• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μπαταρίες

Αποτελέσματα για

Μπαταρίες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ELECTRONICX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Έχουμε εξειδικευτεί στην πώληση μπαταριών, λαμπτήρων και συστημάτων θέρμανσης καθισμάτων για επιβατικά αυτοκίνητα. Εκτός αυτού διαθέτουμε βοηθήματα στάθμευσης, αισθητήρες πίεσης ελαστικών και στάθμευσης, καθώς και προϊόντα πολυμέσων.

  2. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  3. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

  4. JAUCH QUARTZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAUCH QUARTZ GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, ταλαντωτες, Μπαταρίες, μπαταρία λιθίου, και Μπαταρίες Ιόντων Λιθίου. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. SIGA BATTERIEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIGA BATTERIEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REUTTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REUTTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  2. EZV WEBER - GROSSHANDEL FÜR ELEKTRO-ZUBEHÖR - INH. CHRISTIAN WEBER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EZV WEBER - GROSSHANDEL FÜR ELEKTRO-ZUBEHÖR - INH. CHRISTIAN WEBER E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χριστουγεννιατικος φωτισμος. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  3. BIV BALBACH INFORMATIONSTECHNIK VERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIV BALBACH INFORMATIONSTECHNIK VERTRIEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Niederstetten, Γερμανία.

  4. MACK ELECTRONIC SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MACK ELECTRONIC SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. WINNERBATTERIEN.DE KIRIAZIS & PAPASIS GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WINNERBATTERIEN.DE KIRIAZIS & PAPASIS GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Οικιακές συσκευές μικρές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, και Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. BATTERIUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERIUM GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοτοσυκλέτες - ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  2. CADDY-GOLF INH. CHRISTOPHER SCHNEIDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CADDY-GOLF INH. CHRISTOPHER SCHNEIDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Οικιακές συσκευές μικρές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, και Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  1. ACCUNDU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACCUNDU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. EZV WEBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία EZV WEBER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  3. DYNAMIS BATTERIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DYNAMIS BATTERIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  4. ACCU-CENTER HEINER WORCH E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACCU-CENTER HEINER WORCH E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. KURY BATTERIE-UND LADESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURY BATTERIE-UND LADESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Freiburg-Horben, Γερμανία.

  6. BATTERIE-LIEFERANT.DE INHABER JOACHIM HEINE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERIE-LIEFERANT.DE INHABER JOACHIM HEINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  7. ROBERT BOSCH GMBH AUTOMOTIVE AFTERMARKET ABT. AA/MKL MARKETING LICHTTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT BOSCH GMBH AUTOMOTIVE AFTERMARKET ABT. AA/MKL MARKETING LICHTTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  8. AKKU EXPERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKU EXPERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ωρολογοποιΐα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  1. LECLANCHÉ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LECLANCHÉ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  2. BATTERIE-SERVICE ROLAND REIZNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERIE-SERVICE ROLAND REIZNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Waldburg, Γερμανία.

  3. SR ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SR ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. AKKUSHOP.DE INH. MONIKA MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKUSHOP.DE INH. MONIKA MÜLLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  5. ENERCO-NET GMBH I. G.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENERCO-NET GMBH I. G., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  6. AKKU- UND BATTERIETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKU- UND BATTERIETECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Karlsdorf-Neuthard, Γερμανία.

  7. VARTA CONSUMER BATTERIES GMBH & CO. KGAA

    Γερμανία

    Η εταιρεία VARTA CONSUMER BATTERIES GMBH & CO. KGAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Dischingen, Γερμανία.

  8. BATTERIESERVICE SINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERIESERVICE SINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Μπαταρίες, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  9. INDUSTRIE-BATTERIEN IN BADEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIE-BATTERIEN IN BADEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

  10. ACCUMULATORENFABRIK BERGA GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNTKER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACCUMULATORENFABRIK BERGA GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNTKER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μπαταρίες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

121 Επιχειρήσεις