• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πετρέλαιο

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  2. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  3. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  4. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  5. PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Umkirch, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROFI-TECH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROFI-TECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  2. BLASER SWISSLUBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BLASER SWISSLUBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. EUCO GMBH

    Γερμανία

    Τί είναι το XMILE; Το XMILE είναι ένα βιολογικό μείγμα ενζύμων που λειτουργεί όπως ένας καταλύτης και καθαρίζει και ανανεώνει όλα τα ορυκτά και τα βιολογικά καύσιμα (βενζίνη, Super, ντίζελ). Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ καθαρό καύσιμο που καίγεται καλύτερα. Χάρη στη βελτιωμένη καύση εξοικονομείται καύσιμο σε ποσοστό 6% έως 15% και αποδίδονται σημαντικά λιγότεροι ρύποι στο περιβάλλον. Ποια πλεονεκτήματα παρέχει το XMILE; - Μείωση των εκπομπών σε ποσοστό έως 80%.

  5. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, σφαιρικες βαλβιδες, Βαλβίδες, βαρος και μαζα - οργανα μετρησης και ρυθμισης, και Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Nordheim, Γερμανία.

  1. PRONOL GMBH ÖLUNFALL-VORSORGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRONOL GMBH ÖLUNFALL-VORSORGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά συνδετικά μέσα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά απορρόφησης πετρελαίου. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  1. ZORKO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZORKO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, καθαρισμος εγκαταστασεων θερμασης, και Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. GREEN-ECOPOWER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREEN-ECOPOWER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  3. FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άνθρακας - παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Βενζίνη - υγρά καύσιμα, Καύσιμα ντίζελ, Άνθρακας - παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Βενζίνη - υγρά καύσιμα, και Καύσιμα ντίζελ. Έχει έδρα σε Langenburg, Γερμανία.

  4. LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Kenzingen, Γερμανία.

  5. KRAMMER & MAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAMMER & MAHL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  6. OELHELD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OELHELD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα ντίζελ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, Καύσιμα ντίζελ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, και Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. SCHICK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHICK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Vaihingen/enz, Γερμανία.

  8. SCHICK TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHICK TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Vaihingen/enz, Γερμανία.

  1. MOLNAR MONTAGEBETRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOLNAR MONTAGEBETRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. VOGG METALLBEARBEITUNG GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOGG METALLBEARBEITUNG GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Νερό - παραγωγή και διανομή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Hardthausen, Γερμανία.

  3. GERHARD SILBERZAHN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD SILBERZAHN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

  4. HYPERDES WATERTECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYPERDES WATERTECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  5. POLESCHNER GMBH ELEKTROTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLESCHNER GMBH ELEKTROTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Νερό - παραγωγή και διανομή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Untermünkheim, Γερμανία.

  6. SÜDPELLETS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDPELLETS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  7. REMONDIS INDUSTRIE SERVICE GMBH & CO. KG, NIEDERLASSUNG RHEINAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία REMONDIS INDUSTRIE SERVICE GMBH & CO. KG, NIEDERLASSUNG RHEINAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Οδικές μεταφορές, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Rheinau, Γερμανία.

  8. CANSERV

    Γερμανία

    Η εταιρεία CANSERV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  9. PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROKLIMA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  10. PERVORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERVORM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.961 Επιχειρήσεις