• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πάγκοι

Αποτελέσματα για

Πάγκοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  2. ANTON KESSEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTON KESSEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπλωση εργοστασίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάγκοι, και Πάγκοι. Έχει έδρα σε Langenenslingen, Γερμανία.

  3. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  4. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  5. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η inotech GmbH έχει αναδειχθεί εντός των τελευταίων 25 ετών σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων ελέγχου μετρητών αερίου, ελέγχου και βαθμονόμησης και είναι παγκοσμίως ένας εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για κατασκευαστές μετρητών και ανεξάρτητους φορείς ελέγχου. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε εδραιωθεί και στον τομέα των συστημάτων ελέγχου μετρητών νερού και θερμότητας διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των προϊόντων μας. Με τα δικά μας συστήματα ελέγχου βαθμονομούνται σε ετήσια βάση εκατομμύρια εντελώς διαφορετικών τύπων μετρητών. Τα συστήματα ελέγχου αποτελούν την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Σε καθημερινή βάση συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Έτσι προσανατολίζουμε πάντοτε την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή μας στους πελάτες μας και βρισκόμαστε πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο ανάπτυξης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IRUS-SYSTEM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

  2. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  3. ETH MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETH MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης και ελέγχου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μετρολογια, αισθητήρας ροπής, αισθητηρες, παγκοι δοκιμων, συμπλεκτες για οργανα μετρησης και ακριβειας, κατασκευη μηχανηματων, Ελαστομερείς συμπλέκτες, Αυτοκινητοβιομηχανία, και Μεταλλικοί συμπλέκτες με άξονα. Έχει έδρα σε Gschwend, Γερμανία.

  4. CONCEPT-S LADENBAU & OBJEKTDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η επωνυμία concept-s σημαίνει εξελιγμένα συστήματα παρουσίασης, προθήκες εμπορικού σήματος και κατασκευαστικές λύσεις καταστημάτων για οπτικούς, καταστήματα ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα λιανικής, μόδα, ρολόγια, κοσμήματα, κομμωτήρια και κάβες. Βασικός τομέας εξειδίκευσης είναι η ανάπτυξη συστημάτων παρουσίασης για τους κλάδους των οπτικών και των ακουστικών βαρηκοΐας. Αλλά και άλλοι κλάδοι, όπως της ωρολογοποιίας και των κοσμηματοπωλείων θα βρουν σ' εμάς καινοτομικές ιδέες παρουσίασης. Κατά την ανάπτυξη των συστημάτων παρουσίασης λαμβάνονται υπόψη εκτός από τα λειτουργικά ζητήματα και τις πτυχές εσωτερικής αρχιτεκτονικής και ζητήματα μάρκετινγκ. Εκτός από τη μαζική παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση, η concept-s σχεδιάζει και υλοποιεί επίσης ολοκληρωμένα αντικείμενα από την ιδέα έως την ολοκλήρωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων της concept-s παρέχουν υποστήριξη στον πελάτη καθ' όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Εκτός αυτού διατίθενται υψηλής ποιότητας καθιστικά έπιπλα και επαγγελματικοί σχεδιασμοί φωτισμού για ένα προσαρμοσμένο στη διαρρύθμιση του καταστήματος σύστημα φωτισμού.

  5. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.

  1. EBRO COLOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBRO COLOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκθετηρια παγκου, ετικετες, Σταντ για προσπέκτους, και χαρτονια συσκευασιας. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. MCD ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MCD ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοκιμαστής λειτουργίας, Αυτοματοποίηση τέλος σειράς, παγκοι δοκιμων, και Συστήματα ελέγχου. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  1. ETH MESSSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETH MESSSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αισθητήρες δύναμης, και παγκοι δοκιμων. Έχει έδρα σε Gschwend, Γερμανία.

  2. BLA BÜRO-LIEBT-AUSSTATTUNG GERD PENZEL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLA BÜRO-LIEBT-AUSSTATTUNG GERD PENZEL E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηλα σκαμπο για παγκους, Έπιπλα γραφείου, τραπεζια για συνεδρια, και συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. LORENZ MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORENZ MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάρος και όγκος - όργανα μέτρησης και ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι δοκιμων, και Μονάδες φορτίου και ζύγισης. Έχει έδρα σε Alfdorf, Γερμανία.

  4. BILZ VIBRATION TECHNOLOGY AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BILZ VIBRATION TECHNOLOGY AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντικραδασμικές βάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατά των κραδασμών, και παγκοι εργαστηριων. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  5. TELLERMATE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELLERMATE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές λογιστικής, Αυτόματη εξόφληση - συστήματα, Αυτόματες ταμειακές μηχανές, Μηχανές λογιστικής, Αυτόματη εξόφληση - συστήματα, επιπλα-παγκοι ταμειου, και Αυτόματες ταμειακές μηχανές. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  6. PLANA KÜCHENLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLANA KÜCHENLAND, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι εργασιας για κουζινες. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  7. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.