• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχοι

Αποτελέσματα για

Ελεγχοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  2. MELUTEC METROLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το δικό μας εργαστήριο βαθμονόμησης διαθέτει διαπίστευση κατά DIN EN ISO/IEC 17025 του οργανισμού Deutschen Akkreditierungsstelle GmbH DAkkS για τα μεγέθη μέτρησης μήκος, ροπή στρέψης, θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ζυγοί με αριθμό καταχώρισης D-K-15048-01-00. Ως διαπιστευμένο εργαστήριο βαθμονόμησης DAkkS πληρούμε τις απαιτήσεις όλων των εθνικών και διεθνών προτύπων. Δεν θέλουμε απλώς να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, αλλά να τους ενθουσιάζουμε. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 έχουν διευρύνει πολλές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και αναπτυσσόμαστε στον τομέα αυτό μέρα με τη μέρα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας βαθμονόμησης. Πελάτες στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τις γνώσεις και την ευελιξία μας. Αποκτήστε την προσωπική σας εικόνα της Melutec Metrology και θα διαπιστώσετε ότι διακρινόμαστε σαφώς από τους ανταγωνιστές μας όσον αφορά στην εξειδίκευση, στην ευελιξία και στην καινοτομία.

  3. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  4. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  5. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TOBIAS HÖSSLER - SACHVERSTÄNDIGER FÜR ELEKTROTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TOBIAS HÖSSLER - SACHVERSTÄNDIGER FÜR ELEKTROTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  2. KONSTRUKTIONSBÜRO LITSCHE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KONSTRUKTIONSBÜRO LITSCHE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  3. PTS-PRÜFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PTS-PRÜFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος και ρύθμιση κινητήρων - ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  4. SCALEO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCALEO SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα ψηφιακού ελέγχου - μεσαία και μεγάλα συστήματα. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  5. VR QUALITY SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VR QUALITY SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  1. TERRACHEM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TERRACHEM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία σωλήνων, Εργασίες κύρτωσης αγωγών, μηχανική κατεργασία λαμαρίνας, κοπή με λέιζερ, εσωτερικές επενδύσεις μηχανημάτων, Επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα, Διάνοιξη ψηφιακού ελέγχου, φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, και συγκόλληση. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  1. ING. BÜRO FISCHER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ING. BÜRO FISCHER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Warthausen, Γερμανία.

  2. SERVTRON GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SERVTRON GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. MICROCONSULT - ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICROCONSULT - ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Bernstadt, Γερμανία.

  4. TELUS-TESTLABOR FÜR UMWELTSIMULATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELUS-TESTLABOR FÜR UMWELTSIMULATION GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Bissingen, Γερμανία.

  5. QUALITÄTSSICHERUNGSTECHNIK HUBER & WITTKAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUALITÄTSSICHERUNGSTECHNIK HUBER & WITTKAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  6. WM-Q LIMITED

    Γερμανία

    Η εταιρεία WM-Q LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Dürnau, Γερμανία.

  7. DST COMPONENTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία DST COMPONENTS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, Εξαρτήματα τόρνου CNC, μηχανική κατεργασία ανοξείδωτων εξαρτημάτων, και Τορνευτά εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  8. IBH – TRAGWERKSPLANUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBH – TRAGWERKSPLANUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. NEMKO GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEMKO GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος παραγωγής και λειτουργίας. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  2. RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - λογισμικά, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  3. ETHON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETHON GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες ελέγχου στην ασφάλεια πληροφορικής, Υπηρεσίες συμβούλων στην ασφάλεια πληροφορικής, Εκδότες λογισμικού ασφαλείας, και Συστήματα κρυπτογράφησης δεδομένων. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  4. KÄFERJÄGEREI, ANDREAS KÄFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄFERJÄGEREI, ANDREAS KÄFER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απολυμανση και αποπαρασιτωση εδαφων και χωρων, αντιπαρασιτικη επεξεργασια, έλεγχος των βλαβερών εντόμων, και αντιπαρασιτικα. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  5. BBULL TECHNOLOGY BERNHARD BULL COMPUTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BBULL TECHNOLOGY BERNHARD BULL COMPUTER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  6. NOVALOOP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVALOOP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σημανση ce. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  7. QUALITY ANALYSIS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUALITY ANALYSIS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μετρολογια, μεταλλογραφια, και ηλεκτρονικα μικροσκοπια. Έχει έδρα σε Dettingen Unter Teck, Γερμανία.

  8. SERCONS INTERNATIONAL (GERMANY) GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SERCONS INTERNATIONAL (GERMANY) GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστοποίηση ποιότητας, και Πιστοποίηση ποιότητας. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. FUCHS ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUCHS ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, οργανα δοκιμης για την ηλεκτρικη και ηλεκτρονικη βιομηχανια, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, συμβουλοι σε θεματα ελεγχου και επαληθευσης συστηματων ποιοτητας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  10. SMF KONSTRUKTIONEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMF KONSTRUKTIONEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελεγχοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

566 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