• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σοκολατα

Αποτελέσματα για

Σοκολατα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. SWEETWARE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SWEETWARE GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Vogtsburg, Γερμανία.

  2. FRISCHMANN-MARZIPAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRISCHMANN-MARZIPAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Bad Liebenzell, Γερμανία.

  3. DEINBONBON - KATZMANN/REISER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEINBONBON - KATZMANN/REISER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Sigmaringendorf, Γερμανία.

  4. B&K MARCO FRIEDRICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B&K MARCO FRIEDRICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Ζαχαρωτά, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  5. KAFFEERÖSTEREI AR-OMA - ANDREAS HALDER UND RENE ZIESCHANK GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAFFEERÖSTEREI AR-OMA - ANDREAS HALDER UND RENE ZIESCHANK GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KAFFEERÖSTEREI KONSTANZ GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAFFEERÖSTEREI KONSTANZ GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. SCHWARZWÄLDER GENUSSWERKSTATT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWÄLDER GENUSSWERKSTATT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κακάο και σοκολάτα, Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  3. ORIGINAL FOOD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORIGINAL FOOD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Τσάι, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. RM SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RM SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Καφές και τσάι, Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  5. KUCHEN IM GLAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUCHEN IM GLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. CHOCOLATO.DE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHOCOLATO.DE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Ζαχαροπλαστική, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. MÜHLENBECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜHLENBECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  1. STROHAUER'S BACKSTUBE & SPEZIALITÄTENVERSAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STROHAUER'S BACKSTUBE & SPEZIALITÄTENVERSAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Κρασιά, Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Nußloch, Γερμανία.

  2. DOLCIFICANTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOLCIFICANTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. PIÙ CAFFÈ DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIÙ CAFFÈ DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε March, Γερμανία.

  4. ITALIENISCHE KAFFEE RÖSTEREI CREMONA

    Γερμανία

    Η εταιρεία ITALIENISCHE KAFFEE RÖSTEREI CREMONA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  5. MAHLWERKK INH. CHRISTINE ELMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAHLWERKK INH. CHRISTINE ELMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  6. GERHARD MACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD MACK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  7. INTERFOODS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERFOODS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  8. KRONEN GMBH KAFFERÖSTEREI-GASTRONOMIEBEDARF

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONEN GMBH KAFFERÖSTEREI-GASTRONOMIEBEDARF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  1. TRAUDE FLAIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRAUDE FLAIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Ψάρια, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

  2. ÖLHAUS H&R GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÖLHAUS H&R GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Κακάο και σοκολάτα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Έλαια και μαγειρικά λίπη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  3. GIVEAWAY-DISCOUNT.COM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIVEAWAY-DISCOUNT.COM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  4. TARTUFO INH. ISABEL GRAZE

    Γερμανία

    Η εταιρεία TARTUFO INH. ISABEL GRAZE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κακάο και σοκολάτα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κακάο και σοκολάτα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. MANUEL BERARDINUCCI

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANUEL BERARDINUCCI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  6. DREHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DREHER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Καφές και τσάι, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Rot Am See, Γερμανία.

  7. COHN UND MORR - KOPIERLADEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COHN UND MORR - KOPIERLADEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  8. BUCHBINDEREI WINFRIED SCHUSTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCHBINDEREI WINFRIED SCHUSTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. ROLF NOTHACKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLF NOTHACKER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Holzgerlingen, Γερμανία.