• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Πλαστικά εξαρτήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. COPERION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COPERION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστατικό έγχυσης, μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα, και Πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BADA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά εξαρτήματα, θερμοπλαστικα ελαστομερη, και πλαστικο και πολυεστερας. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  3. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  4. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  5. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  2. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  3. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  4. ARCOTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Arcotec GmbH με εμπειρία σχεδόν 50 ετών είναι επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα). 2019 - Η Arcotec GmbH με εμπειρία άνω των 45 ετών εξακολουθεί να είναι σήμερα επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα. Τα άνω των 15.000 συστήματα προεπεξεργασίας Arcotec που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αποτελούν μια διάκριση για την σταθερά υψηλή ποιότητα και τη μοναδική τεχνογνωσία μας στον τομέα της προεπεξεργασίας επιφανειών. 1997 - Κυκλοφορία της συσκευής πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης (Arcospot®), η οποία παράγει υψηλής ενέργειας εκκένωση σπινθήρων. Με την κυκλοφορία των συσκευών πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης συμπεριλήφθηκε ειδικά η αγορά για δύσκολα κατεργαζόμενα υλικά με υψηλές ταχύτητες προώθησης. 1991 - Εισαγωγή μιας άλλης φυσικής αρχής επεξεργασίας, της “επεξεργασίας φλόγας”. 1985 - Ίδρυση της Arcotec GmbH. Συστήματα προεπεξεργασίας 1976 - Ανάπτυξη και χρήση της παγκοσμίως πρώτης συσκευής πλάσματος με ηλεκτρόδια ελεύθερης ακτινοβολίας (Arcojet®) για την επεξεργασία πλαστικών διαμορφωμένων εξαρτημάτων. Αυτή λειτουργεί με ηλεκτρικό πλάσμα. Συστήματα προεπεξεργασίας 1975 - έναρξη της παραγωγής συσκευών προεπεξεργασίας με βάση τη μέθοδο Corona υψηλής συχνότητας. Συστήματα προεπεξεργασίας 1974 - Ο Fritz Bloss ίδρυσε το 1974 μια ανεξάρτητη εμπορική αντιπροσωπεία.

  5. SLG KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η SLG Kunststoff είναι η επιχείρηση ανάπτυξης λύσεων από τον Μέλανα Δρυμό για μεγάλες σειρές στον τομέα της χύτευσης πλαστικών υπό πίεση. Υποστηρίζουμε μικρομεσαίες καθώς και παγκόσμιες επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει έμπνευση, καινοτομία και υλοποίηση για μεγαλύτερη ανταγωνιστική πρωτοπορία και επιτυχία. Παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές και πελάτες από τον οικοδομικό κλάδο, εξαρτήματα για ηλεκτροτεχνικά προϊόντα και κατασκευή εγκαταστάσεων, καθίσματα & έπιπλα, οικιακά και λευκά είδη, καθώς και μεταφορές & βιομηχανία συσκευασίας. ΝΕΟ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  1. ALBS-ALLTRONIC BALTHASAR SCHMIDT

    Γερμανία

    Κατασκευαστικά στοιχεία ALPS: Εξαρτήματα για τους τομείς ήχου, βίντεο, Hf και της βιομηχανίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 με τη διάθεση κατασκευαστικών στοιχείων ημιαγωγών για πελάτες της βιομηχανίας. Βασικοί τομείς δραστηριότητας: Κατασκευαστικά στοιχεία ALPS: Εξαρτήματα για τους τομείς ήχου, βίντεο, Hf και της βιομηχανίας. Προϊόντα albs: Δομοστοιχεία ήχου, μετατροπείς DC/DC για την αυτοκινητοβιομηχανία, μετατροπείς φορτίου, ημιτονοειδείς μετατροπείς, μονάδες ελέγχου PLC, ειδικές συσκευές. Πλαστικά εξαρτήματα albs: Κουμπιά και καπάκια για την ηλεκτρονική, κατασκευαστής εξαρτημάτων αυτοκινήτων και «λευκών προϊόντων», ΝΕΟ σε τεχνολογία 1 και 2k με επιγραφή λέιζερ, βαφή Soft-Touch, επιμετάλλωση. Εισαγόμενα εξαρτήματα albs: Χονδρική πώληση υποδοχών, φις κλπ. για τη βιομηχανία καταναλωτικών ειδών

  2. KRAMSKI GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο στρατηγικός σας εταίρος για τη μαζική παραγωγή πρεσαριστών και υβριδικών εξαρτημάτων (μέταλλο & πλαστικό) υψηλής ακριβείας και ολοκληρωμένων συγκροτημάτων - και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο!

