• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οδοποιία - υλικά κατασκευής

Αποτελέσματα για

Οδοποιία - υλικά κατασκευής

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BETOTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETOTECH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Οδοποιία - υλικά κατασκευής, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Οδοποιία - υλικά κατασκευής, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Grünsfeld, Γερμανία.

  2. C.F. DIETRICH GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία C.F. DIETRICH GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαζούτ, Οδοποιία - υλικά κατασκευής, Μαζούτ, και Οδοποιία - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  3. SCHOTTER-VERTRIEB OSTALB GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOTTER-VERTRIEB OSTALB GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοποιία - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  4. AMO ASPHALT-MISCHWERKE GMBH & CO.KG

    Γερμανία

  5. MAIN-TAUBER-ASPHALTMISCHWERKE GMBH

    Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IKE IFFEZHEIMER KIES- UND EDELSPLITTWERK MAX KERN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  2. KURPFÄLZISCHE ASPHALTMISCHWERKE GMBH & CO. KG FÜR STRASSENBAUSTOFFE

    Γερμανία

  3. 3 SCHWABEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  4. GUS GUSSASPHALTWERK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  5. INDUSTRIE AUTOMATION GMBH & CO KG

    Γερμανία

  1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  2. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η well Diamantdrahtsägen ανέπτυξε πριν από περισσότερα από 33 χρόνια μια τεχνική πριονίσματος, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.200 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν του επιθυμητούς στόχους τους. Τα αδαμαντοφόρα πριόνια σύρματος well εξασφαλίζουν λείες επιφάνειες με αιχμηρές ακμές πρακτικά σε κάθε υλικό. Τι χρησιμοποιούμενο «εργαλείο κοπής» είναι ένα σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα με κόκκους διαμαντιού που είναι ενσωματωμένοι στο σύρμα. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ενσωμάτωσης διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό κοπτικής ικανότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής του σύρματος. Το σύρμα τυλίγεται γύρω από ένα τύμπανο εγκαταστημένο σε έναν παλινδρομικό κινητήρα ακριβείας. Ανάλογα με το μέγεθος του πριονιού, το μήκος του σύρματος είναι από 10 έως 40 μέτρα. Η διάμετρός του κυμαίνεται μεταξύ 0, 10 και 0, 70 mm. Όλα τα πριόνια μας αξιοποιούν τη βαρύτητα και/ή βάρη ως μέθοδο για την επίτευξη και τη διατήρηση ομοιόμορφης ταχύτητας προώθησης. Εκτός αυτού, όλα τα πριόνια διαθέτουν σύστημα συνεχούς μεταβλητής ρύθμισης της ταχύτητας για το σύρμα.

  1. BT BAUTECHNIK 24 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BT BAUTECHNIK 24 GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα κατασκευων. Έχει έδρα σε Lindach, Γερμανία.