• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλάκες

Αποτελέσματα για

Πλάκες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EVERGLOW GMBH

    Γερμανία

    Η ασφάλεια σημαίνει περισσότερα από την τήρηση νομικών κανονισμών. Όταν σβήνουν τα φώτα, τότε κανένας νόμος δεν παρέχει βοήθεια, αλλά μόνο ο βέλτιστος εξοπλισμός ασφαλείας για την προστασία και τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής - και μάλιστα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Για την EverGlow, η ασφάλεια είναι ζήτημα ευθύνης. Θέτουμε πρότυπα για προϊόντα και υπηρεσίες. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε, σε αυτήν την ευθύνη είμαστε στο πλευρό τ ων πελατών μας ως γνήσιος εταίρος για το θέμα της ασφάλειας. Ως διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση είμαστε εξοικειωμένοι με τους παγκόσμιους κανονισμούς και νόμους και διασφαλίζουμε τη βέλτιστη ασφάλεια σχεδιασμού. Τέσσερις ουσιαστικοί πυλώνες περιγράφουν τα κύρια πεδία δραστηριότητας της επιχείρησης από τα οποία αποκομίζουν άμεσα όφελος οι πελάτες μας: υποστήριξη έργων, παραγωγή, διάθεση και σέρβις, έρευνα και ανάπτυξη, κατάρτισης, σεμινάρια και διαλέξεις.

  2. STOLZ - POKALE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOLZ - POKALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετάλλια και τρόπαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διακριτικά σήματα, σημαίες και τρόπαια, πλάκες, μπλοκ, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, και Διακριτικά σήματα, σημαίες και τρόπαια. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  3. CINT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεντήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακες. Έχει έδρα σε Albstadt Onstmettingen, Γερμανία.

  4. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

  5. HOLCIM TECHNICAL SOLUTIONS AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Holcim Technical Solutions and Products GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή, στην επεξεργασία και στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας από καουτσούκ. Η γνώση που απορρέει από αυτήν την παράδοση σε συνδυασμό με τη δέσμευση για άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, καθώς και ο σταθερός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση εγγυώνται την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας. Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας τομέων των μειγμάτων, των προϊόντων σε μορφή διαδρόμου και των αεροπορικών δαπέδων παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Θεωρούμε την εστίαση στον πελάτη ως τη βάση για καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η αναγνωρισμένη ποιότητα των προϊόντων, η ασφαλής παράδοση κει μαι εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης είναι περαιτέρω εργαλεία για την κοινή επιτυχία με τους εταίρους μας. Με την καλλιεργούμενη εντατική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με την ανάπτυξη και την παραγωγή στο εργοστάσιο του Mannheim (Engineered and Made in Germany) διασφαλίζουμε γρήγορες και αποδοτικές λύσεις προβλημάτων στο πνεύμα των πελατών μας. Ανάπτυξη και παραγωγή στη Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  2. SIKO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SIKO διαθέτει σήμερα εμπειρία πέντε δεκαετιών σε εντελώς διαφορετικούς τομείς μέτρησης: συστήματα μέτρησης μήκους, γωνιών, αριθμού στροφών, καθώς και μέτρηση κλίσης ή ταχύτητας. Με βάση αυτήν τη βασική εξειδίκευση, η SIKO αναπτύσσει και παράγει καινοτομικές συσκευές μέτρησης και συστήματα τοποθέτησης για διαδικασίες αυτοματισμού. Οι μέγιστες απαιτήσεις των πελατών μας από τους τομείς της βιομηχανίας και της κατασκευής μηχανημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την ποιότητα, την ακρίβεια και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η SIKO διαθέτει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015. Η αειφόρος χρήση πόρων είναι για εμάς αυτονόητη.

  3. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

  4. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  5. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  1. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  2. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  1. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  2. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

  3. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

  4. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η LILA GmbH δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Εκτός από την κοπή και τη διάτρηση ακριβείας, η συγκόλληση λέιζερ ακριβείας αποτελεί μια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Σε 25 συστήματα στερεών σωμάτων και λέιζερ ίνας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντελώς διαφορετικά μέταλλα, καθώς και κεραμική υλικά. Η διασφάλιση της ποιότητας στο ανώτατο επίπεδο είναι υποχρεωτική στην LILA και για το λόγο αυτό όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά DIN EN ISO 9001 και σύμφωνα με το ιατρικό πρότυπο DIN EN ISO 13485. Ιατροτεχνολογικοί καθετήρες, ηλεκτρόδια μέτρησης, χειρουργικά εργαλεία, στοιχεία για ευαίσθητες συσκευές μέτρησης ή σύνθετα εξαρτήματα για μηχανουργικές επιχειρήσεις ακριβείας είναι χαρακτηριστικά τεμάχια κατεργασίας από μέταλλο που παράγονται από την LILA. Ιδίως στον τομέα κεραμικών υλικών μεγάλου πάχους, η LILA είναι η κορυφαία επιχείρηση και μπορεί να επεξεργάζεται υλικά πάχους από 0, 1 mm έως 27 mm. Το φάσμα των εφαρμογών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναστρεφόμενες πλάκες κοπής, σήτες για βιομηχανικούς μύλους λεπτόκοκκων υλικών, λάμες για ιατρικά ψαλίδια και μαχαίρια, έδρανα για οχήματα Φόρμουλα 1, συστήματα δορυφόρων, καθώς και διαφράγματα για κάμερες και συστήματα μέτρησης. Επειδή η LILA δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους ως προς την ποιότητα κλάδους, όπως η ιατρική τεχνολογία, οι αισθητήρες ή η αεροπορική και διαστημική τεχνολογία, η απόλυτη ακρίβεια μέτρησης και η αξιοπιστία περιλαμβάνονται στις βασικές απαιτήσεις κάθε έργου. Έτσι η LILA διεκπεραιώνει κάθε παραγγελία με την ίδια αποτίμηση και επιμέλεια.

  5. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

  6. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  7. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  8. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  1. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

  2. JACOB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Jacob είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για διόδους καλωδίων. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων και μια ομάδα μηχανολογίας για λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  3. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, βιομηχανικά πλαστικά, λαμαρινες αλουμινιου, τετραγωνες ραβδοι αλουμινιου, πλάκες χαλκού, Πολυαμίδιο, πολυαιθυλενιο, και προφίλ αλουμινίου. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

  4. ETIKETTENDRUCK FÖRSTER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETIKETTENDRUCK FÖRSTER GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμοκολλημένες ετικέτες, ετικετες, επιτύπωση ετικετών, τυπωμενες ετικετες, τυπωμενες αυτοκολλητες ετικετες, ετικετες γραφειου, ετικετες για ψηφιακη εκτυπωση, ετικετες συσκευασιας, και ετικέτες κρασιών και οινοπνευματωδών. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  5. SFK PLY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SFK PLY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σημυδες, συσσωματωματα, και φυλλα καπλαμα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.

  7. PARTEX MARKING SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Partex Marking Systems είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Παράγουμε προϊόντα για την επισήμανση κλώνων, καλωδίων, αγωγών και πολλών άλλων εξαρτημάτων. Με τα δικά μας συστήματα σήμανσης συμβάλλουμε στην αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας μικρών βιοτεχνιών όσο και των μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Η Partex είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διαθέτουμε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με τους πλέον σύγχρονους μηχανισμούς παραγωγής, με παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τέλειες λύσεις για τις πλέον απαιτητικές απαιτήσεις σήμανσης. Η διαρκής μετεξέλιξη των υλικών και των τεχνικών παραγωγής μας εγγυάται ότι είμαστε στην ιδανική θέση να αντιμετωπίζουμε και μελλοντικές απαιτήσεις.

  8. ADITECH FLÜSSIGKRISTALLANZEIGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADITECH ιδρύθηκε το 1993 από δύο ειδικούς στον τομέα LCD στο Heidenheim της Σουηβίας. Μόλις ένα χρόνο αργότερα, η νέα επιχείρηση εδραιώθηκε με επιτυχία στην αγορά. Σήμερα η ADITECH απασχολεί 30 εργαζομένους, οι οποίοι εργάζονται σε μια ιδιόκτητη εγκατάσταση επιφάνειας 1.200 τετραγωνικών μέτρων, και συνεργάζεται με πολλές φημισμένες εταιρείες. Τα προϊόντα μας: • Συστήματα πληροφόρησης επιβατών • Συστήματα σηματοδότησης χώρων στάθμευσης • Προσαρμοσμένες οθόνες LCD • Οπίσθιος φωτισμός CFL/LED για οθόνες LCD • Επίπεδες οθόνες TFT • Οθόνες LCD • και πολλά άλλα.

  9. LORCH GMBH HAUSTÜRENFABRIKATION - BAUELEMENTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORCH GMBH HAUSTÜRENFABRIKATION - BAUELEMENTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  10. LIQUOSYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIQUOSYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα ψυξης, ψύκτες, πλάκα κρυώματος, και εναλλακτες θερμοτητας με πλακες. Έχει έδρα σε Kirchheim Am Neckar, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλάκες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

70 Επιχειρήσεις