  1. HAISCH + STRAUB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εξειδικευμένη επιχείρηση για ροδέλες χαρτονιού, βιδωτά πώματα από χαρτόνι, πώματα από χαρτόνι, βιδωτά προστατευτικά πώματα. Η εταιρεία Haisch + Straub GmbH διαθέτει ήδη εμπειρία 40 ετών στον τομέα της παραγωγής ροδελών, εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και πρεσαριστών προϊόντων από χαρτόνι και πλαστικά. Προμηθεύουμε τους τομείς της πυροτεχνίας, τη ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και τους προμηθευτές τους. Για την ικανοποίηση των πελατών μας διαθέτουμε ακραία συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Τα πιστοποιητικά ISO είναι αυτονόητα για εμάς. Οι συνεργάτες μας μετεκπαιδεύονται συνεχώς στο σύστημα TQM και οι μέθοδοι και η παραγωγή της εταιρείας μας κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

  2. SAXONIA-FRANKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση την ποιότητα, η SAXONIA-FRANKE υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας πρεσαρίσματος και πλαστικής παραμόρφωσης, της τεχνολογίας χύτευσης πλαστικών υπό πίεση και της συναρμολόγησης συγκροτημάτων. Η επιχείριση ιδρύθηκε το 1981 από τον Jörg Franke στο Göppingen. Το 1987 κατέστη ήδη δυνατή η μετακόμιση σε ένα νέο, μεγαλύτερο κτίριο παραγωγής. Κατά τα επόμενα χρόνια προέκυψαν και πάλι κτίρια επέκτασης για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάπτυξης των παραγγελιών στην επιχείρηση. Το 2016 εγκαινιάστηκε ένα νέο κέντρο διοικητικής μέριμνας. Με αυτό το μέτρο ήταν δυνατή η επέκταση των χώρων παραγωγής. Ήδη το 2011 ξεκίνησε η αλλαγή γενιών και ο Felix Franke ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης. Η επιτυχία μας βασίζεται στην καινοτομία και στη δραστηριότητα, καθώς και στη συνεχή δέσμευση για την ποιότητα και την αξιόπιστη παράδοση. Αυτά διασφαλίζονται με εκπαιδευμένους συνεργάτες, τη χρήση τεχνικά σύγχρονων μηχανημάτων και με ένα ολοκληρωμένο και διαχρονικό σύστημα για την υλοποίηση των παραγγελιών των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική για εμάς η σύνδεση της ποιότητας και της οικονομίας του έργου και των προϊόντων μας με την υπευθυνότητα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Το δικό μας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιλαμβάνει τη διαχείριση της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εργασίας και της υγείας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, EMAS III και OSHAS και εφαρμόζουμε το γερμανικό κώδικα αειφορίας.

  3. BÜRKLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bürkle αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει δειγματολήπτες, συστήματα δειγματοληψίας και παρελκόμενα για τη δειγματοληψία, συσκευές πλήρωσης, αντλίες βαρελιών και δοχείων για διαβρωτικά και επικίνδυνα υγρά, όπως οξέα, βάσεις και διαλύτες, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές συσκευές και εργαστηριακά είδη κατά κύριο λόγο από πλαστικό. Περισσότερα από 2.000 προϊόντα διατίθενται μέσω εμπορικών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες της Bürkle δραστηριοποιούνται κυρίας στις βιομηχανικούς τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Bürkle διαθέτει τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη γκάμα χειροκίνητων δειγματοληπτών και συσκευών πλήρωσης. Τα προϊόντα Bürkle παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι λύσεις προβλημάτων και τα προϊόντα ειδικών τομέων αποτελούν εξειδίκευση, καθώς και το μυστικό της επιτυχίας της Bürkle. Πολυάριθμα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομίλους επιχειρήσεων στους τομείς της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ήδη από το 1994, η Bürkle διαθέτει πιστοποίηση DIN/EN ISO 9001.

