• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνες απο καουτσουκ

Αποτελέσματα για

Σωληνες απο καουτσουκ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. HANS GEORG FÄHNLE KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS GEORG FÄHNLE KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  2. MCS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MCS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  3. AHRENS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHRENS TECHNOLOGY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. HAUSHOFER SPRITZGUSSTECHNIK INH. KARL-HEINZ HUG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSHOFER SPRITZGUSSTECHNIK INH. KARL-HEINZ HUG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  5. AUTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου. Έχει έδρα σε Bad Bellingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TELE GÄRTNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELE GÄRTNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

  2. G. SCHMID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. SCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Bissingen, Γερμανία.

  3. FA. THOMAS WEIMERT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FA. THOMAS WEIMERT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. SCHULZE & SCHULZE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULZE & SCHULZE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. EMATEX

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMATEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Mühlhausen, Γερμανία.

  1. CARBONWERK SHP

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONWERK SHP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. STREICHER PLAST GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STREICHER PLAST GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Denkingen, Γερμανία.

  1. REINHOLD HAYER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINHOLD HAYER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  2. PLASTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Cleebronn, Γερμανία.

  3. RAIMUND HEINZELMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAIMUND HEINZELMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  4. RIEDMÜLLER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIEDMÜLLER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  5. NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  6. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  7. OBERSTEBRINK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBERSTEBRINK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. KUNSTSTOFFBAUTECHNIK GRESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFBAUTECHNIK GRESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  1. OSAAP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSAAP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kirchardt, Γερμανία.

  2. SÜDPLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDPLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  3. IKT INSTITUT FÜR KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία IKT INSTITUT FÜR KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. CFT CHRISTALL FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CFT CHRISTALL FOLIENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  5. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONTEC ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  6. MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  7. WALTHER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTHER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Efringen-Kirchen, Γερμανία.

  8. BALKON-SAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALKON-SAN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  9. ZOYKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOYKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  10. OSWALD SCHLEIFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSWALD SCHLEIFTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Neubulach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωληνες απο καουτσουκ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

132 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