• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οπτικοακουστικά συστήματα

Αποτελέσματα για

Οπτικοακουστικά συστήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KREATIONSHAUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία KREATIONSHAUS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά γραφεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιση, οπτικοακουστικά συστήματα, Μάρκετινγκ, και Μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  2. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  3. SONUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικοακουστικά εκπαιδευτικά βοηθήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεγαφωνικά συστήματα, και Μεγαφωνικά συστήματα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.