• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παροχή προϊόντος

Αποτελέσματα για

Παροχή προϊόντος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. METO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

  2. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  3. REINHARDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Villingen-Schwenningen (Μέλανας Δρυμός), η Reinhardt GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά τεχνικών λύσεων θέρμανσης έως 650°C στους τομείς των βιομηχανικών φούρνων, και των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, επίστρωσης και Slush Moulding. Η ποιότητα είναι η κύρια αποστολή. Πριν από την πρώτη συνομιλία έως το έτοιμο προϊόν – η προσοχή μας επικεντρώνεται στον πελάτη και στα προϊόντα του. Στόχος: παροχή συμβουλών επιτόπου σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερή ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο και να ανταποκρινόμαστε σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις. Η εμπειρία δεκαετιών μάς χαρακτηρίζει. Αυτή η τεκμηριωμένη γνώση αντανακλάται σε κάθε επιμέρους συνεργάτη και καθορίζει τις ενέργειές μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε. Εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με συνέπεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.

  4. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  5. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EP EHRLER PRÜFTECHNIK ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η EP Engineering GmbH είναι ο πάροχος της πλήρους σειράς προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου, που ειδικεύεται στην τεχνολογία μέτρησης ροής υψηλής ακρίβειας. Σας προσφέρουμε ποιότητα σε ανώτατο επίπεδο και προσφέρουμε στους πελάτες μας ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών κλίνες δοκιμών και συστήματα μέτρησης, λύσεις λογισμικού καθώς και βαθμονομήσεις και σέρβις. Είμαστε μία από τις λίγες επιχειρήσεις στη Γερμανία που λειτουργούν δικό τους εργαστήριο DAkkS (γερμανικός φορέας διαπίστευσης).Προκειμένου να αναπτύσσουμε συνεχώς τα πιο πρόσφατα πρότυπα και μεθόδους μέτρησης, διερευνούμε με συνεργάτες από την επιστήμη και την εκπαίδευση νέους δρόμους στην τεχνολογία μετρήσεων και δοκιμών για αέρια και υγρά μέσα και διατηρούμε στενή συνεργασία με το Physikalisch-Technische Bundesanstalt στο Braunschweig.

  2. SITEMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SITEMA είναι η μοναδική παγκοσμίως επιχείρηση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή μονάδων σφιγκτήρων και γραμμικών φρένων για ράβδους κυκλικής διατομής. Συνέπεια αυτής της εξειδίκευσης είναι: Η SITEMA είναι ένας διεθνώς περιζήτητος συνεργάτης για τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Η ασφάλιση, η σύσφιξη και η στερέωση αξονικά κινούμενων φορτίων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας στον οποίο είμαστε η κορυφαία επιχείρηση εδώ και χρόνια – στον τομέα αυτό, οι κεφαλές σύσφιξης SITEMA είναι φημισμένες. Με το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαθέτουμε για κάθε εφαρμογή μοναδική εξειδίκευση παροχής συμβουλών και λύσεων. Η SITEMA αναπτύσσει και παράγει υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενες μονάδες σύσφιξης για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

  4. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  5. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  2. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  1. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  2. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  3. GUTEKUNST FEDERN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

  4. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  5. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

  6. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.

  7. DMZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ιδέα για την ίδρυση ενός πρακτορείου παραγωγής με συνεχή εξυπηρέτηση από την ίδια εταιρεία προέκυψε ήδη το 1992. Από την παροχή συμβουλών και την εύρεση ιδεών, έως την εκτύπωση και την παραγωγή συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας με το χέρι και της παράδοσης στον πελάτη μας. Με το επί σειράν ετών συνεργάτης μας στην Άπω Ανατολή (1998) και τις δικές μας εγκαταστάσεις συσκευασίας στην Τσεχία (1992) διαθέτουμε πολυάριθμες και πολυδιάστατες δυνατότητες και είμαστε σε θέση να καλύπτουμε εξατομικευμένες ανάγκες. Κατά το διάστημα αυτό έχουμε αναδειχθεί σε μια αποδοτική και διεθνή επιχείρηση για τρικ, παιχνίδια λοταρίας και δώρα και διαθέτουμε μεγάλη παραγωγική ικανότητα στον τομέα της συσκευασίας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη συσκευασία καλλυντικών έως τη διαλογή, την τοποθέτηση ετικετών και τη συσκευασία διαφόρων προϊόντων και δειγμάτων προϊόντων.

  8. INDUSTRIE-KONTOR GMBH

    Γερμανία

    Η Industrie-Kontor είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης για τη βιομηχανία σωλήνων και κουτιών με ολοκληρωμένο τμήμα ανταλλακτικών και τεχνικές υπηρεσίες ανάπτυξης και διοικητικής μέριμνας. Στη Δυτική Ευρώπη αντιπροσωπεύουμε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας και τα προϊόντα και τα μηχανήματά τους για τη βιομηχανία μεταποίησης στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, ΚΑΚ). Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης με εμπειρία άνω των 40 ετών στην παγκόσμια αγορά επικεντρωνόμαστε σε σαφείς προσφορές αξίας και μετρήσιμα πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας. Με έδρα το Malsch της Γερμανίας διατηρούμε θυγατρικές εταιρείες στη Μόσχα, Ρωσία και στο Κίεβο, Ουκρανία. Οι άνω των 190 πελατών μας βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο, σε περισσότερες από 40 χώρες. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

  1. AGON PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Η AGON είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με ιδιόκτητα εργαστήρια και θαλάμους και ερμάρια ρυθμιζόμενου κλίματος. Η AGON εδρεύει στο Wendlingen - σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από τον αερολιμένα της Στουτγάρδης. Η AGON διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στην ανάπτυξη και στην αδειοδότηση φαρμάκων φυτικής και χημικής βάσης στηριζόμενη στην ανάπτυξη περισσότερων από 300 προϊόντων, διαδικασιών εκ των υστέρων αδειοδότησης και έγκρισης. Η AGON αναπτύσσει επίσης ιατρικά προϊόντα κατά παραγγελία του πελάτη, συμπληρωματικά ισορροπημένα διαιτολόγια και συμπληρώματα διατροφής.

  2. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.