• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οδοντωτοί τροχοί

Αποτελέσματα για

Οδοντωτοί τροχοί

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της Franz Morat GmbH το 1912, μετεξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία γραναζιών και μηχανισμών μετάδοσης κίνησης από την έδρα μας στο Eisenbach. Με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Πολωνία, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, η Framo Morat είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος κατασκευαστής προϊόντων μετάδοσης κίνησης υψηλής ποιότητας για πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Η βασική εξειδίκευση της Framo Morat είναι η τεχνολογία γραναζιών. Όλες οι τεχνολογίες κατασκευής οι οποίες καθορίζουν την ποιότητα πραγματοποιούνται στις δικές μας εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των σετ ατέρμονων κοχλιών, η Framo Morat συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παρόχους της Ευρώπης. Η Framo Morat θεωρεί τον εαυτό της μια συμβουλευτική εταιρεία, που συνδυάζει την αυτοματοποιημένη παραγωγή με τις υπηρεσίες ενός μηχανολογικού γραφείου. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, η Framo Morat είναι ο ιδανικός συνεργάτης από τον καθορισμό των προδιαγραφών του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης που σκεφτήκατε, ως την ανάπτυξη και κατασκευή του, τη δημιουργία του πρωτοτύπου, τη δοκιμή, τη συναρμολόγηση και την παραγωγή του.

  2. BEA ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEA ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Neckartailfingen, Γερμανία.

  3. MÄDLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÄDLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπλέκτες, Βέργες με σπείρωμα, Γρανάζια οδοντωτού ιμάντα, οδοντωτες ραβδοι, δακτυλιοι, κωνικα γραναζια, Συμπλέκτες, οδοντωτοι ιμαντες, και κεφαλες με αρθρωσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. HARMA RONALD MANZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HARMA RONALD MANZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  5. REKUPLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία REKUPLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HERZOG INTERTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HERZOG INTERTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Mahlstetten, Γερμανία.

  2. BIGIPARTS GMBH CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIGIPARTS GMBH CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. SAIM EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SAIM EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Mittelbiberach, Γερμανία.

  4. FR. WAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FR. WAHL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  5. JÜRGEN BEUTTLER - MECHANISCHE WERKSTATT

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN BEUTTLER - MECHANISCHE WERKSTATT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Börtlingen, Γερμανία.

  1. WELTER ZAHNRAD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELTER ZAHNRAD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κωνικα γραναζια, κυλινδρικα γραναζια, και μειωτηρες με ατερμονα κοχλια. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  2. KOWNATZKI PREMIUM GEARS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOWNATZKI PREMIUM GEARS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανα μεταδοσης κινησης, γραναζια για συστηματα μεταδοσης κινησης, και Τροχοί ατέρμονα κοχλία για την κατασκευή μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Wehr, Γερμανία.

  1. TPS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TPS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  2. FRITZ GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οδοντωτοι ιμαντες, και γραναζια - οδοντωτα στοιχεια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. ZIPPERLE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIPPERLE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οδοντωτοί τροχοί, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οδοντωτοί τροχοί, και Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  4. HANS PFEIFFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS PFEIFFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλεία φορητά, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλεία φορητά, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Friedenweiler, Γερμανία.

  5. WK-TECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WK-TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οδοντωτοί τροχοί, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οδοντωτοί τροχοί, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. PRETEC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRETEC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντωτοί τροχοί, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

  7. JOCHEN SOMMER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOCHEN SOMMER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντωτοί τροχοί, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Bönnigheim, Γερμανία.

  8. ZELENY FEINMECHANIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZELENY FEINMECHANIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντωτοί τροχοί, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Ölbronn-Dürrn, Γερμανία.

  1. ALBERT SEITZ GMBH ZAHNRAD- U. GETRIEBEBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT SEITZ GMBH ZAHNRAD- U. GETRIEBEBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντωτοί τροχοί, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  2. FRANK VERZAHNUNGSTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANK VERZAHNUNGSTECHNIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Wehr, Γερμανία.

  3. ALFRED THÜRRAUCH GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED THÜRRAUCH GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντωτοί τροχοί, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

  4. NOZAG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOZAG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντωτοί τροχοί, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  5. DREMOTEC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DREMOTEC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντωτοί τροχοί, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  6. CUCCURULLO INDUSTRIEVERTRETUNG & SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία CUCCURULLO INDUSTRIEVERTRETUNG & SERVICE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντωτοί τροχοί, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  7. LIEBHERR-ETTLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIEBHERR-ETTLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  8. KARL HAHN GMBH & CO. KG FABRIKATION PRÄZ. MECH. MASSENARTIKEL

    Γερμανία

  9. DREHER ZAHNRADFERTIGUNG GMBH

    Γερμανία

  10. FRIEDRICH SCHEUING INH. NORMANN KÖRNER E.K.

    Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν