• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πιστοποιημενα προϊοντα

Αποτελέσματα για

Πιστοποιημενα προϊοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. NAUMANN STEPPDECKENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στη Γερμανία υψηλής ποιότητας, οικολογικών προϊόντων GOTS, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για τους πελάτες μας που διανέμουν τα δικά τους προϊόντα ετικέτας. Ως πιστοποιημένο γερμανικό εργοστάσιο κατασκευάζουμε παπλώματα, μαξιλάρια και ειδικά προϊόντα για λογαριασμό των πελατών μας. Σε εμάς μπορείτε να βρίσκετε τα πάντα σε μια πηγή: - αυστηρά ελεγχόμενη αγορά οικολογικών πρώτων υλών - εξατομικευμένη γκάμα προϊόντων - υποστήριξη στην ανάπτυξη παπλωμάτων, μαξιλαριών ή ειδικών προϊόντων - ετικέτες και συσκευασίες που καθορίζονται από εσάς - ατομική υποστήριξη πωλήσεων

  2. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.

  3. EUMEPRO GMBH

    Γερμανία

    Εμείς, η EUMEPRO GmbH, έχουμε θέσει ως στόχο την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού προστασίας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας στη Γερμανία. Παράγουμε με υπεραυτόματο τρόπο μάσκες FFP2, μάσκες FFP3 και ιατρικές μάσκες προσώπου στο Leingarten κοντά στο Heilbronn. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με βάση τον κανονισμό της ΕΕ 2016/425 και τους κανονισμούς EN 149: 2001 και EN 14683. Σε πλήρη απόδοση, οι εγκαταστάσεις μας παράγουν 700 εκατομμύρια τεμάχια χειρουργικές μάσκες και 300 εκατομμύρια μάσκες FFP2/FFP3 σε ετήσια βάση. Η παραγωγή μας βρίσκεται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από τις εγκαταστάσεις της κορυφαίας στη Γερμανική αγορά εταιρείας και παράγονται στο Βερολίνο. Εξυπακούεται ότι όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας προέρχονται επίσης από τις παγκοσμίως κορυφαίες γερμανικές εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων. Με άλλα λόγια, τα πάντα «Pure Made in Germany». Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτά βοηθούν ανθρώπους που βοηθούν ο ένας τον άλλο. Ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα του δέρματος, το φύλο, την ηλικία ή το θρήσκευμα. EUMEPRO – U protect me

  4. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  5. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  2. PEGASUS PRO GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996, η Pegasus Pro GmbH παράγει προϊόντα για τη συντήρηση και την περιποίηση τατουάζ, Piercing και μόνιμου μέικ απ. Τα δικά μας προϊόντα περιποίησης παράγονται από πιστοποιημένη εταιρεία στη Γερμανία σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα καλλυντικά. Τα πρότυπα παραγωγής πληρούν τις απαιτήσεις του ιατρικού κλάδου και υπερκαλύπτουν τις νομικές προδιαγραφές. Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια διατεθείσες μονάδες διαθέτουμε την κρέμα τατουάζ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε επίσης προϊόντα άλλων προμηθευτών.

