• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά προϊόντα για την ιατρική

Αποτελέσματα για

Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SIRU TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIRU TECHNOLOGY GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει έδρα σε St. Georgen Im Schwarzwald, Γερμανία.

  2. RENGER KUNSTSTOFFSPRITZTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENGER KUNSTSTOFFSPRITZTEILE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει έδρα σε Inzigkofen, Γερμανία.

  3. KAISER WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAISER WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  4. THOMAS BENGEL KONSTRUKTION & PROTOTYPEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS BENGEL KONSTRUKTION & PROTOTYPEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει έδρα σε Meßstetten, Γερμανία.

  5. SCHÄFER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH - KUNSTSTOFF IN VOLLENDETER FORM

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÄFER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH - KUNSTSTOFF IN VOLLENDETER FORM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - επενδύσεις. Έχει έδρα σε Ortenberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JOMA-POLYTEC KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOMA-POLYTEC KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει έδρα σε Bodelshausen, Γερμανία.

  2. HELMUT RÖCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT RÖCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική, και Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει έδρα σε Lenningen, Γερμανία.

  3. R. KREISEL GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία R. KREISEL GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική, και Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  5. FIEGE ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Fiege Heißkanalregeltechnik: με την ιδιαίτερη αίσθηση και αυτό το εννοούμε κατά λέξη. Πρόκειται για την ιδιαίτερη αίσθηση αφενός για τους πελάτες μας και αφετέρου για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο σύστημα ρύθμισης θερμού καναλιού. Και τα δύο απαιτούν υψηλό επαγγελματισμό, τεκμηριωμένη εμπειρία και την ικανότητα να παρέχει κανείς περισσότερα από τους άλλους. Συσκευές ρύθμισης – Ανώτερης κατηγορίας εξυπηρέτηση συμπεριλαμβανομένης διασφαλισμένης ποιότητας, προσωπικών συνεργατών επικοινωνίας, εξατομικευμένης παραγωγής και καινοτομικής τεχνολογίας από την ίδια εταιρεία όπου καθένας είναι υπεύθυνος. Οι δικοί μας ρυθμιστές θερμού καναλιού χρησιμοποιούνται παντού όπου διαμορφώνεται πλαστικό: αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρική, συσκευασία, ηλεκτρική βιομηχανία, οικιακές χρήσεις, συστήματα σφράγισης κλπ. Μας λέτε τι χρειάζεστε – διαθέτουμε την κατάλληλη συσκευή ρύθμισης, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή θερμού καναλιού, για όλα τα υλικά και τους βαθμούς δυσκολίας. Ενδιαφέρον από το πρώτο τηλεφώνημα Η Fiege electronic διαθέτει 25 χρόνια τεκμηριωμένης τεχνογνωσίας και σταθερή ανάπτυξη προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας ρύθμισης θερμού καναλιού. Τι μας διακρίνει από τον ανταγωνισμό; ? Η δέσμευση, η αξιοπιστία και τα μικρά διαστήματα ανταπόκρισης στα αιτήματά σας. Διότι αντιμετωπίζουμε πολύ προσωπικά την εξυπηρέτηση των πελατών. Ακόμη και όταν το τεχνικό μας όραμα είναι πάντοτε προσανατολισμένο στο μέλλον – στο θέμα αυτό παραμένουμε σταθερά „old school“: Οι γραμμές αναμονής και τα ρομπότ τηλεφωνικού κέντρου είναι άγνωστες λέξεις για εμάς. Μιλάτε πάντοτε προσωπικά με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

  1. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.