• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Αποτελέσματα για

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  2. ABL TECHNIC ENTLACKUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABL TECHNIC ENTLACKUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμοι υψηλης πιεσης, Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών, και Αμμοβολή κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  3. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  4. H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλοποίηση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μεταλλοποίηση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, και Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.