRIEVERTRETUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  6. SCHLICHTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLICHTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεμβράνες πλαστικές, Εργολάβοι συσκευασιών, Μεμβράνες πλαστικές, και Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  7. BAUM KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUM KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Birkenfeld-Gräfenhausen, Γερμανία.

  8. BURKHARDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURKHARDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, και Χύτευση πλαστικών υλικών. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  1. SCHILLER-PLASTIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHILLER-PLASTIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Rechberghausen, Γερμανία.

  2. WVD SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WVD SERVICES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  3. KING SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KING SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  4. DRESS - BAG PRODUKTION ROLAND WEIHBRECHT E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRESS - BAG PRODUKTION ROLAND WEIHBRECHT E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Μεμβράνες πλαστικές, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Μεμβράνες πλαστικές, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  5. LINKTEC ENGINEERING

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINKTEC ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Limbach, Γερμανία.

  6. KARTENELFE SWANTJE GÜNAYDIN-HAAG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARTENELFE SWANTJE GÜNAYDIN-HAAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  7. DRUCKTECHNIK WEINSTADT GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKTECHNIK WEINSTADT GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  8. WINGSANDMORE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WINGSANDMORE GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  9. DNV-VERLAG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DNV-VERLAG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  10. NESSMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NESSMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές συσκευασίες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικές συσκευασίες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

491 Επιχειρήσεις