• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οπτική ινών

Αποτελέσματα για

Οπτική ινών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STW KAUTZMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρηση Schwarzwälder Textil-Werke Heinrich Kautzmann GmbH (STW) αναπτύσσει και παράγει με περισσότερους από 90 συνεργάτες ίνες άριστης ποιότητας για το δικός κλάδο και τις δικές σας εφαρμογές. Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για ινώδη πληρωτικά υλικά, ίνες κομμένες σε μικρό μήκος, Fibride & Pulp, καθώς και ειδικές λύσεις, επεξεργαζόμαστε όλα τα ινώδη υλικά που χρειάζεστε - από φυσικές και ορυκτές ίνες, έως συνθετικές ίνες και ίνες υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών, στη συνεχή έρευνα και στον έντονο προσανατολισμό στον πελάτη είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα με τις δικές μας λύσεις ινών σε νέες απαιτήσεις. Και επειδή δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 70 χώρες, θα βρείτε πάντοτε στην περιοχή σας έναν εξειδικευμένο ειδικό σε ό, τι αφορά στις ίνες.

  2. DIGEL STICKTECH GMBH U. CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIGEL STICKTECH GMBH U. CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα από ανθρακονήματα. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  3. CARBON COMPOSITE GBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CARBON COMPOSITE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  4. FIBERFAB GMBH FIBERGLAS-FORMTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FIBERFAB GMBH FIBERGLAS-FORMTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  5. NIEKE COMPOSITES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NIEKE COMPOSITES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HMB HOLZNER MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HMB HOLZNER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  2. S-FORM KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία S-FORM KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  3. OPTOCOMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPTOCOMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  4. FIBERTEC FASEROPTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIBERTEC FASEROPTIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αισθητήρας οπτικών ινών, Συστήματα φωτισμού με οπτικές ίνες, και Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  5. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οπτική ινών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις