• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά είδη

Αποτελέσματα για

Πλαστικά είδη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  2. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  3. SAXONIA-FRANKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση την ποιότητα, η SAXONIA-FRANKE υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας πρεσαρίσματος και πλαστικής παραμόρφωσης, της τεχνολογίας χύτευσης πλαστικών υπό πίεση και της συναρμολόγησης συγκροτημάτων. Η επιχείριση ιδρύθηκε το 1981 από τον Jörg Franke στο Göppingen. Το 1987 κατέστη ήδη δυνατή η μετακόμιση σε ένα νέο, μεγαλύτερο κτίριο παραγωγής. Κατά τα επόμενα χρόνια προέκυψαν και πάλι κτίρια επέκτασης για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάπτυξης των παραγγελιών στην επιχείρηση. Το 2016 εγκαινιάστηκε ένα νέο κέντρο διοικητικής μέριμνας. Με αυτό το μέτρο ήταν δυνατή η επέκταση των χώρων παραγωγής. Ήδη το 2011 ξεκίνησε η αλλαγή γενιών και ο Felix Franke ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης. Η επιτυχία μας βασίζεται στην καινοτομία και στη δραστηριότητα, καθώς και στη συνεχή δέσμευση για την ποιότητα και την αξιόπιστη παράδοση. Αυτά διασφαλίζονται με εκπαιδευμένους συνεργάτες, τη χρήση τεχνικά σύγχρονων μηχανημάτων και με ένα ολοκληρωμένο και διαχρονικό σύστημα για την υλοποίηση των παραγγελιών των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική για εμάς η σύνδεση της ποιότητας και της οικονομίας του έργου και των προϊόντων μας με την υπευθυνότητα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Το δικό μας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιλαμβάνει τη διαχείριση της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εργασίας και της υγείας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, EMAS III και OSHAS και εφαρμόζουμε το γερμανικό κώδικα αειφορίας.

  4. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  5. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  2. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  3. HC HESSENTALER CONTAINER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HC HESSENTALER CONTAINER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δεξαμενές πλαστικές. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall-Hessental, Γερμανία.

  4. RENA KÜCHENHELFER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RENA KÜCHENHELFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουταλες, ξαφριστηρια, κουταλες ζυμαρικων, εργαλειο του πουρε, σανιδες κοπης, και βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  5. ANDREAS EGEL KUNSTSTOFFTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANDREAS EGEL KUNSTSTOFFTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντιπόζιτα πλαστικά. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  1. HOLZ-ZENTRUM SCHWAB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HOLZ-ZENTRUM SCHWAB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  2. J. ZIEGLER INH. HELMUT MERKL

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία J. ZIEGLER INH. HELMUT MERKL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντιπόζιτα πλαστικά. Έχει έδρα σε Waibstadt, Γερμανία.

  1. 1A-PROFILE JÜRGEN SPITZMÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία 1A-PROFILE JÜRGEN SPITZMÜLLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Hohberg, Γερμανία.

  2. KÜHNPLAST GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KÜHNPLAST GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Mögglingen, Γερμανία.

  3. FLAIG GMBH KUNSTSTOFF - TECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FLAIG GMBH KUNSTSTOFF - TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  4. CEMIG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CEMIG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Weil Im Schönbuch, Γερμανία.

  5. 1TECOPLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία 1TECOPLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  6. ILTEC INDUSTRIEDRUCK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ILTEC INDUSTRIEDRUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  7. DOHRENBUSCH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOHRENBUSCH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Hattenhofen, Γερμανία.

  8. MIT MAYER INGENIEUR-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIT MAYER INGENIEUR-TECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Aitrach, Γερμανία.

  1. ENDIN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ENDIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Weikersheim, Γερμανία.

  2. ALRO FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALRO FOLIENTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φίλμ και φύλλα. Έχει έδρα σε Vörstetten, Γερμανία.

  3. KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψηφιακή εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Ψηφιακή εκτύπωση, βαφη, Ακρυλικό γυαλί, ημιτελή πλαστικά προϊόντα, βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, Μεταξοτυπία, και πολυανθρακικο. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  4. ORBITALUM TOOLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  5. OPTIGRÜN INTERNATIONAL AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OPTIGRÜN INTERNATIONAL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φύλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη υφαντά υφάσματα, Φύτευση οροφής, Μη υφαντά υφάσματα, και αποστραγγισεις. Έχει έδρα σε Krauchenwies-Göggingen, Γερμανία.

  6. LEUZE & CO KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    παραγωγή εξαρτημάτων για συστήματα κλιματισμού, χημικές εγκαταστάσεις, έπιπλα πάρκου, έπιπλα κήπου. Συστήματα αμμοβολής, επιστρώσεις πολυαμιδίου, Minicoat, PTF-, Halar, PE, PVC. Φλογοψεκασμός. Ίδρυση το 1949 Gerhard Leuze Flammspritztechnik1974 Leuze & Co Kunststoffbeschichtungen GmbH & Co. KG Συνεργάτες 20 Πρόγραμμα - Μέθοδοι επίστρωσης, βαφή σε ρευστοποιημένη κλίνη, μέθοδοι Minicoat υγρή βαφή (PTFE), ηλεκτροστατική βαφή, επιστρωμένα μεταλλικά εξαρτήματα, μεμονωμένα εξαρτήματα - κύλινδροι Ø έως 800 mm x 4.000 mm (έως 2.000 kg), έπιπλα κήπου και πάρκου έως 2.200 mm x 1.000 mm x 1.000 mm, εξαρτήματα βάσει σχεδίου έως 600 kg, εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, εξαρτήματα αρθρωτού άξονα, στερεώσεις, εξαρτήματα βάσει σχεδίου, μικροεξαρτήματα μαζικής παραγωγής, βύσματα, εξαρτήματα κυρτωμένου σύρματος, ακροδέκτες κλπ. Η επίστρωση μεταλλικών εξαρτημάτων πραγματοποιείται με: πολυαμίδιο (Rilsan, Vestosint), πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE), πολυαιθυλένιο ECTFE (Halar), PVC (Plastisol). Επιστρώνονται εξαρτήματα από τους τομείς: κατασκευής οχημάτων και μηχανημάτων, επιπλοποιίας, εξωτερικών χώρων, ιατρικής τεχνολογίας, συστημάτων στερέωσης, τυποποιημένων εξαρτημάτων

  7. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  8. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

  9. KEK - KASCHIERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Ως επιχείριση επιβελτίωσης, η kek-Kaschierungen δραστηριοποιείται εδώ και έξι δεκαετίες στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση εξατομικευμένων λύσεων στρωματοποίησης και ανήκει από το 2017 στην Continental AG. Στη μονάδα Herbolzheim παρέχει στους τομείς της στρωματοποίησης, της διάτρησης, της κοπής και της επένδυσης ολοκληρωμένες λύσεις από έναν κατασκευαστή. Για στρωματοποιήσεις και επιστρώσεις είναι διαθέσιμες όλες οι συνήθεις τεχνολογίες. Εκτός από τις στρωματοποιήσεις για καθιστικές κατασκευές, επενδύσεις θυρών, οροφών, αλεξηλίων ή υποβραχιονίων, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης εξατομικευμένες λύσεις στρωματοποίησης και επιστρώσεων υλικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αυτονόητη η πιστοποίηση ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 και IATF 16949: 2016. Μια περαιτέρω αγορά είναι η παραγωγή συσκευών Wellness και Fitness, καθώς και εξατομικευμένων επενδύσεων. Εδώ, η προστιθέμενη αξία εκτείνεται από την κοπή ξυλείας της υποκατασκευής, τη στρωματοποίηση και τη ραφή έως και την επένδυση.

  10. PTFE24

    Γερμανία

    Η εταιρεία PTFE24, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικά είδη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

483 Επιχειρήσεις