• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κιβωτια

Αποτελέσματα για

Κιβωτια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  2. IT-ELECTRONIC SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της τον Οκτώβριο του 2002, η επιχείρησή μας παράγει ηλεκτρονικά και ηλεκτρομηχανικά συγκροτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ύστερα από την επιτυχή έναρξη και λόγω των αυξανόμενων αναγκών για χώρους παραγωγής, η εταιρεία μετακόμισε το Φεβρουάριο του 2004 στο Weingarten. Το Μάρτιο του 2012 ακολούθησε η μετακόμιση της έδρας στις νέες εγκαταστάσεις της οδού Danziger 1-3. Η συνεχής βελτιστοποίηση των διαδικασιών και των εγκαταστάσεων παραγωγής με παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε άψογα εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών. Η IT-Electronic Service GmbH διακρίνεται για την αποδοτικότητα, την ευελιξία, το καινοτομικό πνεύμα και ένα σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρονικών στοιχείων. Η συντονισμένη ομάδα μας άρτια εκπαιδευμένων, μακροχρόνιων συνεργατών εγγυάται την επαγγελματική παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων και συσκευών υψηλής ποιότητας με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές σας.

  3. GIP GESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIELLE PROZESSTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIP GESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIELLE PROZESSTECHNIK MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - τεχνικοί σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα για προγραμματιζομενους λογικους ελεγκτηρες, προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τη βιομηχανια, συστηματα scada, και προκατασκευασμενα ηλεκτρικα κιβωτια. Έχει έδρα σε Oftersheim, Γερμανία.

  4. BALCI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALCI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα κουτιά και κιβώτια. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  5. STOBBE ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOBBE ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα για προγραμματιζομενους λογικους ελεγκτηρες, κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, αυτοματισμος ρομποτικη, και Ηλεκτρικός πίνακας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUTOMATIK-GETRIEBE-CENTER, JENS WINKLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOMATIK-GETRIEBE-CENTER, JENS WINKLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κιβώτια ταχυτήτων οχημάτων, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κιβώτια ταχυτήτων οχημάτων. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  2. SENGÜN INDUSTRIEVERPACKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SENGÜN INDUSTRIEVERPACKUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, και Ξύλινα κουτιά και κιβώτια. Έχει έδρα σε Güglingen, Γερμανία.

  3. MPO POWERTRAIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MPO POWERTRAIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κιβώτια ταχυτήτων οχημάτων, Κινητήρες εσωτερικής καύσης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κιβώτια ταχυτήτων οχημάτων, Κινητήρες εσωτερικής καύσης, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  4. CARGOPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEGÜTER MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARGOPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEGÜTER MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Markgröningen, Γερμανία.

  5. KOHLER VERPACKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOHLER VERPACKUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Πλαστικές συσκευασίες, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, και Ξύλινα κουτιά και κιβώτια. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  1. MOBILE24 DIENSTLEISTUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOBILE24 DIENSTLEISTUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιβώτια ταχυτήτων οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Άξονες αυτοκινήτων, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Άξονες αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. OZUYE DOJO FREIBURG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OZUYE DOJO FREIBURG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητισμός και ψυχαγωγία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαθηματα πολεμικων τεχνων, μαθηματα κικ-μποξινγκ, καλη καρδιακη λειτουργια, και κιβώτιο. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κιβωτια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