• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παράθυρα αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Παράθυρα αλουμινίου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  2. ROBERT SCHWEIKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT SCHWEIKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βεράντες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα αλουμινίου, Ρολά (παντζούρια), Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα αλουμινίου, μαρκιζες, και Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  3. SCHWARZER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Remseck, Γερμανία.

  4. SCHWABEN MONTAGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWABEN MONTAGE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Weissach, Γερμανία.

  5. SCHATTAUER GRAVUREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHATTAUER GRAVUREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GWD-TECHNOLOGIEZENTRUM GMBH

    Γερμανία

    Η GWD GmbH είναι συνώνυμο της τεχνολογίας κατεργασίας ακριβείας. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα και ειδικά εργαλεία για κάθε κλάδο: την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυτιλία και τη διαστημική, την κατασκευή παραθύρων, τους κλάδους ενέργειας, τη βιομηχανία οχημάτων σταθερής τροχιάς, τον ιατροτεχνολογικό κλάδο. Εμείς, η εταιρεία GWD Technologiezentrum GmbH, ειδικευόμαστε στην κατασκευή εργαλείων κατεργασίας ακριβείας κάθε είδους. Οι ολοένα και πιο σύνθετες διαδικασίες κατασκευής απαιτούν ολοένα και πιο εξειδικευμένα και ποιοτικά ειδικά και τυποποιημένα εργαλεία κάθε είδους από VHM και HSS. Φρέζες ενός δοντιού, φρέζες διαμόρφωσης, σφαιρικές φρέζες, εργαλεία φρεζαρίσματος ή διάτρησης από PKD-CBN, HPC ή HSC καθώς και ειδικά εργαλεία φρεζαρίσματος, όπως οι φρέζες GWD-ZR κατασκευής μας, για την κατεργασία αλουμινίου, έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια για τις εφαρμογές των μακροχρόνιων πελατών μας και επιβεβαιώνουν την ποιότητα των εργαλείων μας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας σέρβις επαναληπτικού ακονίσματος και επίστρωσης μέσω των οποίων τα εργαλεία αποκτούν και πάλι το 100% των δυνατοτήτων κοπής τους με σημαντικά χαμηλότερο κόστος

  2. SCHÖLCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÖLCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές αλουμινίου, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κατασκευές αλουμινίου, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

  3. ZIEGLER METALLBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER METALLBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές αλουμινίου, Μεταλλικά Ρολά, Κατασκευές αλουμινίου, και Μεταλλικά Ρολά. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.