  3. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Ως πρωτοπόρος στον τομέα των οικολογικών, χωρίς λάδι εμβολοφόρων συμπιεστών διακρινόμαστε εδώ και δεκαετίες για τα καινοτομικά προϊόντα που παρέχουν στους πελάτες μας διαχρονικά υψηλής ποιότητας πεπιεσμένο αέρα." Μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου Dürr. Η Dürr Technik ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Dürr με παραρτήματα και συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έδρα βρίσκεται στο Bietigheim-Bissingen, σε μια από τις πλέον καινοτομικές βιομηχανικές περιοχές της Γερμανίας. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια ασχολούμαστε με την τεχνολογία συμπιεστών και αντλιών. Από αυτήν τη πολυετή εμπειρία αποκομίζουν σήμερα οφέλη οι πελάτες μας. Ένα καινοτομικό τμήμα ανάπτυξης, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, μ.ά., κατά ISO 9001, ISO 13485 και ISO/TS 22163, παρέχουν τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση ακόμη και των πλέον σύνθετων απαιτήσεων των πελατών. Το έργο μας διακρίνεται για την εμπειρία, την ποιότητα και την ακρίβεια. Στο πλαίσιο αυτό, η στενή σχέση με τον πελάτη είναι εξίσου σημαντική όπως και καθαυτά τα προϊόντα. Διότι με την προσωπική υποστήριξη μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε ή θα αναπτύξουμε το καλύτερο για κάθε πελάτη προϊόν από τη γκάμα των προϊόντων μας. Η δική μας φιλοσοφία για τα προϊόντα: Υψηλή τεχνολογία για μέγιστες απαιτήσεις. Με τους δικούς μας συμπιεστές και τις αντλίες κενού χωρίς λάδι διαθέτουμε για τους εντελώς διαφορετικούς τομείς της αγοράς ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων προϊόντων. Είτε πρόκειται για το βασικό πρόγραμμα είτε για την ειδική παραγωγή - η απαιτήσεις μας για την ποιότητα είναι πάντοτε εξίσου υψηλές.

  4. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

  5. ALLSAFE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η allsafe είναι ο κατασκευαστής για τη ασφάλιση φορτίων από τη Γερμανία: 250 άτομα παράγουν σε δύο μονάδες τη Νότια και στην Κεντρική Γερμανία προϊόντα για την ασφάλιση φορτίων: ράβδους περίφραξης, δοκούς περίφραξης, δοκούς σύσφιξης και πολλά άλλα. Τα προϊόντα αναπτύσσονται από εμάς, παρέχουν πιστοποιημένη αντοχή και είναι κατάλληλα για όλα σχεδόν τα οχήματα. Τα προϊόντα διατίθενται μέσω διάφορων οδών διάθεσης: Όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές ΚΑΕ οχημάτων επαγγελματικής χρήσης εφοδιάζονται από την allsafe απευθείας, πολλές μεγάλες μεταφορικές εταιρείες χρησιμοποιούν τα προϊόντα της allsafe με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα διατίθενται απευθείας από το εργοστάσιο ή μέσω του εμπορίου, κατασκευαστών οχημάτων και εμπορικών επιχειρήσεων. Η allsafe παρέχει επιτόπου υποστήριξη με τους δικούς της συνεργάτες σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες. Για όλα τα δικά της και για πολλά ξένα προϊόντα η allsafe παρέχει επισκευαστικό σέρβις. Έτσι εξοικονομούνται χρήματα και προστατεύεται το περιβάλλον.

  1. STOROPACK HANS REICHENECKER GMBH

    Γερμανία

    Η Storopack είναι ένας ειδικός στις προστατευτικές συσκευασίες και τα τεχνικά διαμορφωμένα μέρη. Ως μια παγκόσμια, οικογενειακή επιχείρηση, η παράδοση και η καινοτομία παίζουν ένα βασικό ρόλο σε όλα όσα κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την ιδανική λύση προστατευτικής συσκευασίας και να τους στηρίζουμε σε βάθος χρόνους. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα που διαμορφώνει τις καθημερινές δραστηριότητές μας. Η εταιρεία είναι οργανωμένη σε δύο τμήματα: το τμήμα Χύτευσης που παράγει διαμορφωμένες προστατευτικές συσκευασίας και τεχνικά διαμορφωμένα μέρη από διογκωμένο αφρολέξ για ποικίλες βιομηχανίες. Το τμήμα Συσκευασίας που προσφέρει ευέλικτες προστατευτικές συσκευασίας και την ολοκλήρωσή τους στις υπάρχουσες διαδικασίες συσκευασίας. Με πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, η Storopack διαθέτει μια αποκεντρωμένη δομή και βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. 2.513 υπάλληλοι εργάζονται σε 64 τοποθεσίες σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα μας διατίθενται σε περισσότερες από 40 χώρες.