  4. RICHTER FORMTEILE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

  5. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμός, και Τεχνικά πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  6. PLASTIUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTIUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτιά πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνικά πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Lauterbach, Γερμανία.

  7. DEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δίσκοι, Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, κυλινδροι οδηγησης, και Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Wolfach, Γερμανία.

  8. HANS ARNOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS ARNOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα, τεμάχια από πλαστικό, Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, και Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Mühlhausen, Γερμανία.

  1. ADOMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Τεχνική χύτευση πλαστικών εξαρτημάτων, τεμάχια από πλαστικό, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, και Διαφημιστικά και εμπορικά είδη από πλαστικό. Έχει έδρα σε Wangen Im Allgäu, Γερμανία.

  2. REICHMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REICHMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, και τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  3. KÄMMERER AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄMMERER AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνολογια βιομηχανικων εφαρμογων, Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, κατασκευη μηχανηματων, και οργανα για οχηματα με κινητηρα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  5. HOJU-BESCHLAG GMBH

    Γερμανία

    Η παραγωγή σοβατεπιών, προστατευτικών για πόρτες, διάτρητων μαστών, σχαρών εξαερισμού από αλουμίνιο, πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και εξαρτημάτων για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία αποτελούν τη βάση της επιχειρηματικής μας παρουσίας εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Τα προϊόντα μας είναι μοντέρνα, χαρακτηριστικά, οπτικά ελκυστικά, και ταυτόχρονα λειτουργικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Η κάλυψη των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς απαιτεί αντίστοιχα υψηλό επίπεδο απόδοσης και ποιότητας, σε όλο και πιο πιεστικές συνθήκες χρόνου. Αυτό προσφέρουμε σε στενή συνεργασία με την αυξανόμενη πελατειακή βάση μας.Είμαστε ανταγωνιστικοί και βιώσιμοι, επειδή επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και ισχυρά μηχανήματα. Οι αξιολογήσεις των περισσότερων πελατών και προμηθευτών μας δείχνουν ότι η ποιότητα δεν είναι απλώς μια φράση για εμάς, αλλά η κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας.

  6. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  7. AIGO-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AIGO-TEC από τη Σουηβία είναι ο συνεργάτης ανάπτυξης και παραγωγής για προσαρμοσμένα εξαρτήματα ακριβείας και ασφαλείας από μέταλλο, καουτσούκ και πλαστικό, για αφαίρεση υλικού και τη συναρμολόγηση μεμονωμένων εξαρτημάτων, καθώς και για συνδέσεις καουτσούκ-μετάλλου. Για πελάτες από τους τομείς των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας, η AIGO-TEC διαθέτει απαιτητικές, τεχνικές και υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις, λειτουργικά ασφαλείς και εξατομικευμένα προσαρμοσμένες για το συνεργάτη και την εκάστοτε εφαρμογή. Από μικρές έως μεγάλες σειρές πάντοτε με τη μέγιστη ακρίβεια, η AIGO-TEC συνοδεύει τον πελάτη σε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας προϊόντων. Βάση αποτελούν η άνω των 100 ετών εμπειρία, το βάθος δημιουργίας προστιθέμενης αξίας και το δραστήριο, προγνωστικό πνεύμα ανάπτυξης που είχε ήδη ο ιδρυτής της εταιρείας Richard Steiff.

  8. WILD KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Wild design συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευασιών και προθηκών για ρολόγια, κοσμήματα, γραφική ύλη, κοσμήματα και μετάλλια, καθώς και ιατρικά και οδοντιατρικά είδη. Από το 1924, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά δικής μας παραγωγής, διαθέσιμη γρήγορα και σε ευέλικτες ποσότητες, αλλά και την εξατομικευμένη παραγωγή σειρών μεγάλων αριθμών τεμαχίων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία και συνεπώς εξακολουθεί να ισχύει ο χαρακτηρισμός «Made in Germany». Η Wild design διαθέτει επίσης πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από την εποχή της εισαγωγής της επεξεργασίας πλαστικών το 1952 με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σε εξειδικευμένη επιχείρηση χύτευσης με έγχυση και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα διαδεδομένα θερμοπλαστικά πλαστικά.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικά εξαρτήματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

28 Επιχειρήσεις