• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασία μεταλλικών σωλήνων

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία μεταλλικών σωλήνων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. PETER WINKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER WINKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  2. KGB BIEGETECHNIK GEORG KUSCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KGB BIEGETECHNIK GEORG KUSCH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mühlhausen-Ehingen, Γερμανία.

  3. RAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Graben-Neudorf, Γερμανία.

  4. KBS VOGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KBS VOGEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Riederich, Γερμανία.

  5. ARIF ÖZTÜRK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARIF ÖZTÜRK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EBB - EDELSTAHLBEIZBETRIEB ALB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBB - EDELSTAHLBEIZBETRIEB ALB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Nellingen, Γερμανία.

  2. KURZ TRIBOTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ TRIBOTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  3. ROHRER PULVERBESCHICHTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROHRER PULVERBESCHICHTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  4. LIMEDION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIMEDION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. DHR FORST OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DHR FORST OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

  1. HEROPLAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEROPLAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  2. EYB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EYB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  1. MULTICOLOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MULTICOLOR GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Lauffen, Γερμανία.

  2. DOHM OBERFLÄCHENTECHNIK INH. OLIVER DOHM

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOHM OBERFLÄCHENTECHNIK INH. OLIVER DOHM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  3. NANOGARDE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία NANOGARDE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  4. HANS MÜLLEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS MÜLLEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  5. STRAHLTECHNIK VINCON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRAHLTECHNIK VINCON GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  6. MST MICROSTRAHLTECHNIK VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MST MICROSTRAHLTECHNIK VERTRIEB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  7. BETEK BERGBAU- UND HARTMETALLTECHNIK KARL-HEINZ SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETEK BERGBAU- UND HARTMETALLTECHNIK KARL-HEINZ SIMON GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Aichhalden, Γερμανία.

  8. HOHL GMBH ALUMINIUM-VEREDELUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOHL GMBH ALUMINIUM-VEREDELUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  1. HANS-PETER GRAMMDORF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS-PETER GRAMMDORF GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  3. C. JENTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. JENTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. M & E FAHRENBACH METALLVEREDELUNG UND ELOXALBETRIEB UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία M & E FAHRENBACH METALLVEREDELUNG UND ELOXALBETRIEB UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Fahrenbach, Γερμανία.

  5. ALFRED SCHMITZ OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED SCHMITZ OBERFLÄCHENTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Emmingen-Liptingen, Γερμανία.

  6. JOOS METALLVEREDELUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOOS METALLVEREDELUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

  7. HAUCK HEAT TREATMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUCK HEAT TREATMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fronreute, Γερμανία.

  8. ULMO VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULMO VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  9. RÖDER METALLVEREDELUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÖDER METALLVEREDELUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Widdern, Γερμανία.

  10. VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ - προϊόντα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία μεταλλικών σωλήνων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

150 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια