• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παστα

Αποτελέσματα για

Παστα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με καινοτομικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα λαδιού και καυσίμου κατά κύριο λόγο για τη χρήση στον τομέα των αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1956 η εταιρεία Süddeutsche Bardahl. Αυτή αποτελεί τη βάση της σημερινής εταιρείας μας Chemie-Technik GmbH. Από τον προσανατολισμό των προϊόντων μας στην απαιτητική λίπανση για αύξηση της απόδοσης στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία κατά τη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία ELKALUB. Ακόμη και σήμερα, η επιχείρηση Chemie-Technik GmbH – στο μεταξύ στην τρίτη γενιά – βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας των ιδρυτών. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο έλεγχος της διάθεσης από μια ομάδα 30 ατόμων συγκεντρώνονται στη μονάδα Vöhringen/Βυρτεμβέργη. Η επιχειρησιακή διάθεση, η υποστήριξη των πελατών επιτόπου διασφαλίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο εν μέρει ανεξάρτητων αντιπροσωπειών.

  2. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.

  3. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, διακοσμήσεις από πάστα αμυγδάλου, σοκολατα, και λικερ. Έχει έδρα σε Bad Liebenzell, Γερμανία.

  4. BERND HERBEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND HERBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. EDMUND FAIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDMUND FAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. METZGEREI SCHÄFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI SCHÄFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  2. BÄCKEREI ENGELHARDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI ENGELHARDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  3. BERND SOHNS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND SOHNS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Blaufelden, Γερμανία.

  4. BÜHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Steinhausen, Γερμανία.

  5. GÜNTER WÖRZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTER WÖRZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  1. HÄCKER & MESSERLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄCKER & MESSERLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  2. METZGEREI KNOLL OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI KNOLL OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Meßkirch, Γερμανία.

  1. WILLIBALD FIEGLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLIBALD FIEGLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Vogt, Γερμανία.

  2. BÄCKEREI HANS WUCHERER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI HANS WUCHERER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. QUALIVO - DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUALIVO - DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  4. HOTEL CHRISTINE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL CHRISTINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  5. METZGEREI WOLZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI WOLZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  6. REINER HEGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINER HEGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  7. DIETER SCHULZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER SCHULZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  8. ANDREAS BAADER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS BAADER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  1. HOTEL CAFÉ BÄCKEREI KONDITOREI RÄPPLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL CAFÉ BÄCKEREI KONDITOREI RÄPPLE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ταξίδια και τουρισμός. Έχει έδρα σε Bad Peterstal-Griesbach, Γερμανία.

  2. MANFRED BROSI VIEH & FLEISCH, INHABER GABRIELE WILHELM

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANFRED BROSI VIEH & FLEISCH, INHABER GABRIELE WILHELM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  3. FREIBURG CATERING - KRIZIA JOST EVENTCATERING

    Γερμανία

    Η εταιρεία FREIBURG CATERING - KRIZIA JOST EVENTCATERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Staufen Im Breisgau, Γερμανία.

  4. JULIANE HORSCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JULIANE HORSCH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. BÄCKEREI & KONDITOREI MONTAGNESE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI & KONDITOREI MONTAGNESE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  6. THOMAS KIENZLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS KIENZLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Allmendingen, Γερμανία.

  7. METZGEREI RALF SCHWARZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI RALF SCHWARZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  8. METZGEREI WOLF + KÖSTLIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI WOLF + KÖSTLIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  9. KARL-PETER DEHMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-PETER DEHMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  10. REINHOLD BARTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINHOLD BARTH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν